Zwembad De Molen op Linkeroever heel de paasvakantie open

  
Naar aanleiding van de renovatiewerken aan Olympisch Zwembad Wezenberg, kan er dit voorjaar al sinds 7 maart in openluchtzwembad De Molen op Linkeroever gezwommen worden op woensdag, zaterdag en zondag. Tijdens de volledige paasvakantie is het 50 meterbad zelfs elke dag open om een verfrissende duik te komen nemen, ook op Pasen en paasmaandag.

 
Zwembad De Molen is sinds enkele weken open voor het publiek op woensdag, zaterdag en zondag van 12 tot 18 uur. Maar tijdens de volledige paasvakantie kunnen zwemliefhebbers er elke dag terecht om hun baantjes te trekken met zicht op de Schelde, ook op Pasen 1 april en op paasmaandag 2 april. Na de paasvakantie kan er terug gezwommen worden op woensdag, zaterdag en zondag. Een zwembeurt kost maximaal 3 euro.

 
Het zwemwater van het openluchtzwembad wordt verwarmd en bedraagt momenteel ongeveer 24 graden. Op de www.antwerpen.be wordt steeds een indicatie van de watertemperatuur vermeld.  Klik hier voor de rechtstreekse link.

 
Zwembad De Molen beschikt over een groot 50 meterbad, perfect voor triatleten die op zoek zijn naar een locatie om hun zwemtraining in de openlucht af te werken. Ideale trainingsomstandigheden dus, met het oog op de voorbereiding van het Port of Antwerp Triathlon festival van 17 juni.
 

Op 10 mei start het reguliere openluchtseizoen. Vanaf dan kunnen zwemliefhebbers elke dag komen zwemmen in openluchtzwembad De Molen op Linkeroever én zwemvijver Boekenberg in Deurne.

 
Voor wie toch liever indoor zwemt: er zijn tijdens de paasvakantie uitgebreide openingsuren in de stedelijke zwembaden. Alle praktische info staat op www.antwerpen.be/zwembaden.
 

Openluchtzwembad De Molen – praktisch

openingsuren – zie website
tarieven:
kinderen (tot en met 3 jaar): gratis
jongeren (van 4 tot en met 25 jaar) en senioren (vanaf 65 jaar): 1,5 euro
volwassenen (van 26 tot en met 64 jaar): 3 euro
A-kaarthouders met Kansentarief: 0,5 euroGeef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook