festival

Antwerpen Proeft pakt bij start van ticketverkoop meteen uit met 15 restaurants plus nieuw goed doel

Antwerpen Proeft aan de Antwerpse Waagnatie was ook in 2017 een groot succes. Bij de start van de online ticketverkoop voor de editie van 2018 lossen de organisatoren 15 namen, waaronder heel wat prijsbeesten. Verder kondigt het culinair festival zijn samenwerking met een nieuw goed doel aan, Heide Atelier, vzw voor jongeren met een niet-aangeboren hersenletsel. Antwerpen Proeft heeft in 2018 plaats tijdens het lange weekend van Hemelvaart, donderdag 10 tot en met zondag 13 mei.

Nieuw of terug op Antwerpen Proeft
Port of Antwerp Triathlon Festival - Zwemmen aan het MAS

Op zondag 17 juni wordt de omgeving van het MAS het decor voor het eerste Port of Antwerp Triathlon Festival. De nieuwe stadstriatlon wil iedereen aanspreken en moet de grootste van
België worden. Zwemmen doen alle deelnemers in de dokken aan het MAS. Er is een triatlon voor recreatieve en onervaren sporters. Daarnaast zakt de wereldtop af naar Antwerpen voor een manche van de World Cup.
 
De nieuwe stadstriatlon wil het grote publiek bereiken door sport en beweging aan sfeer en beleving te koppelen.Gloednieuw design- en creativiteitsfestival Us by Night trekt internationale namen naar Antwerpen

De stad Antwerpen staat wereldwijd bekend om haar bloeiende creatieve scene. Om die reden bracht gerenommeerd designer Rizon Parein in 2016 Europa’s grootste designfestival OFFF naar Antwerpen. Maar liefst 4000 mensen zakten vorig jaar af naar de stad voor deze eerste nachteditie. Van 23 tot 25 november 2017 wordt Antwerpen opnieuw het decor voor creatief talent. Met meer workshops, demo’s (kunst)-interventies en zestig sprekers verspreid over drie podia, zijn de ambities nog groter.Park Spoor Noord ontvangt StuDay 2017


De jaarlijkse studentenkick-off StuDay vond op 28 september voor het eerst plaats in Park Spoor Noord. Het opzet in het groene park bleef wel hetzelfde: podia met dj's, food trucks en spelletjes.
Video: 
0meer over:

Jazz Middelheim lost de eerste namen en eert Monk, Lennon, Mingus en Blakey met tributes door Randy Weston, Bill Frisell, Mingus

Jazz Middelheim, dit jaar van 3 tot en met 6 augustus in het Antwerpse Park Den Brandt, maakt vandaag de eerste artiesten bekend die er deze zomer zullen aantreden. 5 augustus staat volledig in het teken van tributes.

Logo Jazz Middelheim 2017Logo Jazz Middelheim 2017

Logo Jazz Middelheim 2017


Wintervonk

Datum: 
28 december, 2016 (Gehele dag) - 31 december, 2016 (Gehele dag)
Wilrijk sluit 2016 af met een gloednieuw festival voor jong en oud. ‘Wintervonk’ staat garant voor vier dagen film, muziek, theater en animatie.
 
Wintervonk vindt plaats van woensdag 28 tot en met zaterdag 31 december 2016. Het epicentrum van het festival bevindt zich op de Bist, waar een gezellig winterdorp met onder meer een grote concerttent wordt opgetrokken.
Plaats: 
de Bist, Wilrijk
Prijs: 
€5

Antwerp fans feesten op eigen festival en in eigen stadion

Afgelopen zaterdag vond in het Bosuilstadion de eerste editie van het festival Antwerp Wonderland plaats. Het werd een stevig feestje waar fans volledig los gingen bij de beats van Bonzai All Stars en andere lokale en internationale artiesten. De topact was de Amerikaanse dj Felix Da House Cat.
meer over:

The city flow drum & bass festival 2016

Datum: 
13 augustus, 2016 - 12:00 - 14 augustus, 2016 - 05:00
"Drum & Bass-fans opgelet! 
Zaterdag 13 augustus is het weer zover. The Awardwinnig City Flow Music presenteert: The City Flow Drum & Bass Festival! Maak je klaar voor alweer een geweldig feest.
Plaats: 
Magiq spiegeltent noordkasteel Antwerpen

Trix: We Are Open.

Op 12 en 13 februari is het zover, dé opening van het nieuwe concertjaar in Trix.

Zoals elk jaar viert Trix de opening van het nieuwe concertjaar met het We Are Open festival. Dat is 2 avonden genieten van nieuw talen en opkomende bands en dit allemaal van eigen bodem.

Enkele groepen die je mag verwachten zijn Flying Horseman, LYENN, Double Veterans, BAZART, Onmens en nog veel meer.

Het volledige programma vind je terug op: www.trixonline.be/nl/nieuws/we-are-open-2016-het-volledige-programma/123
meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook