bar italia restaurantRating: 3.5 op 5 (54 stemmen)
 

Restaurant Bar Italia is een mooi gestylede pizzeria, gelegen op het Zuid in Antwerpen, met prachtig zicht op het Museum voor Schone Kunsten.

Bar Italia serveert een pure Italiaanse keuken. Pizza's worden in de houtoven klaargemaakt. In de zomer kan je gezellig tafelen op het terras op de Leopold De Wael Plaats.

Alle dagen open van 12.00u tot 14.30u en van 18.30u tot 23.00u

Reservatie is aangeraden!

Telefoon +32 3 216 17 48

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
italiaans
pizza
Budget: 
€30.00
Extra info: 
Terras
wijk: 
Adres

Graaf van Egmontstraat 59
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32(0)3 216 17 48
meer over:Restaurants in de buurt

Javascript is required to view this map.
Mensen die deze pagina bekeken vonden dit ook interessant:

Schrijf een review over bar italia restaurant

 
Bezoeker
Verschrikkelijk ONvriendelijke bediening!! Eten was ok, maar door de bediening, avond om zeep. Hoe verpest je de avond van een zesjarig kindje der verjaardag zeg.
Bezoeker
2
Food is nice but the waiters are really unfriendly. I cannot reccomend it: there are other good italian restaurants in Antwerp so don't waste time being annoyed with the waiters from bar italia.
Bezoeker
Onvriendelijke behandeling; als je er alleen op terras aan 't laatste vrije (niet-gereserveerde) tafeltje gaat zitten om er met gezelschap - dat op komst is - iets te gaan eten wordt je plots verzocht weg te gaan omdat er een minuut later 4 personen zich aanbieden en dat dan op die moment meer geld in het laatje schuift! Dit is onbeschoft, nog nooit meegemaakt!
Bezoekerr
1
Bruschetta, Papardelle met ragout van everzwijn. Mjam. Not! Welke ragout? Welk zwijn? Papardelle? Nee, toast met tomaat zonder look. Een mix van papardelle en tagliatelle uit een pakske. En waterachtig stoofvlees van ... tadadzam RUND! O ja en wat rucolla apart aub. Geen vinegraitte, geen schraapseltje parmezaan. Hadden even goed het Delhaize zakje op tafel kunnen leggen.
Bezoeker
Gisteren gaan eten in Bar Italia en dat viel toch wat tegen. Je hebt je jas nog niet uitgedaan en de ober komt al vragen wat je gaat drinken. Twee sneden droog brood gekregen. Penne Arrabiata besteld, kreeg geen Parmezaanse kaas, gerecht was één lookbol. Ik heb nu buikpijn. Thuis maak ik hem zelfs beter. Prijzen zijn wat hoog voor wat je krijgt. Geen aanrader, gerechten zijn niet zo bijzonder.
paul michielsen
5
simple&pure Italiaanse keuken! Heel lekker gegeten! Tot volgeende jaar...
bezoeke
3
Top en komen zeker terug
bezoeke
zalig gegeten in bar italia , blijkbaar zetten mensen die kontent zijn geen reactie , gelukkig maar weinig die zagen. Nee , wij vonden het heerlijk eten,nelle bediening en super vriendelijk, de verantwoordelijke heeft ons een drankje van het huis aangeboden en wij(8personen) waren zeer te vrede. Proficiat en komen allen zeker terug!! Tnx
julia
5
Zeer lekker gegeten aan schappelijke prijs. Zeer goede service! Verse pasta Crudaiola en gegrilde Gambas heel lekker!! Pizza uit de houtoven was gewoon lekker!!
Bezoeker
Gisteren gegeten in Bar Italia. De kelner die onze bestelling opnam duidelijk niet aandachtig: 1) vergeet te vragen wat we willen drinken 2) komt nadien terug om te vragen wat 1 iemand (4 personen) wou. Dit voorspelde niet veel goeds. Na lang wachten (we kregen ook geen brood, maar inderdaad wel onrijpe olijven - met 3 tandenstokers, terwijl we met 4 zijn) krijgen we onze 4 borden en heb ik iets helemaal anders (ipv gebakken eend met aardappelen krijg ik een pasta met tomatensaus?). Een van mijn tafelgenoten heeft bovendien een pasta met pijnboompitten besteld maar van pijnboompitten geen spoor.. Na onder de aandacht gebracht te hebben dat ik het verkeerde bord kreeg, krijg ik onmiddellijk weerwerk alsof ik die pasta zou besteld hebben..ongehoord. Bord gaat uiteindelijk weg. Mijn disgenoten beginnen aan hun maaltijd. Vervolgens zie ik de borden van alle andere tafels doorgaan terwijl mijn gerecht pas een ruime 45 min. later wordt opgediend (in die tijd heb ik er ook nog een paar keer naar gevraagd). Vervolgens meteen rekening gevraagd waar alles netjes op vermeld staat. Nadat we opmerken dat dit toch wel een beetje straf is gaat de verantwoordelijke meteen in de tegenaanval. Finaal stelt ze een koffie of thee van het huis voor maar dit is too little, too late. Ondanks dat het eten best lekker was (wel wat te prijzig voor wat er in het bord verschijnt) zorgde de 'handling' echt voor een verklote avond. Hier zien ze ons niet meer terug..

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook