lopen

Elfde editie Decathlon Park Spoor Noord Stratenloop

Op zondag 23 oktober 2016 vindt de elfde editie van de Decathlon Park Spoor Noord Stratenloop plaats. Sportievelingen ontdekken al lopend de leukste plekjes in de wijk. De allerjongste lopers kunnen deelnemen aan de Kids Run. Vooraf inschrijven kan nog tot 10 oktober. Ook op de dag zelf is inschrijven nog mogelijk voor de meeste wedstrijden.
 
Beerschot Vrienden Atletiek Club en het district Antwerpen organiseren al voor de elfde keer de stratenloop.meer over:

Red Star Run: lopen op hetzelfde parcours als bekende renners

Op woensdag 3 augustus 2016 kunnen sportievelingen lopen tussen duizenden toeschouwers tijdens de Red Star Run 5K op het Eilandje. De Red Star Run is een loopwedstrijd in de buurt van het MAS tussen de verschillende onderdelen van het Na-Tour Derny Criterium door. De lopers volgen hetzelfde parcours als deze wielerwedstrijd.

Tussen reeks twee en drie van het Na-Tour Derny Criterium kan iedereen op 3 augustus deelnemen aan de Red Star Run met start en aankomst op hetzelfde parcours als de Na-Tour Derny-vedetten.meer over:

Tweede editie van Havenrun met estafette 3x5K

Op donderdag 2 juni starten de inschrijvingen voor de tweede editie van de Port of Antwerp Havenrun, die plaatsvindt op zaterdag 17 september 2016. De eerste editie van deze unieke loopwedstrijd door de Antwerpse haven was vorig jaar meteen een schot in de roos.
 
Maar liefst 5.000 lopers verschenen in 2015 aan de start van de eerste Havenrun. Daarmee was het maximum aantal deelnemers bereikt.meer over:

Start to Run start in verschillende districten

In verschillende Antwerpse districten worden lessenreeksen Start to Run georganiseerd, de succesvolle methode om stap voor stap een langere afstand te leren lopen.
 
Deelnemers aan de lessenreeksen trainen onder begeleiding op vaste dagen en in groep. Zo worden ze gemotiveerd om te blijven volhouden. Het is de ideale manier om conditie op te bouwen of terug te winnen.
 
Na een tiental weken lopen deelnemers zonder problemen vijf kilometer aan een stuk.meer over:

Nieuwjaarsrun 2016 op Linkeroever

Op zondag 3 januari 2016 vindt een nieuwe editie plaats van de Nieuwjaarsrun op Linkeroever. Er zijn parcours van vijf en tien kilometer en er is een aangepaste kidsrun. Deelnemen kost vijf euro voor lopers op de parcours van vijf en tien kilometer. Het kinderparcours is gratis. Inschrijven kan de dag zelf ter plaatse.
 
Tijdens de vierde editie van de Nieuwjaarsrun leggen lopers een parcours af van vijf of tien kilometer langs het Sint-Annastrand en het Sint-Annabos.meer over:

Loop de Warmathon

Loop de WarmathonLees meer over Warmathon Antwerpen voor Music for Life


Warmathon Antwerpen voor Music for Life

Op woensdag 23 december 2015 vindt in het Nachtegalenpark en het Middelheimmuseum een loopevenement plaats voor de Warmathon. Wie meeloopt, steunt de goede doelen waarvoor de VRT-actie Music for Life zich tijdens De Warmste Week inzet.
 
De Warmathon is een nieuwe recreatieve loopwedstrijd waarbij lopers zoveel mogelijk rondjes afleggen op hun eigen tempo. Het parcours door het Nachtegalenpark en het Middelheimmuseum is ongeveer drie kilometer lang.
Loop de WarmathonSanta Run 2015

Datum: 
12 december, 2015 - 17:00 - 21:00

Maak de atleet in je wakker en loop mee met de geniale Antwerpse Santa Run op 12 december 2015! Een unieke ervaring waarin gezellige sfeer, goede muziek en plezier centraal staan. Met al 8 succesvolle edities achter de rug besloot GVA de kerstmannenloop dit jaar een kleine facelift te geven. 

Plaats: 
2060 Antwerpen
Prijs: 
€27

5000 kinderen op Antwerpse scholenveldlopen

Deze week lopen leerlingen van Antwerpse scholen op zes parcours in het kader van de 27ste editie van de Vlaamse veldloopweek voor scholen, een initiatief van de Stichting Vlaamse Schoolsport (SVS) en Bloso.7000 lopers voor de vijfde editie van de Energizer Night Run

Op vrijdag 25 september 2015 vindt in het Rivierenhof de vijfde editie van de Energizer Night Run plaats. Die dag komen 7000 lopers met evenveel lichtjes op het hoofd aan de start om in een unieke sfeer door het park te lopen.
 
Zodra de zon onder is, wordt het startsein gegeven voor de 9 kilometer lange en pikdonkere loop in het Rivierenhof. Alle deelnemers zijn gewapend met een hoofdlampje om het looppad te verlichten. Het parcours van de Energizer Night Run bevat ook dit jaar enkele unieke onderdelen.Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook