stampmedia

[Foto] Bosuil viert in slotminuten

Antwerp werd zondag onverhoopt tweede periodekampioen in Eerste Klasse B. Of de oudste ploeg van het land opnieuw naar de Jupiler Pro League promoveert weten we op 11 maart. Dan speelt het in Roeselare - de eerste periodekampioen - de tweede finalewedstrijd voor promotie. Op zondag 5 maart maakt het Bosuilstadion zich op voor de eerste finalewedstrijd. 
meer over:

Samenleven met vluchtelingen

“Hoe kunnen we het samenleven met vluchtelingen bevorderen?” Rond die centrale vraag organiseerden de opleiding Journalistiek van AP Hogeschool en Caritas International een studiedag. Een verslag.

Video: 
0Nigel Vlaminckx, huismus van de haven

Nigel Vlaminckx (22) is net als assistent-verkeersleider begonnen in de haven. De jongeman vertelt ons over de voldoening die hij uit z’n werk haalt, en de kolossen van schepen die hij elke dag kan aanschouwen.

Video: 
0meer over:

Kijk binnen op de werf van de Noorderlijn - Premetrostation Opera

De werken voor de Noorderlijn aan premetrostation Opera draaien op volle toeren. Sinds september vorig jaar is het station gesloten voor grondige renovatie. Terwijl de trams blijven rijden ondergaat het station achter de houten schutting een heuse metamorfose. Bekijk hieronder de fotoreportage.

© Sebastiaan Peetersmeer over:

© Sebastiaan Peeters

© Sebastiaan PeetersLees meer over Kijk binnen op de werf van de Noorderlijn - Premetrostation Opera


meer over:

Ama Koranteng-Kumi: "Laat je niet afleiden door verwachtingen die anderen van je hebben"

Het mag geweten zijn: Ama Koranteng-Kumi is een straffe madam. Pendelend tussen Antwerpen en Amsterdam deelt Ama haar expertise door middel van haar persoonlijke projecten alsook andere projecten, op voorwaarde dat de maatschappelijke relevantie centraal staat. Lees het volledige interview.

straffe madamstraffe madam

straffe madamLees meer over Ama Koranteng-Kumi: "Laat je niet afleiden door verwachtingen die anderen van je hebben"


Tieners baas op eerste editie KORDAAT Festival

Op het Antwerpse Theaterplein vond afgelopen donderdag de eerste editie van het tienerfestival KORDAAT plaats. Antwerpse jongeren tussen 12 en 18 jaar waren welkom om te komen genieten van dans, performance, muziek, activiteiten en zelfs een death ride. 

Tieners baasTieners baas

Tieners baasLees meer over Tieners baas op eerste editie KORDAAT Festival


MS Magellan sluit Antwerpse cruiseseizoen 2016 af

Het cruiseschip MS Magellan van de Britse rederij Cruise & Maritime Voyages lag op dinsdag 20 december 2016 opnieuw in Antwerpen aangemeerd.
MS Magellanmeer over:
Inhoud syndiceren

Volg ons op Facebook