stampmedia

Mohamed Bouzeya uit Antwerpen wint VERS Slotdebat & Essay in Amsterdam

Normal 0 21 false false false NL X-NONE


meer over:

Van pop-up stores naar 3D-kleren: hoe mode en recht met elkaar verzoenen

Op 8 maart kwam een tiental juristen aan de Balie in Antwerpen samen om het over mode en recht te hebben. Ze bespraken hoe het vandaag de dag zit met het huurcontract van pop-up shops die in 2016 werden opgericht en hoe je omgaat met plagiaat in een wereld waarin je tegenwoordig zelfs schoenen kan printen met een 3D-printer.
meer over:

MONA Film Festival krijgt tweede editie

Vrijdag 9 maart tot zondag 11 maart vindt het MONA Film Festival plaats in het cultureel centrum in Berchem. Het festival wordt georganiseerd door Al.Arte vzw. Dit jaar ligt de artistieke coördinatie in de handen van filmsociologe Btisam Akarkach.


meer over:

The Illustrated Paper stelt politieke correctheid aan de kaak

Normal 0 21 false false false NL JA X-


meer over:

KSO bezet de stad

‘Kso bezet de stad met kunst’ is een project van verschillende Antwerpse KSO-scholen om het Kunst Secundair Onderwijs een dag in de kijker te zetten. Op verschillende plaatsen in de Antwerpse binnenstad kan je leerlingen aan het werk zien. Zo komen dans, ballet, muziek, beeldende kunst, woord en drama rijkelijk aan bod.
meer over:

Antwerpse vrijwilligers in de bloemetjes gezet

Op vrijdag 2 maart organiseerde Stad Antwerpen het evenement 'Jump For Joy' om alle vrijwilligers van jeugdorganisaties te bedanken. In de parkloods in Park Spoor Noord konden de jongeren zich naar hartelust uitleven op verschillende  springkastelen en andere spelelementen. Onze reporter Samir ging ze één voor één met alle plezier eens testen. De avond zette de week van de vrijwilliger in, die nog loopt tot 11 maart.

Video: 
0meer over:

complimentendag: "Wat zie je er leuk uit vandaag"

Op 1 maart, Complimentendag, trokken enkele StampMedia-reporters het stadscentrum van Antwerpen in om mensen complimentjes te geven. Maar hoe reageren mensen daarop? Hier zijn de beelden voor én na.


© 2018 - StampMedia - Joline Loos, Darnnhel Kabongo en Diana Sardaryanmeer over:

Alleen wonen op je zestien jaar: droom of nachtmerrie?

Normal 0 21 false false false NL-BE X-NONE


meer over:

Rilatinehandel in het studentenmilieu: een drug zoals een ander?

Normal 0 21 false false false NL ZH-CN


meer over:

J100: de buurten door de lens van de jongeren zélf

Begin deze maand organiseerde de J100, een groep van Antwerpse jeugdorganisaties, samen met buurtjongeren een wijkwandeling door Antwerpen-Noord. Op zaterdag 10 maart volgt er één op het Kiel. “Het doel van J100 en de wandelingen is om verschillende mensen bij elkaar te brengen”, vertelt Nisrin Ouladali, jeugdmedewerker bij Kras Jeugdwerk.  
meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook