Decathlon AntwerpenRating: 3.6 op 5 (88 stemmen)
 

Decathlon Antwerpen verkoopt voornamelijk sportartikelen van grote merken en eigen merk. Enkele afdelingen die je kan terugvinden in Decathlon Antwerpen zijn:

Dans, fitness, golf, jacht, ruitersport, schietsport, tennis en andere racketsporten, trekking, zwemmen, wandelen, fietsen, jacht, ski, snowboarding, klimmen, schaatsen, diverse balsporten, kampeermateriaal,...

Decathlon ontwerpt en produceert ook zelf artikelen, tegen lagere prijzen. Elke categorie draagt het Decathlon merk.

Ben je dus sportieveling en zoek je nieuw en degelijk materiaal voor een degelijke prijs, ga dan zeker langs Decathlon: Dé sportwinkel bij uitstek van Antwerpen.

Categorie: 
Shopping
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Openingsuren: 
Open van 08u00 - 20u00
Decathlon Antwerpen is gesloten op zon- en feestdagen.
wijk: 
Adres

Noorderlaan 53, 2030 Antwerpen
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32 (0)3 544 31 00
decathlon

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoWinkels in de buurt

Javascript is required to view this map.

Schrijf een review over Decathlon Antwerpen

 
Van Rampelbergh François
Geachte , Op 23 februari 2012 kocht ik bij jullie een racefietsje TRIBAN 3 JUNIOR . Na al die tijd zijn de buitenbandjes versleten ,ook de binnenbanden zijn door het veelvuldig herstellen versleten .Maar dan ,tot mijn grote verbazing hebben jullie deze zaken NIET OP VOORRAAD .Ik heb daarvoor al een paar maal gebeld ,Uw site bezocht en in de buurt rondgekeken ,maar niets te vinden .Dat noem ik geen zaken doen .Ik hoop dat ik kan geholpen worden en aan een AANVAARDBARE PRIJS . Groetjes - Van Rampelbergh
hugo nulens
kan een artikel in alleur gekocht in antwerpen geruild worden
Bezoeker
Ik heb inderdaad dezelfde vraag als hierboven: ik kreeg GEEN uitleg omdat het redelijk druk was (denk ik) en weet nu niet goed of mijn aankopen op deze klantenkaart zullen staan? Kan ik dit via internet activeren of dien ik speciaal terug te gaan naar de winkel?
Bezoeker
Ik deed heden een aan koop van home trainer 249 euro en kreeg aan de kassa een papier voor aanvraag van klantenkaart. De uitleg die men me gaf was zeer summier en op bepaalde vragen kreeg ik een zeer algemeen antwoord.Kan ik via e-mail een klantenkaart activeren en komt deze aankoop er ook nog op? vriendelike groeten
Bezoeker
Die 'andere winkels' zijn er waar je alledaags komt om voeding in te kopen. Deze mensen komen niet elke week in de Decathlon denk ik dus denk ik dat 2 genoeg is. Om 'ongebruikte' plaatsen te voorkomen.
Linus Van Praet
Beste, Eerst en vooral wil ik u bedanken voor de reactie en tevens ons ook meteen excuseren! Ik verduidelijk onderstaand even de situatie: wij hebben onlangs een sportveldje aangelegd waarbij iedere klant onze producten mag en kan testen. Tevens staat het ook open indien er mensen, clubs of particuliere groepen ervan willen gebruik maken. Aangezien de werken de oude gehandicaptenplaatsen betreft, zijn er eveneens nieuwe voorzien. Nu wil het toeval dat de voorziene signalisatie door de aannemer nog niet kan aangebracht worden. Wij trachten op dit ogenblik om zo snel mogelijk deze in orde te brengen opdat u bij een volgend bezoek dergelijk probleem niet heeft. Aansluitend wil ik u ook wijzen op de parking boven de winkel die we hebben, daar is steeds parking bij de lift en zijn er 10 gehandicaptenplaatsen gereserveerd voor onze klanten. Deze zijn in 99% van de gevallen beschikbaar. Maar nogmaals: onze excuses voor het euvel dat zich vooraan heeft afgespeeld. Als u nog bemerkingen heeft, mag u deze steeds naar het meegegeven adres doorsturen, omdat ik slechts per toeval op deze reactie ben gekomen. In laatste instantie zou ik u graag het volgende voorstellen om de ongemakken toch een beetje tegemoet te komen: print deze reactie uit en neem deze mee naar uw volgend bezoek bij uw Decathlonwinkel. De dagverantwoordelijke zal u dan ook 25EUR korting op uw aankopen geven. Met sportieve groeten, Linus Van Praet Vestigingsdirecteur Decathlon Antwerpen
Bezoeker
Misschien moet Decathlon een bordje plaatsen dat de richting wijst naar de gehandicaptenplaatsen. Ik ken geen andere winkel die zoveel plaatsen vrijhoudt voor gehandicapten als Decathlon. En misschien moet meneer de volgende keer eerst eens vragen waar hij zijn wagen kwijt kan vooraleer hij zo negatief reageert.
Kwanten
Geachte, daar ons zoontje van 8 jaar graag voetbalt, hadden we vandaag bij jullie sportkleding willen kopen. De parking was vernieuwd en dat zag er allemaal mooi uit, maar waar zijn de parkeerplaatsen voor gehandicapten naar toe ? Mijn vrouw is gehandicapt en zit in een rolstoel, maar zonder aangepaste parking is het voor ons heel moeilijk en zullen we onze sportkledij ergens anders moeten kopen. Is dit geen vorm van discrimininatie. Alvast bedankt voor deze fijne vaststelling van wat vroeger een gemakkelijke sportwinkel was.

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

winkels

5

In Artifex komt u meer te weten over alle aspecten van graffiti.
Je kan hier terecht voor spraycans...

5
Fietsen De Geus is een fietsenwinkel op het Zuid in Antwerpen.
5
Gamma Merksem is een vestiging van de bekende winkelketen Gamma.
Gamma verkoopt...
5

DE SPECIAALZAAK VOOR KOUSEN-PANTY'S-ONDERGOED - NACHTKLEDIJ EN ZAKDOEKEN

Schoenmarkt 20...

3.5

Primark is een Ierse kledingwinkelketen dat voornamelijk budgetkleding verkoopt. Primark heeft...

5

Antwerpen bruist van leuke, nieuwe concepten en daar is ...

Volg ons op Facebook