Grote Markt

Start maandelijkse brocantemarkt op Grote Markt

Op woensdag 26 april vindt de eerste brocantemarkt van het seizoen plaats op de Grote Markt. Aan de verschillende stands kunnen bezoekers tussen 8 en 18 uur snuisteren tussen meubels, accessoires en kleding. De toegang is gratis.
meer over:

De Ronde van Vlaanderen start op 2 april in Antwerpen

De Ronde van Vlaanderen start op 2 april in AntwerpenLees meer over Ronde van Vlaanderen in Antwerpen


Ronde van Vlaanderen in Antwerpen

De Ronde van Vlaanderen start voor de eerste keer in Antwerpen. Op zondag 2 april 2017 klinkt het startschot voor deze rasechte wielerklassieker aan Het Steen. De stad is ondertussen helemaal in een Ronde van Vlaanderen-kleedje gestoken en de praktische voorbereidende werken zijn volop aan de gang. De stad hoopt komende zondag enkele tienduizenden bezoekers te mogen ontvangen en stelt een aantal veiligheidsmaatregelen voorop om dat op een goede manier te kunnen doen.
 
Op zaterdag 1 april rijden de wielertoeristen hun koers.
De Ronde van Vlaanderen start op 2 april in Antwerpenwandelroutes-aankomst-sinterklaas

wandelroutes-aankomst-sinterklaasLees meer over Aankomst Sinterklaas 2016 Antwerpen


Sinterklaas.jpg

Sinterklaas.jpg


Aankomst Sinterklaas

Datum: 
12 november, 2016 - 13:30

Zie ginds komt de stoomboot want op zaterdag 12 november komt Sinterklaas aan in Antwerpen. Bart Peeters en Antwerps burgemeester Bart De Wever verwelkomen de Sint plechtig rond 13u45 aan de kade van het Steenplein. 

Waar moet je zijn?
Wil je de Sint zien aanmeren? Kom dan vóór 13u45 naar het Steenplein of de wandelbrug aan het Zuiderterras.
Plaats: 
2000 Antwerpen
Prijs: 
€0
wandelroutes-aankomst-sinterklaas

Polsstokspringen op de Grote Markt

Om de veertigste verjaardag van de Memorial Van Damme te vieren, doet de organisatie een promotoer langs verschillende Belgische steden. Komende zaterdag tovert Sporting A de Grote Markt om tot atletiekpiste tijdens deze Urban Memorial Series. Naast een topcompetitie in het polsstokspringen staan er ook een aantal leuke atletiekinitiaties voor kinderen op het programma.
 
De Memorial Van Damme is de grootste atletiekmeeting van ons land en het sluitstuk van de IAAF Diamond League, de grootste atletiekcompetitie ter wereld.meer over:

Markt 36

Markt 36Lees meer over Markt 36


Tubing

TubingLees meer over Kerstmarkt in Antwerpen is weer open


Kerstmarkt in Antwerpen is weer open

Op zaterdag 5 december ging in Antwerpen de kerstmarkt weer van start. Dit jaar is er een heel nieuw concept: zo zijn er niet alleen de traditionele schaatsbaan en kraampjes, maar kan je zelfs in de sauna.
TubingInhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook