steenplein

Baggerwerken aan ponton Steenplein van start

Ponton afgesloten vanaf 20 februari 2017, Steenplein blijft toegankelijk

Op maandag 20 februari 2017 gaat de voorbereiding van baggerwerken van start aan de inham van het ponton Steenplein. Het ponton zal vanaf dan afgesloten worden. De aannemer rekent op 4 weken om de werken af te ronden. Het Steenplein blijft wel gedurende de hele periode toegankelijk. Er zal geluidshinder zijn, maar die wordt tot een minimum beperkt.
 
Op maandag 27 februari starten in opdracht van de stad baggerwerken aan de inham van het ponton aan het Steenplein.meer over:

wandelroutes-aankomst-sinterklaas

wandelroutes-aankomst-sinterklaasLees meer over Aankomst Sinterklaas 2016 Antwerpen


Sinterklaas.jpg

Sinterklaas.jpg


Aankomst Sinterklaas

Datum: 
12 november, 2016 - 13:30

Zie ginds komt de stoomboot want op zaterdag 12 november komt Sinterklaas aan in Antwerpen. Bart Peeters en Antwerps burgemeester Bart De Wever verwelkomen de Sint plechtig rond 13u45 aan de kade van het Steenplein. 

Waar moet je zijn?
Wil je de Sint zien aanmeren? Kom dan vóór 13u45 naar het Steenplein of de wandelbrug aan het Zuiderterras.
Plaats: 
2000 Antwerpen
Prijs: 
€0
wandelroutes-aankomst-sinterklaas

Baggerwerken aan ponton Steenplein

De stad Antwerpen laat regelmatig onderhoudstaken uitvoeren aan het ponton aan het Steenplein. In februari en maart zijn er baggerwerken gepland aan de inham van het ponton. Vanaf 8 februari 2016  zal het ponton daarom afgesloten zijn voor het publiek. In principe is het ponton weer toegankelijk vanaf 7 maart. Het Steenplein zelf blijft gedurende de hele periode toegankelijk.
 
In de loop van de week van 15 februari starten in opdracht van de stad baggerwerken aan de inham van het ponton aan het Steenplein.meer over:

Tubing

TubingLees meer over Kerstmarkt in Antwerpen is weer open


Kerstmarkt in Antwerpen is weer open

Op zaterdag 5 december ging in Antwerpen de kerstmarkt weer van start. Dit jaar is er een heel nieuw concept: zo zijn er niet alleen de traditionele schaatsbaan en kraampjes, maar kan je zelfs in de sauna.
TubingVerstevigd ponton aan Steenplein klaar

Vorig jaar kon de Sint niet traditiegetrouw aanmeren voor het Steenplein. Het ponton - door Antwerpenaren vaak ’t Vlot genoemd - was niet meer veilig, waardoor de stad Antwerpen zich genoodzaakt zag het ponton af te sluiten. Waterwegen & Zeekanaal (W&Z) stond in voor de herstellingen, de stad liet op haar beurt baggerwerken uitvoeren.meer over:

Zenplein

Datum: 
27 april, 2013 - 10:00 - 16:00

Op zaterdag 27 april neemt de stad Antwerpen deel aan de werelddag Taiji & Qigong. Er zijn tal van gratis workshops en er vinden doorlopend demonstraties plaats.

Chinezen die langzame sierlijke bewegingen uitvoeren is Taiji en Qigong. Deze Chinese bewegingsvormen bevorderen de algemene gezondheid en brengen evenwicht en ontspanning.
Plaats: 
Steenplein

meer over:

Wereldrecord koprollen


Op zaterdag 4 mei gaan Ketnet en Antwerpen Europese Sporthoofdstad samen met zo veel mogelijk kinderen en volwassenen een wereldrecord koprollen proberen te vestigen.  Ketnet zendt op zondag 5 mei een verslag uit van de recordpoging en stoomt de Ketnetters er vanaf maandag 15 april om 18.35 uur voor klaar in de programmareeks Het wereldrecord, gepresenteerd door wrappers Charlotte en Leonard.meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook