antwerpen proeft

Antwerpen Proeft 2019

Datum: 
1 mei, 2019 - 16:00 - 5 mei, 2019 - 21:00

Proeven op woensdag 1 mei en van vrijdag 3 tot en met zondag 5 mei

Antwerpen Proeft is in 2019 aan zijn 13de editie toe en verwelkomt lekkerbekken en levensgenieters op deze 4 dagen: woensdag 1 mei en vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei. Op donderdag 2 mei wordt uitzonderlijk niet geproefd aan de Antwerpse Waagnatie.

Plaats: 
Waagnatie
Antwerpen Proeft 2019

Antwerpen Proeft 2019

Antwerpen Proeft 2019Lees meer over Antwerpen Proeft 2019


Antwerpen Proeft pakt bij start van ticketverkoop meteen uit met 15 restaurants plus nieuw goed doel

Antwerpen Proeft aan de Antwerpse Waagnatie was ook in 2017 een groot succes. Bij de start van de online ticketverkoop voor de editie van 2018 lossen de organisatoren 15 namen, waaronder heel wat prijsbeesten. Verder kondigt het culinair festival zijn samenwerking met een nieuw goed doel aan, Heide Atelier, vzw voor jongeren met een niet-aangeboren hersenletsel. Antwerpen Proeft heeft in 2018 plaats tijdens het lange weekend van Hemelvaart, donderdag 10 tot en met zondag 13 mei.

Nieuw of terug op Antwerpen Proeft

Antwerpen proeft data



Antwerpen proeft data

Antwerpen proeft dataLees meer over Antwerpen Proeft pakt bij start van ticketverkoop meteen uit met 15 restaurants plus nieuw goed doel


Antwerpen Proeft 2017

Datum: 
28 april, 2017 - 10:00 - 1 mei, 2017 - 22:00
Culinair festival Antwerpen Proeft maakt zijn data voor 2017 bekend. De elfde editie van 'de grootste culinaire show van België' (Gazet van Antwerpen) en 'dé place to be voor fijnproevers' (Knack Weekend) heeft plaats van vrijdag 28 april t.e.m. maandag 1 mei 2017.
Plaats: 
Waagnatie
Bijkomende info: 
www.facebook.com/AntwerpenProeft

10de editie van Antwerpen Proeft kent raketstart

"Wat de Boekenbeurs voor liefhebbers van boeken is, wil Antwerpen Proeft zijn voor levensgenieters en liefhebbers van lekker eten en drinken. En zo zijn er véél in ons land, stellen we vast op deze openingsdag van onze speciale 10de editie," vertelt Ward Ramaekers, organisator van Antwerpen Proeft.



Antwerpen proeft 2016

Datum: 
5 mei, 2016 - 12:00 - 8 mei, 2016 - 20:00

Antwerpen proeft is een jaarlijks culinair publieksfestival. Dit jaar zal er een extra feestelijke editie plaatsvinden om hun 10-jarig bestaan te vieren. Het festival beschikt dit jaar over zowel indoor-als outdoor activiteiten, zodat er in alle mogelijke weersomstandigheden genoten kan worden van dit culinair genot.

Enkele reeds bekendgemaakte deelnemers voor het festival zijn:

(een uitgebreid artikel over de deelnemers vindt u hier)

Plaats: 
Eilandje aan de waagnatie Antwerpen
Prijs: 
€6.5
Bijkomende info: 
inclusief welkomstdrink (ter plaatse) en waardebon voor huisaperitief in deelnemend restaurant (geldig na Antwerpen Proeft)

Antwerpen Proeft 2016

De organisatoren van culinair festival Antwerpen Proeft, dat van 5 tot 8 mei 2016 zijn 10de jaarlijkse editie beleeft, hebben de allereerste Limburgse deelnemer van hun evenement bekendgemaakt: Chocoladehuis Boon uit Hasselt. "Het is de eerste keer dat 'een Limburger' op de affiche van een editie van Antwerpen Proeft staat en dat vinden we ook zelf plezant nieuws," vertelt organisator Ward Ramaekers, die net als organisator Claudia Engelen opgroeide in het Limburgse Maasmechelen.



meer over:

Antwerpen Proeft 2014

Datum: 
15 mei, 2014 (Gehele dag) - 18 mei, 2014 (Gehele dag)
Antwerpen Proeft brengt in première en in exclusiviteit restaurant Likoké van nieuwe sterrenchef Piet Huysentruyt naar Vlaanderen. Likoké werd door Gault&Millau Frankrijk bekroond als Ontdekking van het Jaar 2014. Vier dagen lang, van donderdag 15 mei tot zondag 18 mei, kan iedereen in Antwerpen van de sterrenkeuken van Likoké komen proeven. Uniek en ... neen, kreeft staat niet op het menu.
Plaats: 
Waagnatie

Pierre Marcolini op Antwerpen Proeft

De organisatoren van culinair outdoorfestival Antwerpen Proeft hebben een nieuwe headliner bekendgemaakt: nationale chocoladetrots Pierre Marcolini. Eerder al werd de komst bevestigd van driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef Viki Geunes van ’t Zilte, Gault&Millau’s Aziaat van het Jaar Fong Mei en Nathalie Meskens met haar restaurant Yam Thai.



Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook