deurne

Glijplezier in Deurne

In de winter van 2017 werd het Arenaplein heraangelegd. Daarbij werd het volledige plein op eenzelfde niveau aangelegd, met uitzondering van het basketbalveld. Dat werd iets lager aangelegd, zodat bij vriesweer een natuurlijke ijsvlakte kan ontstaan. De afgelopen dagen waren de temperaturen laag genoeg en zorgde het district voor voldoende water, waardoor iedereen vanmiddag kan spelen en glijden op de natuurlijke ijsvlakte. Het district zorgt voor alle ijsliefhebbers voor een opwarmertje.


meer over:

Antwerpse districten winnen vijf prijzen en bijen- en bloemensymbolen op de Groene Lente 2017

?De Vereniging voor Openbaar groen (VVOG) heeft de winnaars bekendgemaakt van de finale van de Groene Lente 2017. Met de Groene Lente wil VVOG openbaar groen promoten door interessante, creatieve en vernieuwende groenprojecten in de kijker te plaatsen. De Antwerpse districten vielen dit jaar 5 keer in de prijzen.Zwemcentrum Park Groot Schijn

De stad Antwerpen en de Groep Sportoase stelden hun plannen voor van het nieuwe zwemcentrum in Deurne, een nieuw landmark voor Park Groot Schijn. Het zwemcentrum wordt meer dan een modern alternatief voor het verouderde Arena-zwembad, met een superrecreatief speel- en ontspanningsbad voor alle leeftijden. Sportoase zoekt een spraakmakend thema en een naam voor dit nieuwe zwemcentrum.
Zwemcentrum Park Groot Schijn DeurneZwemcentrum Deurne binnenzicht

Zwemcentrum Deurne binnenzichtLees meer over Zwemcentrum Park Groot Schijn


Zwemcentrum Park Groot Schijn

Zwemcentrum Park Groot SchijnLees meer over Zwemcentrum Park Groot Schijn


Zwemcentrum Park Groot Schijn Deurne

Zwemcentrum Park Groot Schijn DeurneLees meer over Zwemcentrum Park Groot Schijn


DSC_0712.JPG

DSC_0712.JPG


meer over:

Creativiteit boven op zomerse zondagen van Yoyogi

Vorige zondag vond de derde editie van YoYoGi plaats. In Rivierenhof in Deurne kon genieten van heel wat pop-up performances, mini-concerten en workshops. Dans, muziek, sport: alles kwam aan bod. Heb je voorbije zondag niet kunnen gaan? Geen zorgen! Want ook de komende drie zondagen van augustus is er een kans om nog meer van YoYoGi te komen zien en beleven in het park.

Bekijk hier de foto's.
DSC_0712.JPGmeer over:

Rivierenhof baadt voor één dag in middeleeuwse sfeer

Elk jaar in juni hult het Provinciaal Groendomein Rivierenhof te Deurne zich in een magische middeleeuwse sfeer. Ook dit jaar konden bezoekers ridders, huurlingen, handelaars en ambachtslieden aan het werk zien. Aan het kasteel Sterckshof werd een heus een middeleeuws kampement opgericht met als hoogtepunt een re-enactment van een historische veldslag.

© Anthony Casanovameer over:

© Anthony Casanova

© Anthony CasanovaLees meer over Rivierenhof baadt voor één dag in middeleeuwse sfeer


meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook