het MAS

Culinair explosief foodtruckfestival Bus-Kruid brengt ode aan kruiden

Eerste editie Bus-Kruid foodtruckfestival viert mee de vijfde verjaardag van het MAS van 14 tot 16 mei

Tijdens de driedaagse festiviteiten waarop het MAS zijn vijfde verjaardag viert van 14 tot 16 mei vindt de eerste editie plaats van het gloednieuwe foodtruckfestival Bus-Kruid. Foodtrucks en kruiden in alle vormen, geuren en kleuren vormen de rode draad doorheen het festival.meer over:

De stad werkt aan haar toeristische producten rond diamant

De stad wil haar unieke positie rond het thema diamant meer in de kijker zetten. De stad gaat inzetten op de publiekswerking rond diamant om het imago van de sector te verbeteren en het toeristisch potentieel te verhogen. In dat kader werd in 2014 een dossier ingediend bij Toerisme Vlaanderen voor impulsfondsen voor de realisatie van een Diamond App en Diamond Map. Het college keurde vandaag het verbintenisdocument hierover goed. Vandaag opent ook de tentoonstelling Precieus! met de gekoppelde showcase Antwerp’s Most Brilliant-juwelen. meer over:

Kajakken in het Bonapartedok aan het MAS

De Antverpia Koninklijke Kano Club vzw (AKKC), de Kanogemeenschap Antwerpen en het district Antwerpen organiseren op zondag 21 september de Port of Antwerp trofee.meer over:

'In Antwerpen' toont 50 jaar migratie in MAS

Vanaf 28 maart brengen Marokkaanse en Turkse Antwerpenaren op de vijfde verdieping van het MAS hun verhaal over werken, wonen en opgroeien in Antwerpen. Aan de hand van persoonlijke getuigenissen en voorwerpen blikken ze terug op 50 jaar migratie in de stad. De opstelling vormt het nieuwe sluitstuk van het niveau +5 Wereldstad, dat het verhaal vertelt van Antwerpen in de wereld en de wereld in Antwerpen.  meer over:

Kajakken aan het Mas
Sporting MAS 2013

Datum: 
1 juli, 2013 - 09:30 - 28 mei, 2014 - 21:00

Sporting MAS is een erfgoedtentoonstelling die de geschiedenis van de Antwerpse sportclubs samenbrengt in de wandelboulevard van het MAS. 
Plaats: 
het Mas

meer over:

Deelnemers Antwerpen Proeft 2013

Datum: 
9 mei, 2013 (Gehele dag) - 12 mei, 2013 (Gehele dag)

Kom dit jaar tijdens het verlengd weekend van Hemelvaart naar het culinaire dorp aan de Rijnkaai en proef mee van de goddelijke creaties van onder meer driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef Viki Geunes van 't Zilte, nationale chocoladetrots Pierre Marcolini, Gault&Millau's Aziaat van het Jaar Fong Mei en restaurant Yam Thai van Vlaamse tv-ster Nathalie Meskens.
Plaats: 
Rijnkaai/Waagnatie

Voorproefertje van Antwerpen ProeftTwee bekende Antwerpse evenementen starten een unieke samenwerking.
Antwerpen ProeftAntwerpen Proeft

Antwerpen ProeftLees meer over Voorproefertje van Antwerpen Proeft


Werelddiabetesdag

Werelddiabetesdag


Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook