race

Port of Antwerp Triathlon Festival - Zwemmen aan het MAS

Op zondag 17 juni wordt de omgeving van het MAS het decor voor het eerste Port of Antwerp Triathlon Festival. De nieuwe stadstriatlon wil iedereen aanspreken en moet de grootste van
België worden. Zwemmen doen alle deelnemers in de dokken aan het MAS. Er is een triatlon voor recreatieve en onervaren sporters. Daarnaast zakt de wereldtop af naar Antwerpen voor een manche van de World Cup.
 
De nieuwe stadstriatlon wil het grote publiek bereiken door sport en beweging aan sfeer en beleving te koppelen."Diamanten bol" te winnen met horeca tandemrace

Datum: 
8 augustus, 2010 - 20:00
De horeca tandemrace gaat donderdag 5 augustus om 20 uur van start. Dit is niet toevallig de dag voor het bollekesfeest met Antwerpen proeft. Sportieve kelners nemen het tegen elkaar op in een race van de Grote Markt naar het Zuid. De winnaars krijgen een diamant en drie vaten De Koninck. Horecazaken kunnen zich nog inschrijven tot en met 2 augustus.
 
Van 5 tot 8 augustus draait alles om proeven, zien, voelen, horen,
Plaats: 
Grote markt, Antwerpen
Gratis: 
Ja
Bijkomende info: 
Inschrijven verplicht en kan t.e.m. 2 augustus.

Zeepkistenrace 'Den Groote Prijs'

Datum: 
23 mei, 2008 - 11:30 - 15:00

•    Zeepkistenrace Den Groote Prijs’ Antwerpen-Zuid: 
-    parade met de stadstrommelaars om 17.30 uur
-    start van de races op het Halve Maanplein om 18.30 uur
-    prijsuitreiking voorzien rond 21 uur

Het traject loopt van het Half Maanpleintje, door de Belegstraat, over de Amerikalei, langs de Jozef Liesstraat tot terug op het Half Maanpleintje.

Plaats: 
Halve Maanplein
Prijs: 
€0

Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook