stampmedia

Een nieuw record voor Antwerp Pride

Afgelopen zaterdag organiseerde Antwerpen voor de 11de keer de Antwerp Pride. Vier dagen lang stond de stad in het teken van diversiteit én verdraagzaamheid.


20 jaar Na-Tour Derny Criterium

Normal 0 21 false false false NL-BE X-NONE


meer over:

Kinderen baas bij educatieve experimenteerplek STORMKOP

HETSTEEN, het educatieve ‘vragenhuis’ voor kinderen, verhuist van het oudste gebouw in Antwerpen naar een verlaten scheepswerf op het Eilandje. Op die nieuwe plek nemen ze de naam ‘STORMKOP’ aan en willen ze met een heleboel nieuwe ideeën op de proppen komen.meer over:

Pennezakkenrock verwelkomt 25.000 jongeren

Normal 0 21 false false false NL-BE X-NONE


Paalwerpen in Mortsel

Op zondag 27 mei was Mortsel in de ban van de Schotse cultuur. Voor de eerste keer streek daar De Open Distell Highland Games neer. Naast typische wedstrijden als paalwerpen, tonrollen en kofferzeulen, was er ook randanimatie met onder andere whiskytastings.

© 2018 - StampMedia - Jonathan Cieters en Brenton van Herp
Video: 
0meer over:

Bourgondiërs palmen Deurne in

Sinds 1999 wordt het Rivierenhof in Deurne jaarlijks omgetoverd tot een middeleeuws kampement. Talloze ambachtslieden, ridders, wevers en vele anderen dompelen je onder in een echte Bourgondische sfeer. De bijeenkomst is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste evenement van de Benelux. 
© Mustafa Körükçümeer over:

© Mustafa Körükçü

© Mustafa KörükçüLees meer over Bourgondiërs palmen Deurne in


meer over:

De andere kant van de ramadan: tussen armoede & overvloed

Normal 0 21 false false false NL X-NONE
Video: 
0meer over:

Zonnige Zapperdag lokt 1.500 kinderen

Op zaterdag 26 mei verzamelden ongeveer 1.500 kinderen tussen drie en achttien jaar om tijdens Zapperdag kennis te maken met een uitgebreide waaier aan sporten. De vzw Jespo bood in de Buurtsporthal op het Kiel in Antwerpen maar liefst 25 sporten aan waar de deelnemers uit konden kiezen. Daarnaast waren er ook attracties, demonstraties en een live optreden van Tinne Oltmans van Ghost Rockers. 

© Stefan Lambrechtsmeer over:

© Stefan Lambrechts

© Stefan LambrechtsLees meer over Zonnige Zapperdag lokt 1.500 kinderen


meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook