theater

Rouwregister voor Marc Van Eeghem in stadswinkel

Het Antwerpse stadsbestuur betuigt zijn oprechte deelneming aan de familie van de overleden Marc Van Eeghem. Uit respect voor deze belangrijke acteur die in Antwerpen woonde, wordt vanaf vanmiddag een rouwregister geopend in de stadswinkel.
 
Marc Van Eeghem is gisterenavond overleden nadat hij 7 jaar had gevochten tegen kanker. Hij werd 57 jaar.Jan Fabre schenkt podium- en theaterarchieven aan stad Antwerpen

De Antwerpse kunstenaar Jan Fabre schenkt zijn omvangrijke archieven over zijn werk als theater- en tekstkunstenaar aan de stad Antwerpen. Ze werden vandaag overgedragen aan het FelixArchief.
 
2016 was voor Jan Fabre een bijzonder jaar. Zijn theatergezelschap, Troubleyn, bestond dertig jaar. In het kader van dat feestjaar werden ook gesprekken opgestart met de kunstenaar over zijn omvangrijke en uitzonderlijke archief.Manneke tap- de kolonie MT

Datum: 
26 maart, 2017 - 15:00 - 17:00

Fred, alias MannekeTAP is een eenzaam, beetje nukkig mannetje dat elke dag dezelfde routines volgt: opstaan, kopje koffie drinken, de krant lezen, gras afrijden, ... Hij spreekt een levendig jabbertaaltje en met spannende tapdans verleidt hij de buurvrouw én het jonge publiek in de zaal. MannekeTAP gaat elke nacht de bergen in om te dansen, tot er op een nacht iets gebeurt waardoor zijn leventje een heel andere wending neemt.

Plaats: 
coStA
Prijs: 
€6
Bijkomende info: 
vvk: €4 VT: €2

Jenne Decleir- Sacrale vertelsels uit de volksmond

Datum: 
21 januari, 2017 - 20:00 - 22:00

In “Sacrale vertelsels uit de volksmond”, de nieuwe voorstelling van Jenne Decleir, gedragen dieren zich als mensen en mensen als goden. God zelf doet er alles aan om zijn creatie in het gareel te houden... Deze voorstelling kwam tot stand in coproductie met Costa!

Plaats: 
coStA
Prijs: 
€12
Bijkomende info: 
vvk: €10 VT: €2

Wintervonk

Datum: 
28 december, 2016 (Gehele dag) - 31 december, 2016 (Gehele dag)
Wilrijk sluit 2016 af met een gloednieuw festival voor jong en oud. ‘Wintervonk’ staat garant voor vier dagen film, muziek, theater en animatie.
 
Wintervonk vindt plaats van woensdag 28 tot en met zaterdag 31 december 2016. Het epicentrum van het festival bevindt zich op de Bist, waar een gezellig winterdorp met onder meer een grote concerttent wordt opgetrokken.
Plaats: 
de Bist, Wilrijk
Prijs: 
€5

Een smoske met hesp

Datum: 
18 november, 2016 - 19:30 - 26 november, 2016 - 23:30
Een smoske met hesp. Een blijspel door Eddy Van Ginckel.
Plaats: 
Pax, Sterlingerstraat 80, 2140 Borgerhout
Prijs: 
€10
Bijkomende info: 
Niet leden:€10 - Leden:€8 - Niet leden tussen 12 en 16j:€5 - Leden tussen 12 en 16j:€4 - Kinderen jonger dan 12j:€0

meer over:

Het Bos gevel

Het Bos gevelLees meer over Het Bos


Het Bos

Nog geen stemmen

Het Bos is een artistiek huis middenin de stad.

Categorie: 
Uitgaan
Soort uitgaan: 
Concertzalen/Music Halls
Het Bos gevel
Straatnaam & Huisnummer: 
ankerrui 5
2000 Antwerpen
Email: 
Openingsdagen: 
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
De Bosbar (vrije werk- en ontmoetingsruimte) is open van woensdag tot zaterdag van 12 tot 00 uur. Zondag van 09u. tot 16 uur. De Concertzaal is meestal open op vrijdag- en zaterdagavond én volgens programma. De Theaterzaal en expositieruimte zijn open volgens programma. Het Bureau is van dinsdag tot en met vrijdag open van 10 tot 18u.
0
wijk: 
Schipperskwartier
Adres

ankerrui 5
2000 Antwerpen

Contact

www.hetbos.be

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoSyrische theatermaker vertelt verhaal van vluchtelingen in Rataplan

De Syrische theatermaker Osama Abo Amro stelde op woensdag 20 april in Rataplan Borgerhout zijn stuk ‘Dying for life’ voor aan het Antwerpse publiek. Een voorstelling waarin hij samen met lotgenoten, vluchtelingen uit Syrië en Irak zijn eigen verhaal wil vertellen op een kritisch confronterende en ironische manier. Onze reporters gingen een kijkje nemen in Rataplan.
Video: 
0Seizoenspresentatie 2016-2017

Datum: 
2 mei, 2016 - 20:00 - 23:59

Op maandag 2 mei stelt het toneelhuis hun nieuwe toneelhuissseizoen voor!

In het begin van de avond zal er een presentatie gegeven worden door onder ander Guy Cassiers, en vervolgens is er een informele receptie waar bezoekers en de leden van het Toneelhuis elkaar op een informele manier te woord kunnen staan. 

Plaats: 
Bourla Schouwburg, Komedieplaats 18, 2000 Antwerpen
Gratis: 
Ja

Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook