jongeren

Antwerpen vormt de ideale uitvalsbasis voor jongerenevenement Let’s Get Digital

Morgen vindt Let’s Get Digital plaats in de stad Antwerpen, een groots jongerenevenement van MNM en Proximus over de mogelijkheden van de digitale revolutie. MNM zendt live uit vanuit het MAS in Antwerpen. Tegelijkertijd gaan op verschillende locaties in de stad digitale masterclasses door. “Dat Let’s Get Digital in Antwerpen plaatsvindt, is niet toevallig”, zegt burgemeester Bart De Wever.Antwerpse vrijwilligers in de bloemetjes gezet

Op vrijdag 2 maart organiseerde Stad Antwerpen het evenement 'Jump For Joy' om alle vrijwilligers van jeugdorganisaties te bedanken. In de parkloods in Park Spoor Noord konden de jongeren zich naar hartelust uitleven op verschillende  springkastelen en andere spelelementen. Onze reporter Samir ging ze één voor één met alle plezier eens testen. De avond zette de week van de vrijwilliger in, die nog loopt tot 11 maart.

Video: 
0meer over:

Alleen wonen op je zestien jaar: droom of nachtmerrie?

Normal 0 21 false false false NL-BE X-NONE
© Noah Semeusmeer over:

© Noah Semeus

© Noah Semeus


meer over:

Nabilla Ait Daoud: “Infrastructuur voor jongeren is grote uitdaging”

“Jeugdwerk is niet alleen vrijetijdsbesteding, het moet zich toeleggen op het emanciperen van jongeren.” Dat meent Antwerps schepen van Jeugd Nabilla Ait Daoud (N-VA). Volgens de politica staat Antwerpen voor een grote uitdaging: extra infrastructuur voor jongeren. Een gesprek.

© Stefan Lambrechtsmeer over:

© Stefan Lambrechts

© Stefan Lambrechts


meer over:

Streets, beats en social influencing: hoe artiesten jongeren op het rechte pad houden

Vergeet Beyoncé, Lady Gaga, Madonna en co. Muzikale wereldsterren krijgen vaak het etiket ‘rolmodel’ opgekleefd, maar de échte rolmodellen bevinden zich veel dichter bij huis. In Antwerpen zetten jonge muzikanten zich in voor jeugdwerking en jongerenwelzijn. Via muziek proberen ze de kinderen van de buurt te inspireren.meer over:

Streets, beats en social influencing: hoe artiesten jongeren op het rechte pad houden

96 Normal 0 21 false false false NL X-NONE
© StampMediameer over:

© StampMedia

© StampMediaLees meer over Streets, beats en social influencing: hoe artiesten jongeren op het rechte pad houden


meer over:

Atelier in Oude Beurs voor zestien jonge kunstenaars

Zestien jonge kunstenaars tussen de 18 en 30 jaar mogen voortaan gratis gebruik maken van een ruimte in de Oude Beurs. Dat plekje kunnen ze inrichten als hun eigen atelier.

© Stien Verdickmeer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook