festival

Antwerpen gaststad voor prestigieus technologiefestival SuperNova

Van 27 tot 30 september strijkt SuperNova neer op het Eilandje in Antwerpen. SuperNova is het grootste toekomstfestival in Vlaanderen, waarop het brede publiek in het weekend van 29 en 30 september nu al het leven van morgen kan ontdekken. In de dagen ervoor is er een conferentie met wereldsprekers, een event voor scale-ups die investeringen zoeken, en een technologiebeurs waarop 90 bedrijven hun nieuwste technologie tonen en werknemers werven. 
Antwerpen Proeft 2019

Datum: 
1 mei, 2019 - 16:00 - 5 mei, 2019 - 21:00

Proeven op woensdag 1 mei en van vrijdag 3 tot en met zondag 5 mei

Antwerpen Proeft is in 2019 aan zijn 13de editie toe en verwelkomt lekkerbekken en levensgenieters op deze 4 dagen: woensdag 1 mei en vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei. Op donderdag 2 mei wordt uitzonderlijk niet geproefd aan de Antwerpse Waagnatie.

Plaats: 
Waagnatie
Antwerpen Proeft 2019

Antwerpen Proeft 2019

Antwerpen Proeft 2019Lees meer over Antwerpen Proeft 2019


Pennezakkenrock verwelkomt 25.000 jongeren

Normal 0 21 false false false NL-BE X-NONE


Borgerwood - Spoor Oost & Trix 2018

Datum: 
21 juli, 2018 - 14:00 - 23:59

Na drie succesvolle edities van het Antwerpse festival Borgerwood komt er een vierde editie aan. Het programma zal in mei bekendgemaakt worden maar men weet al zeker dat het festival van indie, rock tot elektronische muziek zal gaan. Daarnaast zullen er dit jaar weer secret stages zijn waar er onverwachte acts zullen optreden in omgebouwde containers.

Dit in combinatie met een ruim aanbod van foodtrucks zal van het geheel een succes maken. Voorlopig kan je al early bird tickets bemachtigen die je toegang geven tot het dag-en avondprogramma.

Plaats: 
Spoor Oost & Trix Antwerpen
Prijs: 
€21.5

Murgaparade

Datum: 
2 juni, 2018 - 14:00 - 21:30

Een murgaparade door de wijk met de Sint-Andriesplaats als eindpunt waar de dag feestelijk afgesloten wordt met optredens van La Murga Armada en Quilombo. 


Plaats: 
Antwerpen
Gratis: 
Ja

Antwerpen Proeft pakt bij start van ticketverkoop meteen uit met 15 restaurants plus nieuw goed doel

Antwerpen Proeft aan de Antwerpse Waagnatie was ook in 2017 een groot succes. Bij de start van de online ticketverkoop voor de editie van 2018 lossen de organisatoren 15 namen, waaronder heel wat prijsbeesten. Verder kondigt het culinair festival zijn samenwerking met een nieuw goed doel aan, Heide Atelier, vzw voor jongeren met een niet-aangeboren hersenletsel. Antwerpen Proeft heeft in 2018 plaats tijdens het lange weekend van Hemelvaart, donderdag 10 tot en met zondag 13 mei.

Nieuw of terug op Antwerpen Proeft

Antwerpen proeft dataAntwerpen proeft data

Antwerpen proeft dataLees meer over Antwerpen Proeft pakt bij start van ticketverkoop meteen uit met 15 restaurants plus nieuw goed doel


Port of Antwerp Triathlon Festival - Zwemmen aan het MAS

Op zondag 17 juni wordt de omgeving van het MAS het decor voor het eerste Port of Antwerp Triathlon Festival. De nieuwe stadstriatlon wil iedereen aanspreken en moet de grootste van
België worden. Zwemmen doen alle deelnemers in de dokken aan het MAS. Er is een triatlon voor recreatieve en onervaren sporters. Daarnaast zakt de wereldtop af naar Antwerpen voor een manche van de World Cup.
 
De nieuwe stadstriatlon wil het grote publiek bereiken door sport en beweging aan sfeer en beleving te koppelen.Gloednieuw design- en creativiteitsfestival Us by Night trekt internationale namen naar Antwerpen

De stad Antwerpen staat wereldwijd bekend om haar bloeiende creatieve scene. Om die reden bracht gerenommeerd designer Rizon Parein in 2016 Europa’s grootste designfestival OFFF naar Antwerpen. Maar liefst 4000 mensen zakten vorig jaar af naar de stad voor deze eerste nachteditie. Van 23 tot 25 november 2017 wordt Antwerpen opnieuw het decor voor creatief talent. Met meer workshops, demo’s (kunst)-interventies en zestig sprekers verspreid over drie podia, zijn de ambities nog groter.Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook