kerstmarkt

Openingsfeest Winter in Antwerpen trekt 110 000 bezoekers Nog tot 7 januari genieten van gezellige sfeer in de stad

Dit weekend ging de Winter in Antwerpen officieel van start met een groot openingsfeest. Daar kwamen, ondanks het koude weer,  110 000 bezoekers op af. Zij genoten van optredens en animatie in een gloedvol verlicht stadscentrum. Dimitri Vegas en Like Mike staken alles in gang met een beiaardconcert vanop de kathedraaltoren. Vervolgens schaatste Kevin Van der Perren de ijspiste in met een wervelende show, en videoprojecties lieten het stadhuis baden in een magische sfeer.Sfeervol eindejaarsshoppen in winters Antwerpen

Op winkelzondag 3 december openen heel wat winkels in de Antwerpse binnenstad opnieuw de deuren van 12 tot 18 uur. Eindejaarsshoppen kan ook op alle andere zondagen in december. Op zaterdag 9 december gaat bovendien ‘Winter in Antwerpen’ van start. Ook de Antwerpse horecazaken en stedelijke musea zijn klaar om shoppende Antwerpenaars en bezoekers in aanloop naar kerst en nieuw te verwelkomen.Winter in Antwerpen zorgt voor een schitterende eindejaarsperiode

In Antwerpen start de winter dit jaar op zaterdag 9 december. Vier weken lang verwelkomt Antwerpen iedereen in een magisch winterwonderland. Omdat de stad al meer dan 500 jaar  het belangrijkste handelscentrum voor diamant ter wereld is, krijgen  de eindejaarsactiviteiten dit jaar ook een diamantsausje. Winkelen, genieten van lekker eten en drinken of gewoon ontspannen: tijdens Winter in Antwerpen kan het allemaal.Kerstmarkt en Wintervonk in Wilrijk

Het weekend van 9, 10 en 11 december 2016 staat voor Wilrijk in het teken van de kerstmarkt. Maar er valt tijdens de laatste maand van het jaar nog veel meer te beleven in het ‘geitendorp’. De brochure Winters Wilrijk geeft een duidelijk overzicht.

Kerstmarktweekend maakt van Bist winterdorp

De kerstmarkt is een vaste traditie op de Bist. Lokale verenigingen bemannen een weekend lang ruim vijftig kraampjes waar bezoekers terechtkunnen voor geschenken, een hapje of een drankje.meer over:

Tubing

TubingLees meer over Kerstmarkt in Antwerpen is weer open


Kerstmarkt in Antwerpen is weer open

Op zaterdag 5 december ging in Antwerpen de kerstmarkt weer van start. Dit jaar is er een heel nieuw concept: zo zijn er niet alleen de traditionele schaatsbaan en kraampjes, maar kan je zelfs in de sauna.
TubingDeurne Wintert!

Datum: 
1 december, 2015 - 19:30 - 13 december, 2015 - 15:00


Naar jaarlijkse traditie is Deurne Winter er ook dit jaar weer van 1 tot 13 december. Met dit winterfestival wilt Deurne zijn inwoners alvast warm maken voor de kerst- en feestdagen.

Gedurende die periode zijn er over het hele district verschillende dingen te doen. Zo kunnen alle inwoners genieten van een aangename sfeer, gezelligheid en cultuur die in de lucht hangt. 


Hier hebt u alvast een klein overzicht:
Plaats: 
Deurne

1 miljoen bezoekers voor kerstmarkt

Maar liefst 1 miljoen bezoekers kwamen dit jaar een kijkje nemen op Winter in Antwerpen 2014-2015. De stad mag dan ook van een succes spreken. De zachte decembermaand in combinatie met het heel gevarieerde en steeds vernieuwende aanbod zijn mogelijke oorzaken van het grote aantal bezoekers. Velen vielen voor de sterke cocktail van traditionele en nieuwe ingrediënten. Favorieten waren alvast het openingsfeest en de kerstmarkt.winter Antwerpen

winter Antwerpen


Winter in Antwerpen

Van 6 december tot 4 januari haalt Antwerpen alles uit de kast voor een schitterend eindejaarsfestijn. Traditiegetrouw straalt een feestelijke en warme gloed over de binnenstad en zijn er allerlei evenementen voor jong en oud. Dit jaar zijn er ook heel wat nieuwigheden: pop-upoptredens op de Groenplaats, China Light op verschillende locaties waaronder de ZOO en het ijssculpturenfestival Disneyland Paris Ice Dreams op de Gedempte Zuiderdokken zijn er enkele.

winter AntwerpenInhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook