jeugdwerk

Stad investeert 10 miljoen euro in jeugdwerk

De stad Antwerpen sluit een betoelagingsovereenkomst af met 27 jeugdpartners, die de stad zullen bijstaan in het realiseren van haar beleidsdoelstellingen.

Kinderen en jongeren zijn vandaag sterk aanwezig in het straatbeeld, op pleintjes, in het maatschappelijk leven en in het verenigingsleven. Als stad stimuleren we dat alle kinderen en jongeren zich in hun vrije tijd kunnen ontspannen en ontplooien. Om dit te realiseren, doet de stad beroep op partners.Nieuwe jeugdwerking feestelijk op gang getrapt in Arenberg

Vanaf september krijgt Fleks, een nieuwe Antwerpse jeugdwerking, zijn thuisbasis in Deurne. Voorbije zaterdag was er een eerste, groots startmoment in de Arenberg.
© Hayat El Khattabi© Hayat El Khattabi

© Hayat El KhattabiLees meer over Nieuwe jeugdwerking feestelijk op gang getrapt in Arenberg


Veel geld voor jeugdwerk, huiswerkbegeleiding en vrijwilligers tijdens vierde editie van de burgerbegroting

Voor het vierde jaar op rij krijgen inwoners van het district Antwerpen met de burgerbegroting de kans om volledig zelf te beslissen over 10 procent van de jaarbegroting, namelijk  1,1 miljoen euro.
Tieners baas op eerste editie KORDAAT Festival

Op het Antwerpse Theaterplein vond afgelopen donderdag de eerste editie van het tienerfestival KORDAAT plaats. Antwerpse jongeren tussen 12 en 18 jaar waren welkom om te komen genieten van dans, performance, muziek, activiteiten en zelfs een death ride. 

Tieners baasTieners baas

Tieners baasLees meer over Tieners baas op eerste editie KORDAAT Festival


Betonne Jeugd biedt jongeren een tweede thuis

[Jongeren en psychisch welzijn] 

Video: 
0Habbekrats

HabbekratsLees meer over Habbening palmt Sint-Andrieskwartier in


meer over:

Jeugdwerk in Antwerpen in de bres voor kansarme jongeren

Antwerpen verjongt en verarmt. Meer dan 30 procent van de Antwerpse bevolking bestaat vandaag uit kinderen en jongeren tot 25 jaar. Tegelijk worden almaar meer kinderen en jongeren geconfronteerd met armoede en sociale uitsluiting.

Sofie DevochtSofie Devocht

Sofie Devocht Lees meer over Jeugdwerk in Antwerpen in de bres voor kansarme jongeren


Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook