televisie

Madam P. Mijn Pop-uprestaurant van Laure en Charlotte

Rating: 5 op 5 (1 stem)

Madam P. is een pop-up restaurant in Antwerpen dat wordt uitgebaat door Laure en Charlotte.

Laure en Charlotte leerden elkaar 7 jaar geleden kennen en hebben beiden ervaring in de horeca. Zo groeide Laure op in de slagerij van haar ouders, waar ze zich ontpopte tot ware slagersvrouw. Haar boezemvriendin Charlotte heeft dan weer een hele tijd meegedraaid in de traiteurzaak van haar vader.

Madam P. maakt deel uit van het VTM-progamma Mijn Pop-uprestaurant! editie 2017. Het restaurant is gelegen op de Vlaamse Kaai in Antwerpen.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
vlees
Straatnaam & Huisnummer: 
Vlaamsekaai
2000 Antwerpen
Openingsdagen: 
Maandag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
Alle dagen open van 12u00 - 13u30 en van 17u30 - 20u00
Gesloten op dinsdag.
wijk: 
Zuid
5
Rating: 5 op 5 (1 stem)
Adres

Vlaamsekaai
2000 Antwerpen

Contact

Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoEen hoop Amateurs in de Bourla

De tragikomische fictiereeks ‘Amateurs’ was zondag volledig te herbekijken in de Bourlaschouwburg te Antwerpen. Als kers op de taart vond rond half tien de avant-première van de negende en tevens laatste aflevering plaats. “Waar komt de serie immers beter tot recht dan in de Bourla?”

Stany CretsStany Crets

Stany CretsLees meer over Een hoop Amateurs in de Bourla


Nieuwe Eén-reeks 'Professor T' wordt opgenomen in Antwerpen

Antwerpen verwelkomt opnieuw een filmploeg die de stad als decor zal gebruiken. Er worden opnames gemaakt  voor de  nieuwe Eén-reeks Professor T met Koen De Bouw in de hoofdrol. De reeks is pas eind 2015 te zien.

Professor T is de werktitel van een nieuwe Eén-reeks die het verhaal vertelt van een eigenzinnige maar briljante professor criminologie, gespeeld door Koen De Bouw, die zich van consultant bij de recherche ontpopt tot meester-speurder. Daarmee trapt hij onvermijdelijk op de tenen van zijn collega’s.meer over:

"Wauters is meer een paardenworst"

Vandaag brengt vtm de ontknoping van Wauters vs Waes. Na tien weken weten we eindelijk wie de titanenstrijd wint. Het staat voorlopig 4-3 in het voordeel van Koen Wauters.

Onze reporter trok de straat op om te weten wie de Antwerpenarenhet meeste beroerd heeft. Ze liep pardoes op het lijf van een expert.

2014 – C.H.I.P.S StampMedia – Joy De Meulemeester & Jolien Lenaars

Video: 
0meer over:

Carte Blanche blaast frisse wind door VRT

Vanaf januari 2014 start OP12 met Carte Blanche, een interactief crossmediaal project. Met het initiatief wil de Vlaamse openbare omroep creatieve jongeren een kans geven op televisie.

Krijgcarteblanche.bemeer over:

Krijgcarteblanche.be

Krijgcarteblanche.be


meer over:

Jongeren slaan handen in elkaar voor politieke tv-talkshow

Enkele jongeren gaan een politiek praatprogramma opstarten. Dat moet politiek interessant maken. Hun doel is om zendtijd te krijgen op de nationale tv.

TalkshowTalkshow

Talkshow


Reality-tv geen pretje voor deelnemers

Jong en oud geniet wel eens van een stevige portie reality-tv. Toch is niet elk reality-programma realistisch, en zijn niet alle kandidaten blij met het resultaat. Evelien Rutten (36) uit Antwerpen die met haar deelname aan ‘Komen Eten‘ (VT4) een leuke herinnering dacht over te houden kwam van een kale reis terug.
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook