zwembad

Paaseitjes rapen in de Antwerpse zwembaden op woensdag 17 april

Op woensdag 17 april 2019 kunnen kinderen tot 12 jaar paaseitjes komen opduiken in een van de stedelijke zwembaden. Zij betalen een normale zwembeurt en krijgen achteraf een zakje paaseitjes mee naar huis. De Paasplons vindt plaats om 14 uur in verschillende stedelijke zwembaden. Inschrijven is niet nodig.

De Paasplons vindt plaats in volgende 8 zwembaden:meer over:

Zwembad De Molen op Linkeroever heel de paasvakantie open

Naar aanleiding van de renovatiewerken aan Olympisch Zwembad Wezenberg, kan er dit voorjaar al sinds 7 maart in openluchtzwembad De Molen op Linkeroever gezwommen worden op woensdag, zaterdag en zondag. Tijdens de volledige paasvakantie is het 50 meterbad zelfs elke dag open om een verfrissende duik te komen nemen, ook op Pasen en paasmaandag.Eitjes rapen in de Antwerpse zwembaden

Op woensdag 4 april kunnen kinderen tot 12 jaar paaseitjes komen opduiken in een van de stedelijke zwembaden. Zij betalen een normale zwembeurt en krijgen achteraf een zakje paaseitjes mee naar huis. De Paasplons vindt plaats om 13.30 uur in verschillende stedelijke zwembaden. Inschrijven is niet nodig.
 

Ook de pers is van harte welkom in een van de stedelijke zwembaden op woensdag 4 april om 13.30 uur.
 Zwembad Wezenberg ontvangt (inter)nationale zwemtop tijdens de Flanders Swimming Cup

Op zaterdag 20 en zondag 21 januari kunnen zwemliefhebbers hun hart ophalen tijdens de 16de  editie van de Flanders Swimming Cup in Olympisch zwemcentrum Wezenberg. Naast de beste Belgische zwemmers, zoals o.a. Pieter Timmers, zakken ook heel wat internationale toppers af naar Antwerpen. Toeschouwers zijn meer dan welkom.meer over:

Zwemcentrum Park Groot Schijn

De stad Antwerpen en de Groep Sportoase stelden hun plannen voor van het nieuwe zwemcentrum in Deurne, een nieuw landmark voor Park Groot Schijn. Het zwemcentrum wordt meer dan een modern alternatief voor het verouderde Arena-zwembad, met een superrecreatief speel- en ontspanningsbad voor alle leeftijden. Sportoase zoekt een spraakmakend thema en een naam voor dit nieuwe zwemcentrum.
Zwemcentrum Park Groot Schijn DeurneZwemcentrum Deurne binnenzicht

Zwemcentrum Deurne binnenzichtLees meer over Zwemcentrum Park Groot Schijn


Zwembad Park Groot Schijn Deurne

Zwembad Park Groot Schijn DeurneLees meer over Zwemcentrum Park Groot Schijn


Zwemcentrum Park Groot Schijn

Zwemcentrum Park Groot SchijnLees meer over Zwemcentrum Park Groot Schijn


Zwemcentrum Park Groot Schijn Deurne

Zwemcentrum Park Groot Schijn DeurneLees meer over Zwemcentrum Park Groot Schijn


Zwembaden sturen sms

Zwemmen is een van de populaire sporten in Antwerpen. De stad telt negen overdekte en drie openluchtzwembaden, die zeer druk bezocht worden. Het aantal bezoekers steeg van 1 miljoen in 2000 tot 1,6 miljoen vorig jaar. Om de zwembadbezoekers nog beter van dienst te zijn, breidt Sporting A de dienstverlening aan de klanten verder uit.

Zwemmen zit in de lift 

Er wordt steeds meer gezwommen in Antwerpen. In 2000 waren er 1 miljoen zwemmers. Vorig jaar – tijdens het Europese sportjaar – boekten de stedelijke zwembaden een record met bijna 1,6 miljoen zwemmers.meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook