theater

Schaap zacht - Dagmar Chittka (+1,5)

Datum: 
18 november, 2018 - 15:00 - 16:00
Het schaap met zijn zachte wol vormt de inspiratiebron van deze beeldende en tegelijk poëtische dansvoorstelling. 
Plaats: 
Antwerpen
Prijs: 
€6
Bijkomende info: 
VVK 4

Maanlander - Lander Severins (try-out)

Datum: 
10 oktober, 2018 - 20:00 - 22:00
Lander Severins brengt een avondvullend programma bestaande uit lied en tekst over het verhaal van LEMS, de maanlander die per ongeluk op Aarde terechtkwam.
Plaats: 
Antwerpen
Prijs: 
€8
Bijkomende info: 
VVK 6
Maanlander - Lander Severins

Maanlander - Lander Severins

Maanlander - Lander SeverinsLees meer over Maanlander - Lander Severins (try-out)


Spaans Krijt 2.0 - Daan Hugaert

Datum: 
7 oktober, 2018 - 15:00 - 17:00
Daan Hugaert en Dirk Truypens waren jarenlang samen te zien in de succesvolle tv-reeks Witse. Met Spaans Krijt 2.0 schreven ze samen een tekst over de oorlog, vluchteling zijn, over solidariteit en menselijke warmte.
Plaats: 
Antwerpen
Prijs: 
€10
Bijkomende info: 
VVK 8
Daan Hugaert - Spaans Krijt 2.0

Daan Hugaert - Spaans Krijt 2.0

Daan Hugaert - Spaans Krijt 2.0Lees meer over Spaans Krijt 2.0 - Daan Hugaert


Over een mol ..- Meneer Monster (2+)

Datum: 
23 september, 2018 - 15:00 - 16:00
'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' is een fysieke, bijna woordloze Meneer Monster-productie. Naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.
Plaats: 
Antwerpen
Prijs: 
€6
Bijkomende info: 
VVK 4

Rouwregister voor Marc Van Eeghem in stadswinkel

Het Antwerpse stadsbestuur betuigt zijn oprechte deelneming aan de familie van de overleden Marc Van Eeghem. Uit respect voor deze belangrijke acteur die in Antwerpen woonde, wordt vanaf vanmiddag een rouwregister geopend in de stadswinkel.
 
Marc Van Eeghem is gisterenavond overleden nadat hij 7 jaar had gevochten tegen kanker. Hij werd 57 jaar.Jan Fabre schenkt podium- en theaterarchieven aan stad Antwerpen

De Antwerpse kunstenaar Jan Fabre schenkt zijn omvangrijke archieven over zijn werk als theater- en tekstkunstenaar aan de stad Antwerpen. Ze werden vandaag overgedragen aan het FelixArchief.
 
2016 was voor Jan Fabre een bijzonder jaar. Zijn theatergezelschap, Troubleyn, bestond dertig jaar. In het kader van dat feestjaar werden ook gesprekken opgestart met de kunstenaar over zijn omvangrijke en uitzonderlijke archief.Manneke tap- de kolonie MT

Datum: 
26 maart, 2017 - 15:00 - 17:00

Fred, alias MannekeTAP is een eenzaam, beetje nukkig mannetje dat elke dag dezelfde routines volgt: opstaan, kopje koffie drinken, de krant lezen, gras afrijden, ... Hij spreekt een levendig jabbertaaltje en met spannende tapdans verleidt hij de buurvrouw én het jonge publiek in de zaal. MannekeTAP gaat elke nacht de bergen in om te dansen, tot er op een nacht iets gebeurt waardoor zijn leventje een heel andere wending neemt.

Plaats: 
coStA
Prijs: 
€6
Bijkomende info: 
vvk: €4 VT: €2

Jenne Decleir- Sacrale vertelsels uit de volksmond

Datum: 
21 januari, 2017 - 20:00 - 22:00

In “Sacrale vertelsels uit de volksmond”, de nieuwe voorstelling van Jenne Decleir, gedragen dieren zich als mensen en mensen als goden. God zelf doet er alles aan om zijn creatie in het gareel te houden... Deze voorstelling kwam tot stand in coproductie met Costa!

Plaats: 
coStA
Prijs: 
€12
Bijkomende info: 
vvk: €10 VT: €2

Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook