festival

Park Spoor Noord ontvangt StuDay 2017


De jaarlijkse studentenkick-off StuDay vond op 28 september voor het eerst plaats in Park Spoor Noord. Het opzet in het groene park bleef wel hetzelfde: podia met dj's, food trucks en spelletjes.
Video: 
0meer over:

Jazz Middelheim lost de eerste namen en eert Monk, Lennon, Mingus en Blakey met tributes door Randy Weston, Bill Frisell, Mingus

Jazz Middelheim, dit jaar van 3 tot en met 6 augustus in het Antwerpse Park Den Brandt, maakt vandaag de eerste artiesten bekend die er deze zomer zullen aantreden. 5 augustus staat volledig in het teken van tributes.

Logo Jazz Middelheim 2017Logo Jazz Middelheim 2017

Logo Jazz Middelheim 2017


Wintervonk

Datum: 
28 december, 2016 (Gehele dag) - 31 december, 2016 (Gehele dag)
Wilrijk sluit 2016 af met een gloednieuw festival voor jong en oud. ‘Wintervonk’ staat garant voor vier dagen film, muziek, theater en animatie.
 
Wintervonk vindt plaats van woensdag 28 tot en met zaterdag 31 december 2016. Het epicentrum van het festival bevindt zich op de Bist, waar een gezellig winterdorp met onder meer een grote concerttent wordt opgetrokken.
Plaats: 
de Bist, Wilrijk
Prijs: 
€5

Antwerp fans feesten op eigen festival en in eigen stadion

Afgelopen zaterdag vond in het Bosuilstadion de eerste editie van het festival Antwerp Wonderland plaats. Het werd een stevig feestje waar fans volledig los gingen bij de beats van Bonzai All Stars en andere lokale en internationale artiesten. De topact was de Amerikaanse dj Felix Da House Cat.
meer over:

The city flow drum & bass festival 2016

Datum: 
13 augustus, 2016 - 12:00 - 14 augustus, 2016 - 05:00
"Drum & Bass-fans opgelet! 
Zaterdag 13 augustus is het weer zover. The Awardwinnig City Flow Music presenteert: The City Flow Drum & Bass Festival! Maak je klaar voor alweer een geweldig feest.
Plaats: 
Magiq spiegeltent noordkasteel Antwerpen

Trix: We Are Open.

Op 12 en 13 februari is het zover, dé opening van het nieuwe concertjaar in Trix.

Zoals elk jaar viert Trix de opening van het nieuwe concertjaar met het We Are Open festival. Dat is 2 avonden genieten van nieuw talen en opkomende bands en dit allemaal van eigen bodem.

Enkele groepen die je mag verwachten zijn Flying Horseman, LYENN, Double Veterans, BAZART, Onmens en nog veel meer.

Het volledige programma vind je terug op: www.trixonline.be/nl/nieuws/we-are-open-2016-het-volledige-programma/123
meer over:

Antwerp Reggae Festival: met een Smile aan het Noordkasteel

Zaterdag stonden aan het Noordkasteel maar liefst zes podia van het Antwerp Reggae Festival 'Smile'. Publiekstrekkers waren veteraan Triston Palmer, Raphael, Asham Band, en Ziggi Recado.

Antwerp Reggae FestivalAntwerp Reggae Festival

Antwerp Reggae FestivalLees meer over Antwerp Reggae Festival: met een Smile aan het Noordkasteel


Rondreizend fotohokje zet 50 jaar FoMu in de kijker

Wie vrijdag een leuk aandenken wou aan een dagje Jazz Middelheim, kon een foto laten maken in de FOMUmaton. In het fotohokje, eentje zoals in het station, doet de ene al wat zotter dan de andere. Al gaat het jazzfestivalpubliek “niet zo gek veel uit de bocht.”
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook