feest

Murgaparade

Datum: 
2 juni, 2018 - 14:00 - 21:30

Een murgaparade door de wijk met de Sint-Andriesplaats als eindpunt waar de dag feestelijk afgesloten wordt met optredens van La Murga Armada en Quilombo. 


Plaats: 
Antwerpen
Gratis: 
Ja

Jeugdcentrum Bouckenborgh bestaat 35 jaar en viert feest


Jeugdcentrum Bouckenborgh is het oudste van de acht jeugdcentra in Antwerpen en bestaat 35 jaar in 2018. Dat wordt gevierd op zaterdag 3 maart met een extra feestelijke en uitgebreide editie van Remise, het maandelijkse feestje in het jeugdcentrum. Er wordt getrakteerd met een vat en frietjes.Stad nodigt iedereen uit voor Winter-BBQ

Het stadsbestuur trakteert op zondag 7 januari tijdens een gezellige Winter-BBQ, om het nieuwe jaar goed in te zetten en Winter in Antwerpen feestelijk af te sluiten. De barbecue vindt plaats op de Scheldekaaien ter hoogte van de voetgangerstunnel. Het wordt een fijn volksfeest waarop iedereen geniet van lekkers, animatie en livemuziek. Die dag vindt ook de laatste familiedag van Winter in Antwerpen plaats én de eerste winkelzondag van het jaar.Openingsfeest Winter in Antwerpen op zaterdag 9 december

Jef Neve en Natalia, Dimitri Vegas & Like Mike, videomapping op stadhuis en show op ijspis
meer over:

Deurne Wintert!

Datum: 
1 december, 2015 - 19:30 - 13 december, 2015 - 15:00


Naar jaarlijkse traditie is Deurne Winter er ook dit jaar weer van 1 tot 13 december. Met dit winterfestival wilt Deurne zijn inwoners alvast warm maken voor de kerst- en feestdagen.

Gedurende die periode zijn er over het hele district verschillende dingen te doen. Zo kunnen alle inwoners genieten van een aangename sfeer, gezelligheid en cultuur die in de lucht hangt. 


Hier hebt u alvast een klein overzicht:
Plaats: 
Deurne

Naked Klüb

Rating: 5 op 5 (1 stem)

Pierre Kuppens en Ben Debruyn managen samen Naked Klüb dat gevestigd is aan de voormalig vismijn in de Scheldestraat. Na zijn club Nunu in luik trekt Pierre Kuppens nu ook het concept van de Boutique-club door naar Antwerpen. 

Hierbij creëren ze een huiselijke stijl door het aantal gasten te beperken tot 100 aanwezigen en de inrichting zo luxueus mogelijk te maken. Wie een lidkaart koopt van €10 kan een heel jaar lang binnen in de club. 

Categorie: 
Uitgaan
Soort uitgaan: 
Club/Discotheek
Straatnaam & Huisnummer: 
Scheldestraat 11
2000 Antwerpen
Telefoon: 
0499 76 67 11
Openingsdagen: 
Dinsdag
Vrijdag
Zaterdag
wijk: 
Sint-Andries
5
Rating: 5 op 5 (1 stem)
Adres

Scheldestraat 11
2000 Antwerpen

Contact

Tel: 0499 76 67 11
Naked Klüb

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoInwoners van Luchtbal vieren feest

Dit weekend vindt het jaarlijkse feestweekend in de wijk Luchtbal plaats. Op het programma staan onder andere een rommelmarkt, een expo, straatanimatie en sportdemonstraties. Een doorkijk naar onze intieme bar.

Een doorkijk naar onze intieme bar.Lees meer over Champganebar Julianna


Champagnebar Julianna

Nog geen stemmen

Dames Julia en Anna runnen sinds 1 december 2013 de Champagnebar Julianna aan de Brechtsebaan 724 in Schoten. Voorheen 't Paviljoen geheten. 

Onder het gezelschap van een van de aanwezige animeerdames bent u bij deze Champagnebar voor champagne en uiteraard ook andere alcoholische en non-alcoholische drank aan het juiste adres. U bent van harte welkom voor een avond en nacht vol erotisch plezier..

Categorie: 
Uitgaan
Soort uitgaan: 
Nightlife
Een doorkijk naar onze intieme bar.
Straatnaam & Huisnummer: 
Brechtsebaan 724
2900 Schoten
Telefoon: 
+32 3 689 49 91
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Openingsuren: 
maandag tot en met zaterdag van 22:00 uur tot 03:00 uur.
0
Adres

Brechtsebaan 724
2900 Schoten

Contact

Tel: +32 3 689 49 91
Champagnebar Julianna

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoFelix Pakhuis

Felix PakhuisLees meer over Felix Pakhuis


Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook