jazz

Jazz Kroegentocht Sint-Andries & Schipperskwartier

Datum: 
15 juni, 2018 - 20:00 - 22:00

De jazzkroegentocht breidt uit! Naast de Sint-Andrieswijk, gooien nu ook café's in het Schipperskwartier hun deuren open voor top jazz muzikanten van lokale bodem. De kroegentocht vindt op vrijdag 15 juni plaats.

Een niet te missen jazz ervaring!.

Plaats: 
coStA, Sint-Andrieswijk & Schipperskwartier
Gratis: 
Ja

Stad nodigt iedereen uit voor Winter-BBQ

Het stadsbestuur trakteert op zondag 7 januari tijdens een gezellige Winter-BBQ, om het nieuwe jaar goed in te zetten en Winter in Antwerpen feestelijk af te sluiten. De barbecue vindt plaats op de Scheldekaaien ter hoogte van de voetgangerstunnel. Het wordt een fijn volksfeest waarop iedereen geniet van lekkers, animatie en livemuziek. Die dag vindt ook de laatste familiedag van Winter in Antwerpen plaats én de eerste winkelzondag van het jaar.Spirit of Django

Datum: 
26 november, 2016 - 20:00 - 22:00
Als ode aan de jazzlegende Django Reinhardt brengt Frederic Evrard (La Femme Belge) de beste gipsy swing uit de streek naar coStA.
Plaats: 
2000 Antwerpen
Prijs: 
€10
Bijkomende info: 
8

© Milou Verstappen

© Milou VerstappenLees meer over Jazzing in the rain


meer over:

Lokt Jazz Middelheim vooral hoogopgeleiden?

Jazz zou volgens een studie van de universiteit van British Colombia vooral hoogopgeleiden aantrekken. Uit dat onderzoek bleek immers dat het muziekgenre vooral geapprecieerd wordt door personen met een hoger diploma. Uit een steekproef op Jazz Middelheim blijkt die hypothese een feit te zijn.
Jazz Middelheim voor leken

Dit weekend stroomt het Wilrijkse park Den Brandt weer vol voor de 34ste editie van Jazz Middelheim. Veel kennen we niet van jazz, maar we laten we ons graag beïnvloeden door het toeval. Onze reporter Kwinten sprak daarom lukraak wat bezoekers aan, die hem wegwijs maakten in de line-up.

Video: 
0meer over:

© Stefan Lambrechts

© Stefan LambrechtsLees meer over Marc Van den Hoof: “Jazz heeft mijn wereld geopend”


meer over:

Spirit of Django

Datum: 
27 november, 2015 - 20:00 - 22:00
Als ode aan de jazzlegende Django Reinhardt brengt Frederic Evrard (La Femme Belge) de beste gipsy swing uit de streek naar coStA.
Plaats: 
2000 Antwerpen
Prijs: 
€10
Bijkomende info: 
VVK 8

Dansen op jazz, soul of pop tijdens De Coninckplein Swingt

Dansen op popmuziek en de tonen van het Cuban Ensemble klinkt logisch. Maar dansen op jazz of blues is misschien al minder evident. Wie dat graag eens wil uitproberen, is op zaterdag 27 september welkom op De Coninckplein Swingt.
 
Op zaterdag 27 september verandert het De Coninckplein vanaf 15 uur in een grote dansvloer. De docenten van Jazz Studio en van Popsoulstudio brengen er het beste van zichzelf en laten dansliefhebbers volop genieten van hun optredens.meer over:

Gratis Proeflessen in Dansschool Maggi Toussaint

Datum: 
29 mei, 2013 - 16:00 - 2 juni, 2013 - 22:00

Van 29/05 tot 02/06 kan je in alle lessen terecht voor een Gratis Proefles. Er zijn lessen - Kleuterdans/Hiphop/Breakdance/Jazzdans/Modern-Hedendaags/Ballet/Musical & Toneel. 

Alle leeftijdsgroepen, zowel kleuters, tieners, jongeren en volwassenen van elk niveau zijn welkom. Ga naar onze website en raadpleeg het uurrooster en download je proeflesbon. Indien je zeker wil zijn van je plaats in onze groepen voor het seizoen 2013-2014 kan je tijdens deze week ook inschrijven en dit aan een voordeel tarief.

Plaats: 
Sporthal den Willecom Edegem - Terelststraat 2 - 2650 Edegem
Gratis: 
Ja
Bijkomende info: 
administratie@maggitoussaint.be

Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook