Baggerwerken aan ponton Steenplein van start

  

Ponton afgesloten vanaf 20 februari 2017, Steenplein blijft toegankelijk

Op maandag 20 februari 2017 gaat de voorbereiding van baggerwerken van start aan de inham van het ponton Steenplein. Het ponton zal vanaf dan afgesloten worden. De aannemer rekent op 4 weken om de werken af te ronden. Het Steenplein blijft wel gedurende de hele periode toegankelijk. Er zal geluidshinder zijn, maar die wordt tot een minimum beperkt.
 
Op maandag 27 februari starten in opdracht van de stad baggerwerken aan de inham van het ponton aan het Steenplein. Deze werken kaderen in het regelmatig onderhoud van het ponton. 
Om de werken goed voor te bereiden, zal het ponton al afgesloten zijn voor bezoekers vanaf maandag 20 februari 2017 tot aan het einde van de werken. Momenteel rekent de aannemer er op dat hij 4 weken nodig heeft om de klus te klaren. Het Steenplein blijft gedurende de hele periode toegankelijk.
 
De aannemer plaats een baggerkraan en werkponton op de Schelde, ter hoogte van het bestaande ponton. Enige geluidshinder is tijdens de werken niet te vermijden. De aannemer doet er alles aan om die hinder te beperken. meer over:

Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook