politiek

Nabilla Ait Daoud: “Infrastructuur voor jongeren is grote uitdaging”

“Jeugdwerk is niet alleen vrijetijdsbesteding, het moet zich toeleggen op het emanciperen van jongeren.” Dat meent Antwerps schepen van Jeugd Nabilla Ait Daoud (N-VA). Volgens de politica staat Antwerpen voor een grote uitdaging: extra infrastructuur voor jongeren. Een gesprek.
meer over:

Burgerwandeling op Turnhoutsebaan als signaal aan burgemeester

Onder de titel 'Signaal aan Bart De Wever' hield een 150-tal mensen zondagmiddag een burgerwandeling op de Turnhoutsebaan. De manifestanten vertrokken aan de Stenenbrug en vormden een menselijke ketting ter hoogte van het ECOhuis. De protestwandeling kwam er na een interview van de burgemeester in Gazet van Antwerpen.

De foto's kan je ook bekijken via onderstaande link.
http://bit.ly/2eCImDW
meer over:

© Stefan Lambrechts

© Stefan Lambrechts


Jongeren en politiek moeten elkaar opnieuw vertrouwen

Zijn jongeren niet meer geïnteresseerd in politiek? Of sluit de politiek zich net zelf af van de jongere generaties?

© Stefan LambrechtsJongeren en politiek moeten elkaar opnieuw vertrouwen

Jongeren en politiek moeten elkaar opnieuw vertrouwen


meer over:

“Jongeren kennen iets van politiek en ja, ze kunnen zich daarvoor inspannen”

Met een ballonvaart boven de Antwerpse Noorderkempen werd zaterdag het startschot gegeven voor de zoektocht naar jong politiek talent voor de derde editie van het Vlaams Jeugd Parlement. Die simulatie vindt dit jaar plaats tijdens de herfstvakantie. Politiek en jongeren, gaat dat wel samen?

Video: 
0Een avondje Pegida: storm in een glas water

Ondanks het ‘njet’ van Antwerps burgemeester Bart De Wever trok anti-islamiseringsbeweging Pegida Vlaanderen maandagavond toch de straat op. Op het Hendrik Conscienceplein kwam het tot een kleine betoging die na een uur alweer ontruimd was. Het verslag van een mediashow.

Een van hen ontvouwt de Vlaamse strijdvlag terwijl hij druk gefotografeerd wordt. Het heeft veel weg van een mediashow. (Foto ©meer over:

Een van hen ontvouwt de Vlaamse strijdvlag terwijl hij druk gefotografeerd wordt. Het heeft veel weg van een mediashow. (Foto ©

Een van hen ontvouwt de Vlaamse strijdvlag terwijl hij druk gefotografeerd wordt. Het heeft veel weg van een mediashow. (Foto © Lees meer over Een avondje Pegida: storm in een glas water


meer over:

Wie wil u als premier?

De Zweedse coalitie lijkt te gaan landen, maar we weten tot op heden nog altijd niet wie onze nieuwe premier gaat worden. Lange tijd leek het Kris Peeters te gaan worden, maar het Europa-avontuur van Marianne Thyssen (CD&V) hypothekeerde de kansen van de voormalig minister-president.

Video: 
0meer over:

Antwerpse lijsttrekkers chatten met jongeren

De jongerenredactie van C.H.I.P.S. StampMedia ontvangt morgen zaterdag sp.a-lijsttrekker Caroline Gennez, voor de eerste in een rij van zeven chatsessies.
meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook