stampmedia

Piazza en Steve Locatelli kleuren de Groenplaats

Op de Groenplaats zorgden jongeren van Piazza, street artist Steve Locatelli en toevallige passanten voor de nodige kleur. Op een speciale muur én zelfs auto’s kon iedereen zijn of haar graffititalent oefenen.

Video: 
0City Drops brengt extreme sporten naar de binnenstad

Ook op dag 2 van City Drops zijn er heel wat spectaculaire sporten te zien in de stad. Op de Grote Markt is er plaats voor het WK bike trial, aan het Steenplein voor indrukwekkende BMX, aan Park Spoor Noord voor city mountainbike en free running. Park Spoor Noord en Jordaenskaai place to be voor skaters

Zowel Park Spoor Noord als de Jordaenskaai zijn voor City Drops omgebouwd tot dé hub voor skaters. 

Bekijk hier alle foto's

© 2017 - StampMedia - Gari Simonian, Yannick De Breuck en Emma VierbergenWie wint de wildcard van Open Contest Dirt?

Video: 
0meer over:

Hoeveel botten breekt de gemiddelde BMX'er?

“Hoeveel botten zouden die mannen al gebroken hebben?” Het is een vaak gehoorde vraag in het publiek van het spectaculaire Antwerp City Drops. Dus vroegen wij het maar eens aan de BMX’ers… 

© 2017 - StampMedia - Emma Vierbergen, Ange-Vanessa Nsanzineza, Matilda Vermeulen en Ayoub Kasmi

Video: 
010 jaar Antwerp Pride

Op zaterdag 12 augustus trok de Antwerp Pride voor de 10de keer door de Koekenstad. Dit jaar staat 'sport' centraal bij de festiviteiten, die nog tot maandag duren.

IMG_9335.JPGIMG_9335.JPG

IMG_9335.JPGLees meer over 10 jaar Antwerp Pride


Creativiteit boven op zomerse zondagen van Yoyogi

Vorige zondag vond de derde editie van YoYoGi plaats. In Rivierenhof in Deurne kon genieten van heel wat pop-up performances, mini-concerten en workshops. Dans, muziek, sport: alles kwam aan bod. Heb je voorbije zondag niet kunnen gaan? Geen zorgen! Want ook de komende drie zondagen van augustus is er een kans om nog meer van YoYoGi te komen zien en beleven in het park.

Bekijk hier de foto's.meer over:

Thomas De Gendt zegeviert in Antwerps Na-Tour dernycriterium

Na drie weken zwoegen in de Ronde van Frankrijk is het al jaren de traditie om in de weken erna de beentjes los te zwieren in enkele criteriums. Ook in Antwerpen waren er enkele grote namen aanwezig. Oliver Naesen, Mathieu van der Poel, Serge Pauwels en nog vele anderen streden aan het MAS voor de overwinning.


meer over:

Aan tafel in armoede
meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook