muziek

Maanlander - Lander Severins (try-out)

Datum: 
10 oktober, 2018 - 20:00 - 22:00
Lander Severins brengt een avondvullend programma bestaande uit lied en tekst over het verhaal van LEMS, de maanlander die per ongeluk op Aarde terechtkwam.
Plaats: 
Antwerpen
Prijs: 
€8
Bijkomende info: 
VVK 6

Blauwboek - Peter Holvoet-Hanssen & Mauro Pawlowski

Datum: 
27 september, 2018 - 20:00 - 22:00
Zingend en klingend evoceert Peter Holvoet-Hanssen zijn poëtisch testament Blauwboek.Gedichten voor de grote reuzin. De legendarische gitarist Mauro Pawlowski, zelf poëet, schiet ter hulp en onderzoekt de kracht van het geluid én het woord.
Plaats: 
Antwerpen
Prijs: 
€10
Bijkomende info: 
VVK 8

Grootste organisatie van platenverzamelaars organiseren beurs in Antwerp Expo
meer over:

Stille doorbraak Sam Renascent in Benelux

Sam Renascent (23), een artiest van eigen bodem met Congolese roots, woont in Londen. Hij debuteerde op de ‘We are open’ van Trix, staat binnenkort in de AB en breekt zo stilletjes door in de Benelux. Kobotama (wedergeboorte) zijn electro popdebuut met African vibes smaakte naar meer. “Who the hell is Sam”, vroegen de Vlaamse media zich af.meer over:

Jazz Kroegentocht Sint-Andries & Schipperskwartier

Datum: 
15 juni, 2018 - 20:00 - 22:00

De jazzkroegentocht breidt uit! Naast de Sint-Andrieswijk, gooien nu ook café's in het Schipperskwartier hun deuren open voor top jazz muzikanten van lokale bodem. De kroegentocht vindt op vrijdag 15 juni plaats.

Een niet te missen jazz ervaring!.

Plaats: 
coStA, Sint-Andrieswijk & Schipperskwartier
Gratis: 
Ja

Luie Louis

Luie Louis


meer over:

Luie Louis

Luie LouisLees meer over Rapper Luie Louis: “Jongeren moeten niet per se in het maatschappijbeeld te passen"


meer over:

Jelle en Clara Cleymans geven zich bloot

Op vrijdag 26 januari vond in cultureel ontmoetingscentrum Costa in Sint-Andries de eerste voorstelling van de maandelijkse reeks Naakte Aap plaats. Jelle en Clara Cleymans stonden met een minimalistische akoestische set op het podium, vergezeld van Clara’s man Jo Mahieu.
meer over:

Wereldlichtjesdag op twee Antwerpse begraafplaatsen

Elk jaar worden er op de tweede zondag van december kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis van overleden kinderen. Voor het eerst zijn ouders ook op twee Antwerpse begraafplaatsen uitgenodigd om daar samen een kaarsje te branden.
 
Op Wereldlichtjesdag steken mensen wereldwijd om 19 uur een kaarsje aan ter nagedachtenis van overleden kinderen.Veelbelovende bands dingen naar plaatsje het Antwerp Metal Fest

In Jongerencentrum Bouckenborgh in Merksem vond het voorbije weekend de finale van de Antwerp Metal Fest Contest plaats. Heel wat metalbands gaven het beste van zichzelf, StampMedia was erbij.

© Jonas JoosInhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook