wilrijk

Opening vernieuwd speelterrein in Steytelinckpark

De stad heeft het speelterrein in het Steytelinckpark in Wilrijk vernieuwd. Daarbij ging extra aandacht naar de toegankelijkheid van de toestellen, de paden en het meubilair voor mensen met een beperking. Het speelterrein werd naast de bosrand geplaatst, om spelen in de natuur aan te moedigen.
 Antwerpse districten winnen vijf prijzen en bijen- en bloemensymbolen op de Groene Lente 2017

?De Vereniging voor Openbaar groen (VVOG) heeft de winnaars bekendgemaakt van de finale van de Groene Lente 2017. Met de Groene Lente wil VVOG openbaar groen promoten door interessante, creatieve en vernieuwende groenprojecten in de kijker te plaatsen. De Antwerpse districten vielen dit jaar 5 keer in de prijzen.Kerstmarkt en Wintervonk in Wilrijk

Het weekend van 9, 10 en 11 december 2016 staat voor Wilrijk in het teken van de kerstmarkt. Maar er valt tijdens de laatste maand van het jaar nog veel meer te beleven in het ‘geitendorp’. De brochure Winters Wilrijk geeft een duidelijk overzicht.

Kerstmarktweekend maakt van Bist winterdorp

De kerstmarkt is een vaste traditie op de Bist. Lokale verenigingen bemannen een weekend lang ruim vijftig kraampjes waar bezoekers terechtkunnen voor geschenken, een hapje of een drankje.meer over:

Wintervonk

Datum: 
28 december, 2016 (Gehele dag) - 31 december, 2016 (Gehele dag)
Wilrijk sluit 2016 af met een gloednieuw festival voor jong en oud. ‘Wintervonk’ staat garant voor vier dagen film, muziek, theater en animatie.
 
Wintervonk vindt plaats van woensdag 28 tot en met zaterdag 31 december 2016. Het epicentrum van het festival bevindt zich op de Bist, waar een gezellig winterdorp met onder meer een grote concerttent wordt opgetrokken.
Plaats: 
de Bist, Wilrijk
Prijs: 
€5

Geitencorrida-Memorial Jean Van Onselen

Datum: 
19 oktober, 2016 - 08:54
Geitencorrida loopt op zaterdag 26 november door centrum Wilrijk
Plaats: 
Wilrijk
Bijkomende info: 
€4 VVK, €6 dag zelf

Geitencorrida-Memorial Jean Van Onselen

Datum: 
19 oktober, 2016 - 08:54
Geitencorrida loopt op zaterdag 26 november door centrum Wilrijk
Plaats: 
Wilrijk
Bijkomende info: 
€4 VVK, €6 dag zelf

Stad voert waterstudie uit voor bedrijventerrein Ter Beke in Wilrijk

De stad Antwerpen zet een waterstudie op voor het bedrijventerrein Ter Beke in Wilrijk. Op basis van deze studie wil de stad in een latere fase de juiste keuzes kunnen maken om wateroverlast in dit gebied zoveel mogelijk te vermijden. In de studie wordt zowel de technische als de financiële haalbaarheid van waterbuffering op en rond de bedrijvensite onderzocht. Dit gebeurt in samenwerking met de bedrijven op dit industrieterrein aan de A12 in Wilrijk. Nieuwe wandelbrochure zet Wilrijkse begraafplaatsen in de kijker

Vanuit historisch oogpunt zijn de begraafplaatsen in het centrum van Wilrijk zeker een bezoek waard.Wilrijk beleeft zijn 125e jaarmarkt op maandag 8 augustus

Wilrijk beleeft zijn 125e jaarmarkt op maandag 8 augustus 2016. Het centrum van het ‘Geitendorp’ bruist dan van de activiteit met onder meer veemarkten, een wielerwedstrijd en heel wat optredens. Ook tijdens het voorafgaande weekend valt er heel wat te beleven op en rond de Bist.
 
De jaarmarkt is het traditionele hoogtepunt op de Wilrijkse feestkalender.meer over:

Gezocht: uitbater mobiele zomerbar in Park van Eden Wilrijk

De stad Antwerpen zoekt een uitbater voor een mobiele zomerbar met terras in het nieuw aangelegde Park van Eden in Wilrijk. De uitbater kan aan de slag van juli tot midden september 2016.
 
Het nieuw aangelegde Park van Eden heeft nood aan een plek waar bezoekers rustig kunnen genieten van de omgeving met een hapje en drankje. Daarom is de stad op zoek naar een uitbater van een mobiele snackbar of foodtruck met terras. De snackbar wordt uitgebaat in de zomer van 2016, van juli tot en met half september.meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook