tennis

European Open ATP-tennistornooi: Antwerpen voor de derde keer op rij gaststad

De European Open, het enige ATP-toernooi van België, vindt dit jaar voor de derde keer plaats in de Lotto Arena in Antwerpen, meer bepaald van 14 tot 21 oktober. Traditiegetrouw brengt het enkele van de beste tennisspelers van België en de wereld samen. Zo heeft David Goffin al bevestigd.

 
De European Open 2018 heeft een prijzenpot van 615.206 euro en maakt deel uit van de ATP 250 Series. De vorige laureaten waren Jo-Wilfried Tsonga (2017) en Richard Gasquet (2016).Tweede editie ATP-tennistornooi European Open eind oktober in Antwerpen

Van 15 tot en met 22 oktober 2017 vindt de tweede editie van de European Open (ATP World Tour) plaats in de Antwerpse Lotto Arena. Het gezicht van het enige toptennistornooi van het land is onze nationale tennistrots David Goffin.
meer over:

European Open, toptennis in Lotto Arena

David Goffin, Steve Darcis en Sébastien Grosjean geven tennisles aan Bart De Wever

Wie deze namiddag aan het MAS in Antwerpen vertoefde, was getuige van een ongewoon schouwspel. Burgemeester Bart De Wever kreeg er namelijk zijn allereerste tennisles van niemand minder dan David Goffin. Antwerpen ontvangt in de Lotto Arena van 17 tot 23 oktober immers de European Open, het enige ATP World Tour 250 toernooi van België, waar topspelers als Goffin, Gasquet en Ferrer hun opwachting maken.meer over:

Gratis tennisinitiaties Kiel en Linkeroever

Van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 augustus 2016 organiseert het district Antwerpen gratis tennisinitiaties in samenwerking met TC VIIde Olympiade en TC Linkeroever. Zowel jong als oud is welkom om deel te nemen. Inschrijven kan nog tot 11 augustus.
 
De gratis tennisinitiaties vinden plaats op het Kiel en Linkeroever. Wie geen eigen racket heeft, kan er een reserveren bij inschrijving. Op het Kiel kan deelnemen vanaf 7 jaar en worden de groepen verdeeld per leeftijdscategorie.meer over:

Kim Clijsters Invitational in het Antwerpse Sportpaleis

Op woensdag 11 december nodigt Kim Clijsters enkele van ’s werelds beste tennisspelers uit in het Antwerpse Sportpaleis. De allereerste Kim Clijsters Invitational wordt een bruisende avond vol toptennis en entertainment. Ook Clijsters zelf neemt haar racket weer even op.meer over:

Halve finale Flipkens-Bartoli in Cargo Zomerbar

Datum: 
4 juli, 2013 - 14:00 - 18:00
Gaat het sprookje van Kirsten Flipkens op Wimbledon verder tot in de finale? Kom deze middag om 14.00 uur onze Belgische trots aanmoedigen tijdens haar wedstrijd tegen Marion Bartoli  in Cargo Zomerbar, Park Spoor Noord. 
Plaats: 
Cargo Zomerbar, Park Spoor Noord
Kirsten Flipkens speelt vanmiddag halve finale in Wimbledon

meer over:

Kirsten Flipkens speelt vanmiddag halve finale in Wimbledon

Kirsten Flipkens speelt vanmiddag halve finale in Wimbledon

Lees meer over Halve finale Flipkens-Bartoli in Cargo Zomerbar

By Robbie Mendelson (originally posted to Flickr as Kirsten Flipkens) [CC-BY-SA-2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons
meer over:

Kim Clijsters Thank You Games

Kim Clijsters Thank You Games Lees meer over Kim Clijsters vs Venus Williams


Kim Clijsters vs Venus Williams

Datum: 
12 december, 2012 - 19:00

Kim Clijsters vs Venus Williams, dat wordt de affiche voor de enkelmatch van de 'Thank You Games' van Kim Clijsters in het Sportpaleis van Antwerpen op 12 december 2012.

Die dag neemt Kim definitief afscheid van het tennis. Het publiek wordt getrakteerd op een laatste match tussen Kim Clijsters en Venus Williams.

Plaats: 
Sportpaleis, Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem
Prijs: 
€40
Bijkomende info: 
Tickets kosten 40, 50 en 60 euro.
Kim Clijsters Thank You Games

Davis Cup België-Oostenrijk

Datum: 
16 september, 2011 - 13:45 - 18 september, 2011 - 12:00

De Davis Cup wedstrijd tussen België en Oostenrijk zal doorgaan in de Lotto Arena van Antwerpen van 16 tot 18 september 2011.

De Davis Cup is een tenniscompetitie tussen landenteams die strijden om de wereldtitel bij de mannen.

De laatste wedstrijd tussen België en Oostenrijk dateert van 2003. Toen won Oostenrijk in eigen land met 3-2.

Plaats: 
Lotto Arena, Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem

meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook