deurne

Ridders vechten om Antwerpen in het Rivierenhof

De twintigste editie van de Quaye Werelt was weer een schot in de roos. Elk jaar wordt het Provinciaal Groendomein Rivierenhof in Deurne omgetoverd tot een middeleeuws decor met ridders, huurlingen, handelaars en ambachtslieden die het leven anno 1477 verbeelden.


Nieuw skatepark en centraal plein Park Groot Schijn geopend

Vanaf woensdag 3 oktober kunnen skateboarders, skeelers, steppers en BMX’ers zich helemaal uitleven in het nieuwe skatepark van Park Groot Schijn aan de Ruggeveldlaan in Deurne. Het skatepark is gelegen aan het centrale plein in Park Groot Schijn, het kloppende hart van het park waar alle grote wandel- en fietspaden op uitkomen. Na de realisatie van de volkstuinen, het speelbos en de sportkamer is dit het vierde onderdeel dat klaar is om zijn eerste gebruikers te ontvangen.
Glijplezier in Deurne

In de winter van 2017 werd het Arenaplein heraangelegd. Daarbij werd het volledige plein op eenzelfde niveau aangelegd, met uitzondering van het basketbalveld. Dat werd iets lager aangelegd, zodat bij vriesweer een natuurlijke ijsvlakte kan ontstaan. De afgelopen dagen waren de temperaturen laag genoeg en zorgde het district voor voldoende water, waardoor iedereen vanmiddag kan spelen en glijden op de natuurlijke ijsvlakte. Het district zorgt voor alle ijsliefhebbers voor een opwarmertje.


meer over:

Antwerpse districten winnen vijf prijzen en bijen- en bloemensymbolen op de Groene Lente 2017

?De Vereniging voor Openbaar groen (VVOG) heeft de winnaars bekendgemaakt van de finale van de Groene Lente 2017. Met de Groene Lente wil VVOG openbaar groen promoten door interessante, creatieve en vernieuwende groenprojecten in de kijker te plaatsen. De Antwerpse districten vielen dit jaar 5 keer in de prijzen.Zwemcentrum Park Groot Schijn

De stad Antwerpen en de Groep Sportoase stelden hun plannen voor van het nieuwe zwemcentrum in Deurne, een nieuw landmark voor Park Groot Schijn. Het zwemcentrum wordt meer dan een modern alternatief voor het verouderde Arena-zwembad, met een superrecreatief speel- en ontspanningsbad voor alle leeftijden. Sportoase zoekt een spraakmakend thema en een naam voor dit nieuwe zwemcentrum.
Zwemcentrum Park Groot Schijn DeurneZwemcentrum Deurne binnenzicht

Zwemcentrum Deurne binnenzichtLees meer over Zwemcentrum Park Groot Schijn


Zwembad Park Groot Schijn Deurne

Zwembad Park Groot Schijn DeurneLees meer over Zwemcentrum Park Groot Schijn


Zwemcentrum Park Groot Schijn

Zwemcentrum Park Groot SchijnLees meer over Zwemcentrum Park Groot Schijn


Zwemcentrum Park Groot Schijn Deurne

Zwemcentrum Park Groot Schijn DeurneLees meer over Zwemcentrum Park Groot Schijn


DSC_0712.JPG

DSC_0712.JPG


meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook