Cocktails at nineRating: 4 op 5 (73 stemmen)
 

Cocktails Number Nine is de nieuwste, hipste cocktailbar in Antwerpen. Deze cocktailbar werd geopend door Gertie Christoffels, jawel de bekende (ex-)presentatrice.

Binnenin is het zeer gezellig en de cocktails zijn een echte aanrader. Wie 's avonds niet meer naar huis wil, kan altijd in een van de hotelkamers slapen die gelegen zijn boven de cocktailbar. De cocktails zijn te verkrijgen vanaf 8 euro.

Cocktails at Nine ligt aan de Lijnwaadmarkt, dat is vlakbij de Grote Markt en de Groenplaats, in het historisch centrum van Antwerpen.

Openingsuren:
Ma-do open van 17.00u-01.00u
Vrij-zo open van 14.00u-01.00u
Di enkel open voor privéverhuur

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Cafe
soort cafe: 
Cocktailbars
Adres

Lijnwaadmarkt 4
2000 Antwerpen

Contact

Tel: +32 3 707 10 07Cafés in de buurt

Javascript is required to view this map.

Schrijf een review over Cocktails at nine

 
Frank1
5
Alle reacties gelezen en onze bevindingen zijn 100% goed! We begrijpen sommige reacties niet. Vriendelijke bediening en niks gemerkt van arrogantie of onvriendelijke bediening. We hebben zitten kijken terwijl cocktails werden gemaakt. Dit was onze tweede keer en komen wss elke 2 maanden eens langs. Overal in België (en vele plaatsen in de de wereld) al vele cocktails gedronken maar dit springt er ver bovenuit. Kalm/rustig/gezellig/superlekker/aanrader.
Bezoeker
5
Fantastische cocktailbar! Naar mijn mening de enige in " 't stad " die de naam cocktailbar waardig is. Het is hier heerlijk om met je vriend iets te komen drinken en naar het gegoochel van de barmannen te kijken. Je komt niet in Cocktails at Nine om snel eentje te drinken, hier kom je om te genieten en dat is de prijs en het wachten zeker wel waard! Wij zijn sinds enkele jaren vaste klant en beleefden zelfs onlangs een heerlijke nacht in de Sleeping at Linnen, vlak boven de bar.
Bezoeker
Absoluut arrogante bediening kregen wij. Wij waren met een gezelschap van 6, wij ouders en onze volwassen kinderen met hun vriend en vriendin en vonden geen geschikte plaats om met ons zessen gezellig samen te zitten hoewel de zaak slechts voor 1/3 bezet was. Wij werden niet geholpen en hebben ons dan maar in een zithoekje gewrongen waar de twee jongsten op een zeer onconfortabel krukje moesten zitten met zijn twee op een plaats van 60 cm en waarbij wij met 4 met de knieen tegen elkaar zaten. Om enigszins te kunnen zitten verschoof 1 van ons 1 fauteuil 30 cm, Toen de tafel naast ons vrij kwam vroegen wij of we een fauteuil konden bijschuiven en kregen het antwoord "wij verschuiven hier geen meubels en zelfs die ene zetel die u hebt verschoven kan eigenlijk niet". Dit wil zoveel zeggen als " u bent niet welkom". Wij zijn hier niet verder op ingegaan om de sfeer van onze gezelige familieuitstap ter gelegenheid van de verjaardag van onze zoon niet te verpesten, maar wat een arrogantie! Betalen met kaart was niet mogelijk wegens een defect, wat altijd mogelijk is maar wat bij voorkeur toch voorafgaand wordt aangekondigd. Wij zijn alvast geen klant meer.
Bezoeker
cocktails waren erg goed maar de bediening is niet erg goed,spijtig voor de zaak!!!
rustige genieters
Wij zijn een koppel zonder kinderen, wij zien heel graag kinderen, maar toch vonden wij het zeer positief dat kinderen niet toegelaten waren! Wij houden er niet van dat kinderen rondlopen en hoe dan ook meer lawaai maken. Ook het rumoer van grote groepen is iets wat wij liever uit de weg gaan. Het kan allemaal heel leuk zijn, maar in dit soort zaak kom je eerder om de rust. Dat het iets langer duurde voor de cocktail aan tafel gebracht werd is naar onze mening een teken dat alles vers was! Voor ons helemaal geen struikelblok. Wij vonden de cocktails ook zeer lekker en de bediening professioneel. Wij komen nog eens terug.
Bezoeker
1
Een zaak vol pretentie. Onlangs kwamen we langs, met een groep van 9 waaronder 2 kinderen, om 3 uur in de middag. Alhoewel de zaak zo goed als leeg was, werden we buiten gezet met het excuus dat geen kinderen worden toegelaten. Is dit misschien een koppel-bar?
Van den houdt ingrid
Ik begrijp niet goed wat de mensen daar zo goed aan vonden aan Nine. De coctails zijn echt pover, echt zijn geld niet waard! Ik denk dat het voor velen enkel de naam is, jammer...
Bezoeker
Tevens zeer triest. Wij kwamen met twee personen aan in de zaak, wanneer er een ober op ons af kwam gewandeld. Waarna hij vroeg: 'Met 2?' en keek eens rond in de zaal. Daarbij kon hij constateren dat er geen plaats was. Hij zei: 'ja, sorry we hebben geen plaats meer'. Er kwam een tweede ober aan die dat bevestigde. Ze hielpen ons niet of zeiden niets zoals: 'Wacht u even' of 'kom binnen een uurtje even terug kijken'. Wij werden dus gewoon terug uit de zaak gewezen. Daarna kwam een groep van 6 binnen die wel een plaats werden aangewezen. Gewoon dégoutant!
Bezoeker
Wat een afknapper na een fijne zaterdag shoppingdag, willen als koppel samen met dochter van 8 (om 17.30u !) afsluiten met een cocktail . De arrogantie waar de ober ons mee behandelde was ongehoord. Company policy, geen kinderen toegelaten. Leg maar als ouder uit dat we niet welkom zijn aan je dochter omdat zij erbij is . Discriminatie ten top !
Bezoeker
Ik ben al een aantal keren gegaan en telkens een voltreffer, de cocktails zijn goddelijk! Ok, toegegeven het is niet geschikt voor een groep, maar dat staat ook aangegeven als je binnen wilt gaan. Voor een tête-a-tête is het echter zeer geschikt en zeker als je wilt indruk maken op je date! Probeer ook zeker de bloody mary, die is geméén goed!!

Map

Javascript is required to view this map.

Deals

café's

5

De Cargo Zomerbar is ook deze zomer weer open. Antwerpen is sinds 2 jaar een...

5

De Schacht is een bekend studentencafé in Antwerpen. Café De Schacht is de tweede thuis...

5

Update: De Kastaar bestaat niet meer

...
5

In museumcafé Pixel kan je voor of na je bezoek aan het Fotomuseum (FOMU) terecht voor een...

0
...
0
8tea5 is een klein café in Antwerpen. 
Ze verkopen enkel en alleen Bubbletea in...

Volg ons op Facebook