jongeren

Antwerpen vormt de ideale uitvalsbasis voor jongerenevenement Let’s Get Digital

Morgen vindt Let’s Get Digital plaats in de stad Antwerpen, een groots jongerenevenement van MNM en Proximus over de mogelijkheden van de digitale revolutie. MNM zendt live uit vanuit het MAS in Antwerpen. Tegelijkertijd gaan op verschillende locaties in de stad digitale masterclasses door. “Dat Let’s Get Digital in Antwerpen plaatsvindt, is niet toevallig”, zegt burgemeester Bart De Wever.Antwerpse vrijwilligers in de bloemetjes gezet

Op vrijdag 2 maart organiseerde Stad Antwerpen het evenement 'Jump For Joy' om alle vrijwilligers van jeugdorganisaties te bedanken. In de parkloods in Park Spoor Noord konden de jongeren zich naar hartelust uitleven op verschillende  springkastelen en andere spelelementen. Onze reporter Samir ging ze één voor één met alle plezier eens testen. De avond zette de week van de vrijwilliger in, die nog loopt tot 11 maart.

Video: 
0meer over:

Alleen wonen op je zestien jaar: droom of nachtmerrie?

Normal 0 21 false false false NL-BE X-NONE


meer over:

Streets, beats en social influencing: hoe artiesten jongeren op het rechte pad houden

Vergeet Beyoncé, Lady Gaga, Madonna en co. Muzikale wereldsterren krijgen vaak het etiket ‘rolmodel’ opgekleefd, maar de échte rolmodellen bevinden zich veel dichter bij huis. In Antwerpen zetten jonge muzikanten zich in voor jeugdwerking en jongerenwelzijn. Via muziek proberen ze de kinderen van de buurt te inspireren.meer over:

Streets, beats en social influencing: hoe artiesten jongeren op het rechte pad houden

96 Normal 0 21 false false false NL X-NONE


meer over:

Atelier in Oude Beurs voor zestien jonge kunstenaars

Zestien jonge kunstenaars tussen de 18 en 30 jaar mogen voortaan gratis gebruik maken van een ruimte in de Oude Beurs. Dat plekje kunnen ze inrichten als hun eigen atelier.
meer over:

Wiskunde een feest op Antwerpse MathsJams

Elke voorlaatste dinsdag van de maand komen wiskundeliefhebbers, studenten, professoren en gewoon nieuwsgierige mensen overal ter wereld samen voor MathsJam. Dat is een avond over wiskunde voor iedereen die wiskunde een feest vindt, graag raadsels oplost of gewoon eens wilt komen kijken. Ook in Antwerpen is er een maandelijkse MathsJam.
meer over:

Nigel Vlaminckx, huismus van de haven

Nigel Vlaminckx (22) is net als assistent-verkeersleider begonnen in de haven. De jongeman vertelt ons over de voldoening die hij uit z’n werk haalt, en de kolossen van schepen die hij elke dag kan aanschouwen.

Video: 
0meer over:

Tieners baas op eerste editie KORDAAT Festival

Op het Antwerpse Theaterplein vond afgelopen donderdag de eerste editie van het tienerfestival KORDAAT plaats. Antwerpse jongeren tussen 12 en 18 jaar waren welkom om te komen genieten van dans, performance, muziek, activiteiten en zelfs een death ride. 

Tieners baasTieners baas

Tieners baasLees meer over Tieners baas op eerste editie KORDAAT Festival


Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook