stampmedia

Paalwerpen in Mortsel

Op zondag 27 mei was Mortsel in de ban van de Schotse cultuur. Voor de eerste keer streek daar De Open Distell Highland Games neer. Naast typische wedstrijden als paalwerpen, tonrollen en kofferzeulen, was er ook randanimatie met onder andere whiskytastings.

© 2018 - StampMedia - Jonathan Cieters en Brenton van Herp
Video: 
0meer over:

Bourgondiërs palmen Deurne in

Sinds 1999 wordt het Rivierenhof in Deurne jaarlijks omgetoverd tot een middeleeuws kampement. Talloze ambachtslieden, ridders, wevers en vele anderen dompelen je onder in een echte Bourgondische sfeer. De bijeenkomst is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste evenement van de Benelux. 
© Mustafa Körükçümeer over:

© Mustafa Körükçü

© Mustafa KörükçüLees meer over Bourgondiërs palmen Deurne in


meer over:

De andere kant van de ramadan: tussen armoede & overvloed

Normal 0 21 false false false NL X-NONE
Video: 
0meer over:

Zonnige Zapperdag lokt 1.500 kinderen

Op zaterdag 26 mei verzamelden ongeveer 1.500 kinderen tussen drie en achttien jaar om tijdens Zapperdag kennis te maken met een uitgebreide waaier aan sporten. De vzw Jespo bood in de Buurtsporthal op het Kiel in Antwerpen maar liefst 25 sporten aan waar de deelnemers uit konden kiezen. Daarnaast waren er ook attracties, demonstraties en een live optreden van Tinne Oltmans van Ghost Rockers. 

© Stefan Lambrechtsmeer over:

© Stefan Lambrechts

© Stefan LambrechtsLees meer over Zonnige Zapperdag lokt 1.500 kinderen


meer over:

TheColorGrey: “Ik wil mijzelf niet limiteren als artiest, want zo limiteer ik ook mijn publiek”

TheColorGrey is het alias van de 23-jarige Antwerpenaar Will Michiels. Hij verovert met zijn Engelstalige rap de harten van duizenden hiphopliefhebbers. Met nummers als ‘Silence Speaks’ en ‘Need To Know’ tourde hij de afgelopen maand door België en Nederland.
Video: 
0meer over:

DiverCity, festival tegen racisme

Op zondag 6 mei stond in het Antwerpse Park Spoor Noord de vierde editie van het festival Divercity op het programma. Divercity wil een feest van de diversiteit voor jongeren zijn, waar wordt nagedacht over een wereld vol solidariteit, zonder racisme en discriminatie.
Video: 
0Stralend weer tijdens 11de buitenspeeldag

Woensdag 18 april ging voor de 11de keer de buitenspeeldag door. Alle populaire kinderzenders gingen heel de namiddag op zwart en in zowat alle Vlaamse gemeenten vielen er tal van activiteiten te beleven. Ook het weer was uitstekend. Geen enkel excuus dus om binnen te blijven!

Video: 
0Urban Talent Showcase zet Borgerhouts talent in de kijker

Elk jaar brengt 'Lokale Helden' artiesten van eigen bodem op het podium. In maar liefst 200 gemeenten worden optredens gegeven. In muziekcentrum Trix in Borgerhout vindt vrijdag een Urban Talent Showcase plaats.

Video: 
0meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook