2000 Antwerpen

Is de Vlaming nu al in de stemming voor de eindejaarsfeesten?

De hype rond de feestdagen lijkt ieder jaar vroeger te beginnen. Nog voor het verdwijnen van de laatste zomerzon zijn de winkeletalages gevuld met halloween -en kerstversiering. Maar zorgen die feestelijk etalages ook al voor een feeststemming bij de kooplustigen? 

Video: 
0meer over:

Dierenwelzijn in Antwerpen: een overzicht

Dierenwelzijn is een onderwerp dat in het verleden te vaak verwaarloosd werd. Ondertussen is er sprake van verbetering. In de regio Antwerpen zijn er talloze dierenasielen en organisaties die hun bewoners een tweede kans geven. Maar hoe doen ze dit? En hoe is het volgens hen gesteld met het dierenwelzijn in Antwerpen? Onze reporters gingen op onderzoek uit.
BMX en Skylining in hartje Antwerpen

Op 22 augustus konden jongeren op het Antwerpse De Coninckplein terecht voor een workshop BMX en skylining. Vijfvoudig Flatland BMX-kampioen Gilles Van de Sompel leerde de jongeren hun eerste tricks op twee wielen.
Video: 
0meer over:

Nieuwe jeugdwerking feestelijk op gang getrapt in Arenberg

Vanaf september krijgt Fleks, een nieuwe Antwerpse jeugdwerking, zijn thuisbasis in Deurne. Voorbije zaterdag was er een eerste, groots startmoment in de Arenberg.
© Hayat El Khattabi© Hayat El Khattabi

© Hayat El KhattabiLees meer over Nieuwe jeugdwerking feestelijk op gang getrapt in Arenberg


Opkomende kunstenaars sieren muziekevent in Ampere

Kunstcommunity The Floating Panther stelt vrijdag kunst van negen opkomende kunstenaars tentoon op het artistieke muziekevent Transit. Dat vindt vrijdag plaats in Ampere. De kunstgroep kreeg in opdracht van vzw Eigen Huis de gelegenheid het interieur op artistieke wijze te decoreren.

© StampMedia© StampMedia

© StampMediaLees meer over Opkomende kunstenaars sieren muziekevent in Ampere


interieur

interieurLees meer over Velazquez


Velazquez

Rating: 5 op 5 (1 stem)

Op zoek naar een interessant culinair adresje in het centrum van Antwerpen? Schuif dan eens aan voor een lunch of diner in restaurant Velazquez aan de Steenhouwersvest 29, vlakbij de Vrijdagmarkt tussen de hippe Nationalestraat en Kloosterstraat.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
belgisch
Budget: 
€40.00
interieur
Straatnaam & Huisnummer: 
Steenhouwersvest 29
2000 Antwerpen
Telefoon: 
0498 123 773
Openingsdagen: 
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
Woensdag tot en met zondag van 12:00-14:30 en van 18:00-22:00
Extra info: 
Parking
Terras
5
Rating: 5 op 5 (1 stem)
wijk: 
Sint-Andries
Adres

Steenhouwersvest 29
2000 Antwerpen

Contact

Tel: 0498 123 773
Velazquez

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZo100 bedrijfsteams nemen deel aan de eerste Antwerpse Hercules Trophy

Op zaterdag 21 mei komt de eerste editie van de Antwerpse Hercules Trophy naar Park Spoor Noord. Zo’n 100 Antwerpse teams schreven zich in voor dit bedrijfssportevenement en zullen er strijden om de legendarische beker. Bedoeling is dat deelnemende teams twaalf uiteenlopende proeven, net als de twaalf werken van Hercules, tot een goed einde brengen. De nadruk ligt bij dit evenement op sportief plezier.Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook