winter in antwerpen

Winterbbq

WinterbbqLees meer over 1 miljoen bezoekers voor Winter in Antwerpen


meer over:

Winterbbq met frietjes

Winterbbq met frietjesLees meer over 1 miljoen bezoekers voor Winter in Antwerpen


meer over:

Winter in Antwerpen vanop de kathedraal

Winter in Antwerpen vanop de kathedraalLees meer over 1 miljoen bezoekers voor Winter in Antwerpen


meer over:

1 miljoen bezoekers voor Winter in Antwerpen

Winter in Antwerpen, dit jaar van 9 december tot 7 januari 2018, trok weer heel wat bezoekers. De hoogvliegers waren het openingsfeest en het eindejaarsvuurwerk. In totaal trok deze editie van Winter in Antwerpen maar liefst 1 000 000 bezoekers. Dat is wel iets lager dan vorig jaar toen de weersomstandigheden beter waren. 
Winterbbq met frietjesmeer over:

Meerdere attracties Winter in Antwerpen gesloten wegens weersomstandigheden

Op Winter in Antwerpen sluiten meerdere attracties door de weersomstandigheden. Ook de  standen op de Groenplaats blijven voorlopig gesloten; de andere standhouders van de kerstmarkt beslissen zelf of ze vandaag hun kraam openen.
 

IJspiste

De vorming van sneeuw en ijzel op het dak van de ijspiste zorgen voor veel gewicht. Om de veiligheid van de bezoekers te garanderen, sluit deze attractie op de Groenplaats vandaag. De ijspiste heeft sinds enkele jaren een dak zodat er minder energie verbruikt wordt en ook regenweer geen probleem vormt.Winter in Antwerpen groot succes

De verrassendste wintervakantie was dit jaar in Antwerpen te beleven tijdens Winter in Antwerpen van 10 december 2016 tot 8 januari 2017.  Bijna 1.250.000 bezoekers vonden in hartje stad alle ingrediënten voor een onvergetelijk eindejaar. “Antwerpen was dé place to be tijdens de feestdagen. De vernieuwde formule voor Winter in Antwerpen valt duidelijk in de smaak”, zegt burgemeester Bart De Wever. “We telden 16 % meer bezoekers. Dat heeft uiteraard ook te maken met het feit dat de kerstmarkt de hele periode door geopend bleef en het ideale weer.meer over:

Winter-BBQ en winkelzondag op 8 januari 2017

Het stadsbestuur nodigt op zondag 8 januari 2017 alle Antwerpenaars uit op een gezellige Winter-BBQ. Die vindt plaats op de Scheldekaaien aan de voetgangerstunnel met een mooi vergezicht over de Schelde. De Winter-BBQ wordt een fijn volksfeest waar iedereen geniet van allerlei lekkers en livemuziek. Die dag vindt ook de laatste familiedag van Winter in Antwerpen plaats én de eerste winkelzondag van het jaar.110.000 bezoekers op openingsfeest Winter in Antwerpen

Met een fabelachtig openingsfeest ging gisteren Winter in Antwerpen van start. Maar liefst 110 000 bezoekers genoten tijdens de opening van de show van kunstschaatser Kevin Van der Perren op de Groenplaats en een uniek optreden aan de Schelde van Scala & Kolacny Brothers in samenwerking met de Koninklijke Balletschool Antwerpen. Daarnaast werd ook het nieuwe standbeeld van Nello & Patrasche ingehuldigd, wat samenging met een indrukwekkende videoprojectie op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.meer over:

Winter in Antwerpen lokte 800000 bezoekers

Winter in Antwerpen, het eindejaarsfestival van de stad, gooide het dit jaar over een nieuwe boeg. De stad werd van 5 december 2015 tot en met 3 januari 2016 de ideale vakantiebestemming. Heel wat nieuwigheden passeerden de revue. De stad ging voor een combinatie van gezelligheid en ontspanning maar er mocht ook wat actie zijn. De vernieuwde formule bleek in de smaak te vallen.
Winter in Antwerpen bood dan ook voor elk wat wils.meer over:

Winter in Antwerpen 2015-2016

Op zaterdag 5 december 2015 gaat een volledig vernieuwde Winter in Antwerpen van start. Tot en met zondag 3 januari 2016 is ’t Stad de ideale wintervakantiebestemming: de Antwerpenaar gaat voor een heerlijke ‘staycation’, de bezoeker krijgt een atypische en onvergetelijke vakantie in het hart van de stad. Winter in Antwerpen wordt dit jaar grootser en unieker met een tubingpiste op het Steenplein en een wellness met Scandinavische toets aan de cruiseterminal. Een sparrenbos met minigolfparcours aan het Steenplein maakt het geheel af.meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook