muziek

Rapper Luie Louis: “Jongeren moeten niet per se in het maatschappijbeeld te passen"

Luie Louis dropte net zijn nieuwe album Love Life Louis. De 25-jarige Antwerpse rapper is ervan overtuigd dat jongeren hun dromen moeten achterna gaan en niet per se in het maatschappijbeeld moeten passen.   
Luie Louismeer over:

Luie Louis

Luie Louis


meer over:

Jelle en Clara Cleymans geven zich bloot

Op vrijdag 26 januari vond in cultureel ontmoetingscentrum Costa in Sint-Andries de eerste voorstelling van de maandelijkse reeks Naakte Aap plaats. Jelle en Clara Cleymans stonden met een minimalistische akoestische set op het podium, vergezeld van Clara’s man Jo Mahieu.

© Stefan Lambrechtsmeer over:

© Stefan Lambrechts

© Stefan Lambrechts


meer over:

Wereldlichtjesdag op twee Antwerpse begraafplaatsen

Elk jaar worden er op de tweede zondag van december kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis van overleden kinderen. Voor het eerst zijn ouders ook op twee Antwerpse begraafplaatsen uitgenodigd om daar samen een kaarsje te branden.
 
Op Wereldlichtjesdag steken mensen wereldwijd om 19 uur een kaarsje aan ter nagedachtenis van overleden kinderen.Veelbelovende bands dingen naar plaatsje het Antwerp Metal Fest

In Jongerencentrum Bouckenborgh in Merksem vond het voorbije weekend de finale van de Antwerp Metal Fest Contest plaats. Heel wat metalbands gaven het beste van zichzelf, StampMedia was erbij.

© Jonas Joos© Jonas Joos

© Jonas JoosLees meer over Veelbelovende bands dingen naar plaatsje het Antwerp Metal Fest


Vinyltocht door muziekstad Antwerpen

De Antwerpse platenwinkel anno 2017 is veel meer dan alleen maar een verkooppunt van vinyl. Deze storymap toont je waar je in bakken met tweedehandsplaten kan snuisteren, of waar je kan jagen naar de nieuwste releases. En met wat geluk kan je er ineens je dorst lessen.

© Jonas Joos© Jonas Joos

© Jonas JoosLees meer over Vinyltocht door muziekstad Antwerpen


Bar Costa

Datum: 
17 februari, 2017 - 20:00 - 22:00

Onze grote zaal wordt weer omgetoverd tot de gezelligste concertzaal van Antwerpen.

Steengoede livemuziek en een geweldige DJ zijn de basisingrediënten die van Bar CoStA de ideale cocktail maken om de grauwe wintermaanden te doen vergeten.

Plaats: 
coStA
Prijs: 
€5

meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook