Yam ThaiRating: 3.3 op 5 (617 stemmen)
 

Yam Thai is een Thais eethuis dat gelegen is op het Antwerpse Zuid. Dit eethuis wordt uitgebaat door Nathalie Meskens en haar echtgenoot Jeroen Van Dyck, samen bekend van de VTM telenovela 'David'.

Yam Thai opende op zaterdag 11 februari 2012 de deuren met zich op het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten. Nathalie en Jeroen zijn helemaal weg van Thailand en serveren in Yam Thai hun lievelingsgerechten.

Het koppel staat niet zelf achter het fornuis. De Thaise specialiteiten worden bereid door een echte Thaise chef.

Naast Yam Thai hebben Nathalie en Jeroen ook een Thais restaurant op de Stadswaag geopend, genaamd Nimman.

Reserveren

Reserveren kan op het nummer 0471 824275 op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 15u00 en 18u00.

Reserveren kan ook online via de module van Resengo. Kies je tafeltje, het uur en het aantal personen en laat je gegevens achter.  Opgelet: uw reservatie is enkel geldig bij bevestiging van Yam Thai. Vermeld in de e-mail jouw naam, telefoonnummer, datum en uur voor de reservatie. 

Kookboek Nathalie Meskens

Nathalie Meskens en haar man Jeroen Van Dyck hebben samen ook een kookboek gemaakt, genaamd 'So good not normal'. Dat kookboek is enkel verkrijgbaar in het restaurant of via de website sogootnotnormal.com. Bij vragen over de bestelling, mail naar boek@yamthai.be.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
Thais
Openingsdagen: 
Maandag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
Maandag 12u00-14u30 en van 18u00-22u00 Dinsdag gesloten Woensdag 12u00-14u30 en van 18u00-22u00 Donderdag 12u00-14u30 en van 18u00-22u30 Vrijdag 12u00-14u30 en van 18u00-22u30 Zaterdag 12u00-14u30 en van 18u00-22u30 Zondag 12u00-14u30 en van 18u00-22u00
Extra info: 
Terras
wijk: 
Adres

Volkstraat 76
2000 Antwerpen

Contact

Tel: 0471 824275
Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoRestaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.

Schrijf een review over Yam Thai

 
Miranda
1
Bij deze wil ik even laten weten dat wij gisteren voor een gesloten deur stonden! Zoals je hieronder kan lezen had ik nochtans al lang gereserveerd en kreeg ik van jullie ook een bevestigingsmail! Voor het verjaardagscadeau van mijn mama kwamen wij gisteren dan ook met veel plezier aan in Antwerpen... Om voor een gesloten deur te staan wachten... Nergens op de website een melding te bespeuren dat jullie met verlof zijn... Geen mailtje terug dat de reservatie niet kon doorgaan... Ik kan je verzekeren dat het ook geen pretje is om nog een tafeltje voor 4 te vinden als je niet hebt gereserveerd!!! Ik kan je ook verzekeren dat het beschamend is om er met mensen aan te komen die je hebt uitgenodigd, om dan te moeten zeggen dat je voor een gesloten deur staat!!! Ergens in jullie agenda moeten jullie toch hebben gezien dat er een reservatie stond genoteerd? Ergens moet er toch een belletje zijn gaan rinkelen? Wij keken er naar uit om bij jullie te komen eten, we keken er echt naar uit! Maar voor mij is dit zo onprofessioneel, zo klant-onvriendelijk, zo bot! Voor mij hoeft het niet meer! Ik vind wel een restaurantje waar ze ook lekker Thais serveren, waar het gezellig eten is, en waar ik gerust kan zijn van mijn reservatie die ik heb gemaakt! Miranda Subject: Re: Reservatie From: reserveren@yamthai.be Date: Fri, 9 Jan 2015 14:43:04 +0100 Beste, Staat genoteerd, tot dan! Vriendelijke groeten, het Yam Thai-team. Op 9-jan.-2015 om 10:11 heeft Miranda het volgende geschreven: Beste, graag wil ik reserveren voor maandag 28 december 2015, om 19u. Wij willen met 4 personen komen eten.
Bezoeker
5
Lekker, echt lekker
callens-marien
4
Vandaag eindelijk bij Yam Thai geweest. Het eten was heel lekker en echt thais. De bediening vriendelijk en gedienstig, lekkere huiswijn. Aangenaam interieur, alles netjes en proper. Wij komen zeker regelmatig terug
Bezoeker
vandaag bezoek gebracht aan yam tai !!!! spijtig een veredelde frituur van inrichting !!! maar heel lekker gegeten en bediening was ook oké !!! heel vriendelijk !!! alleen spijtig van inrichting , niet onze smaak !!!
danny.g / karl .w
we zijn komen eten bij u. da was een culinaire bom de smaken zaten goed we hebben van drie schotels geproeft echt heel lekker.we komen zeker terug,een grote aanrader echt supper.
BONGAERTS
5
10 JANUARI 2014 Heel lekker gegeten. Heel lieve en goede bediening. Gaan zeker terug.
pascal 68
5
wij zijn ook op zaterdag daar gaan eten wij hebben een restaurant in Franrijk. en op onze doortocht daar eens gestopt,wij hebben daar heerlijk gegeten en kregen een meer dan behoorlijke bediending zelfs een top bediening,wij waren daar op hetzelfde moment als de mensen die het bericht hier onder geschreven hebben.als ik van hen was zou ik mij diep schamen.
Bezoeker
ik ben zaterdag daar voor de 2de keer gaan eten en dit is deze keer hard tegen gevallen : 2 van de 6 geserveerde gerechten waren gewoonweg koud (dat de serveuse dit niet gevoeld heeft aan het bord zegt ook al genoeg). hieruit concludeer ik dat er geen vers maar opgewarmd eten wordt geserveerd. De "eend met gember" was meer gember dan eend en om 20.00u was er nog maar keuze uit 1 dessert. We zijn voor ons dessert en koffie dan maar elders geweest waar het warmer en gezelliger tafelen was. Dit zegt genoeg over de selectieprocedure van de Gault&Millau....
mario de brucker
5
altijd al lekker gegeten vlotte bediening moet nooit lang wachten s'avonds wel reserveren . wacht vol ongeduld op eerste kooklessen
Bezoeker
3
eten was zeer lekker is echt thais. Bediening liet echter te wensen over ,koeling voor onze witte wijn kwam er pas aan na dat er reeds een halve fles uit was. De kruimels en etensresten werden bij het afruimen gewoon van tafel op de grond geveegd.Na dat de rekening gevraagd werd begonnen al de volgens mij onervaren personeelsleden samen te eten .wachten was de boodschap. Goede raad voor de crew enkele malen naar Thailand toe gaan om u de vriendelijkheid van de bevolking eigen te maken.

Foto's van Yam Thai

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook