animatie

Gloednieuw design- en creativiteitsfestival Us by Night trekt internationale namen naar Antwerpen

De stad Antwerpen staat wereldwijd bekend om haar bloeiende creatieve scene. Om die reden bracht gerenommeerd designer Rizon Parein in 2016 Europa’s grootste designfestival OFFF naar Antwerpen. Maar liefst 4000 mensen zakten vorig jaar af naar de stad voor deze eerste nachteditie. Van 23 tot 25 november 2017 wordt Antwerpen opnieuw het decor voor creatief talent. Met meer workshops, demo’s (kunst)-interventies en zestig sprekers verspreid over drie podia, zijn de ambities nog groter.Wintervonk

Datum: 
28 december, 2016 (Gehele dag) - 31 december, 2016 (Gehele dag)
Wilrijk sluit 2016 af met een gloednieuw festival voor jong en oud. ‘Wintervonk’ staat garant voor vier dagen film, muziek, theater en animatie.
 
Wintervonk vindt plaats van woensdag 28 tot en met zaterdag 31 december 2016. Het epicentrum van het festival bevindt zich op de Bist, waar een gezellig winterdorp met onder meer een grote concerttent wordt opgetrokken.
Plaats: 
de Bist, Wilrijk
Prijs: 
€5

Iedereen welkom op de jaarlijkse Vliegerhappening

De Vliegerhappening van het district Antwerpen is intussen een vaste afspraak in mei. Op zondag 22 mei is iedereen welkom op Linkeroever.

Expert-vliegeraars en heel wat gezinnen halen tijdens de Vliegerhappening hun mooiste vliegers boven. Wie zelf geen vlieger heeft, kan er ook ter plaatse één maken. Er is voldoende animatie om de hele middag te vullen: vliegerdemonstraties, springkastelen, fanfare, Pretpakket Theater FroeFroe, Circusact Red de Cat, wandeling Natuurpunt WAL …Borgerrio, het kleurrijkste festival van ‘t stad

Op zaterdag 21 mei vindt de tiende editie plaats van het unieke stadsfestival Borgerrio. Deze jubileumeditie brengt opnieuw een mix van muziek, sport, animatie en braderij. Borgerrio zet in op duurzaamheid met ecozones boordevol handige weetjes en doe-plekken, en met verschillende fietsparkings en andere faciliteiten.Putteke Winter

Datum: 
9 december, 2011 - 18:00 - 10 december, 2011 - 23:00
Putteke Winter staat voor een feeërieke winterwandeling langsheen de mooiste plekjes van De Schorre. De wandeling wordt sfeervol verlicht met lampen, kaarsen en klank-en lichtspelen. Laat je verrassen door mysterieuze figuren, vuurshows, livemuziek, jenever, ijsberendemonstraties en nog zoveel meer. Dit alles gaat  door in een prachtig decor, waarin het landschap wordt opgetoverd in een sprookje.

Info: 03 880 76 30
Plaats: 
PRD De Schorre
Gratis: 
Ja
Bijkomende info: 
info@deschorre.provant.be

Xtreme Xperience 2011

Datum: 
4 september, 2011 - 10:00 - 17:00

Na een succesvolle 1ste editie, breit het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre een vervolg aan  ‘Xtreme Xperience’, hét festival van extreme, onbekende en avontuurlijke sporten. 

Wie houdt van show en spektakel kan er zich vergapen aan de vele demonstraties van internationale toppers. Wil je zelf de vier natuurelementen trotseren- Waag dan je kans tijdens de talrijke initiaties.

Plaats: 
PRD De Schorre

Schorremorrie

Datum: 
21 augustus, 2011 - 13:00 - 18:00
Zijn je kinderen echte ravotters en hebben ze zin zich eens volledig uit te leven- Schorremorrie is de perfecte afsluiter van een lange zomervakantie! De 9de editie van dit kinderfestival belooft ook nu weer een spetterend speelfestijn te worden. Springkastelen, ponyrijden, go-cars, trampolinespringen, waterfietsen, zweefmolens, kindergrime, ballenbad,… het zijn maar enkele activiteiten uit het aanbod. En terwijl hun kroost zich amuseert, genieten de mama’s en papa’s van de randanimatie, een hapje en een drankje, en de stralende gezichtjes van hun kids.
Plaats: 
PRD De Schorre
Prijs: 
€4
Bijkomende info: 
€ 3.00 voor leden gezinsbond, provaleden of grabbelpashouders

Terra Meiga restaurant

Terra Meiga restaurant Lees meer over Terra Meiga


meer over:

Tour de France Antwerpen 2010 supporterszones

Op zondagnamiddag 4 juli 2010 passeert de legendarische Tourkaravaan door Antwerpen tijdens de eerste rit van Rotterdam naar Brussel.

De renners doen achtereenvolgens de Antwerpse districten Ekeren, Merksem, Antwerpen en Wilrijk aan. In Ekeren is er extra spanning door een tussensprint op de Kapelsesteenweg. In elk district waar de Tour langskomt kunnen supporters en inwoners de renners na hun doortocht blijven volgen op een groot scherm. Muziek en animatie verzekeren de sfeer in de supporterszones.
meer over:

Vierwerk Circus en straatfeest op de Scheldekaaien

Datum: 
1 mei, 2010 - 07:30 - 13:00

circusacts en vuurspuwers | fantastische fanfares | doorlopend workshops circusinitiatie | argentijnse asado | meesterverteller gadjo joe met woonwagen | poppenspel in een zeilboot | retro zwierwolen…

En als top of the bill om 16.00u een primeur voor A en voor het eerst in ‘t stad: de nieuwe circusvoorstelling van de jonge antwerpenaren dirque & fien ‘carrousel des moutons’.

Plaats: 
Scheldekaai Hangar 19 Zuiderterras
Gratis: 
Ja
Prijs: 
€0

Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook