waagnatie

Belgian Tube Days 2016

Aan de Waagnatie in Antwerpen vindt op donderdag 25 augustus het eerste grote YouTube-evenement in België plaats: de Belgian Tube Days 2016. Meer dan 140 YouTube-sterren maken er hun opwachting. MNM zendt het evenement rechtstreeks uit. Belgian Tube Days daagt jonge Pokémon-jagers ook uit voor een exclusieve Pokémon Challenge.
 
De stad heeft er met de Belgian Tube Days een groot evenement voor kinderen en jongeren bij. Schepen voor jeugd Nabilla Ait Daoud gaat zeker een kijkje nemen: “YouTube is voor veel kinderen en jongeren dagelijkse kost.meer over:

10de editie van Antwerpen Proeft kent raketstart

"Wat de Boekenbeurs voor liefhebbers van boeken is, wil Antwerpen Proeft zijn voor levensgenieters en liefhebbers van lekker eten en drinken. En zo zijn er véél in ons land, stellen we vast op deze openingsdag van onze speciale 10de editie," vertelt Ward Ramaekers, organisator van Antwerpen Proeft.België vs Algerije WK 2014

België vs Algerije WK 2014Lees meer over Rode Duivels op Groot scherm


Rode Duivels op Groot scherm

Datum: 
17 juni, 2014 - 16:00 - 26 juni, 2014 - 23:59
De WK 2014 wedstrijden van België volg je natuurlijk het best live op een reuzegroot scherm. Supporteren voor onze Rode Duivels doe je dan weer best in groep, met een biertje in de hand en met zicht op een groot scherm. En waar is de ambiance het beste? In Antwerpen natuurlijk! The place-to-be is Parking Waagnatie in Antwerpen waar een groot fandorp werd opgebouwd. Hier kan iedereen terecht om gratis de wedstrijden van de Rode Duivels te volgen op een groot scherm. Maar het is meer dan voetbal alleen!
Plaats: 
Parking Waagnatie, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
Gratis: 
Ja
WK voetbal op groot scherm

WK voetbal op groot scherm

WK voetbal op groot schermLees meer over Rode Duivels op Groot scherm


Antwerpen Proeft komt in 2014 weer naar de Waagnatie

Antwerpen Proeft komt in 2014 weer naar de Waagnatie


Antwerpen Proeft 2014

Datum: 
15 mei, 2014 (Gehele dag) - 18 mei, 2014 (Gehele dag)
Antwerpen Proeft brengt in première en in exclusiviteit restaurant Likoké van nieuwe sterrenchef Piet Huysentruyt naar Vlaanderen. Likoké werd door Gault&Millau Frankrijk bekroond als Ontdekking van het Jaar 2014. Vier dagen lang, van donderdag 15 mei tot zondag 18 mei, kan iedereen in Antwerpen van de sterrenkeuken van Likoké komen proeven. Uniek en ... neen, kreeft staat niet op het menu.
Plaats: 
Waagnatie
Antwerpen Proeft komt in 2014 weer naar de Waagnatie

view bocadero

view bocaderoLees meer over Bocadero - strand aan de Schelde


Deelnemers Antwerpen Proeft 2013

Datum: 
9 mei, 2013 (Gehele dag) - 12 mei, 2013 (Gehele dag)

Kom dit jaar tijdens het verlengd weekend van Hemelvaart naar het culinaire dorp aan de Rijnkaai en proef mee van de goddelijke creaties van onder meer driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef Viki Geunes van 't Zilte, nationale chocoladetrots Pierre Marcolini, Gault&Millau's Aziaat van het Jaar Fong Mei en restaurant Yam Thai van Vlaamse tv-ster Nathalie Meskens.
Plaats: 
Rijnkaai/Waagnatie

Pierre Marcolini op Antwerpen Proeft

De organisatoren van culinair outdoorfestival Antwerpen Proeft hebben een nieuwe headliner bekendgemaakt: nationale chocoladetrots Pierre Marcolini. Eerder al werd de komst bevestigd van driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef Viki Geunes van ’t Zilte, Gault&Millau’s Aziaat van het Jaar Fong Mei en Nathalie Meskens met haar restaurant Yam Thai.Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook