den bell

De Tafel van Morgen op binnenplein Den Bell

Op 17 oktober 2015 vindt van 13 tot 17.30 uur het startevenement van de Tafel van Morgen plaats in Den Bell, met workshops, lezingen en een markt op het binnenplein. Bedrijven als Delhaize, Smartmat en Colruyt geven er inspirerende sessies over hoe zij met duurzaamheid bezig zijn.meer over:

Liftloze Maandag

Vandaag trapte het stadspersoneel in Den Bell de Liftloze Maandag officieel op gang. De werknemers werden vandaag aangespoord de trap te nemen in plaats van de lift. Deze actie kadert in de nieuwe campagne ’t stad beweegt, waarmee Antwerpen zijn inwoners met simpele ingreepjes wil aanmoedigen om meer beweging in te bouwen in hun dagelijkse leven.
 
Met de nieuwe campagne ’t stad beweegt wil de stad Antwerpenaars aanzetten om meer beweging in te bouwen in hun dagelijkse leven.meer over:

2400 deelnemers smullen van Fietsontbijt

Vandaag genoten maar liefst 2400 mensen van een Fietsontbijt. Dat zijn er 200 meer dan vorig jaar en het grootste aantal ooit. Tijdens deze 18de recordeditie van de Fietsdag voor werknemers beloonden 90 ondernemingen hun werknemers die de fiets gebruiken voor hun woon- en werkverkeer. Fietsers die er niet bij konden zijn, krijgen tijdens de avondspits een Fietsdagcadeautje.Den Bell

Nog geen stemmen


Den Bell is het administratief gebouw van de groep Antwerpen (stad, OCMW en verschillende autonome stadsbedrijven).

Voor directe dienstverlening aan externe klanten of bewoners kan je hier NIET terecht.. Externe klanten en bewoners kunnen er enkel terecht in het bedrijvenloket en de studiewijzer.
Diensten en producten voor een breder publiek, worden aangeboden in de districtshuizen en stadskantoren.


Categorie: 
Over de stad
Straatnaam & Huisnummer: 
Francis Wellensplein 1
2018 Antwerpen
Telefoon: 
+32 3 221 13 33
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Openingsuren: 
van 7.00 tot 19 uur
wijk: 
Brederode
0
Adres

Francis Wellensplein 1
2018 Antwerpen

Contact

Tel: +32 3 221 13 33

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoWerelddiabetesdag

Werelddiabetesdag


Het Mas krijgt lichtblauw tintje


Op woensdag 14 november krijgt het MAS van Antwerpen een lichtblauw tintje. Het museum wordt uitgelicht om de aandacht te vestigen op de diabetesproblematiek tijdens de zesde Werelddiabetesdag.


Het MAS is slechts één van de locaties over de hele wereld die worden uitgelicht in het lichtblauw, de kleur van de diabetescirkel (het globale symbool voor diabetes). Verschillende markante gebouwen over de hele wereld nemen deel zoals onder andere het Empire State Building en de Trafalgar Square Fountains.


WerelddiabetesdagDelhaize Plantin Moretuslei en Den Bell worden ’s avonds buurtparkings

Binnenkort kunnen buurtbewoners ’s avonds en (deels) in het weekend hun auto’s parkeren in de buurtparkings Den Bell en Delhaize Plantin en Moretuslei. Dit zijn de eerste buurtparkings die het Antwerpse Parkeerbedrijf realiseert binnen de ‘dubbelgebruik’-formule.
Daarnaast bundelt het Parkeerbedrijf via de website van de Parkeermakelaar een aanbod van bijna 300 parkeerplaatsen van particuliere verhuurders verspreid over heel Antwerpen.Den Bell stapt

In het kader van het welzijnsbeleid voor haar medewerkers, wil de stad haar medewerkers aanzetten meer te bewegen. Daarom lanceert ze ‘10 000 stappen in Den Bell’. Vanaf april proberen maximaal 500 stads- en OCMW-medewerkers zoveel mogelijk stappen te zetten. Met een stappenteller registreren ze hoeveel stappen ze zetten, tot en met juni 2011. Er wordt een competitie opgestart tussen verschillende zones in het Bellgebouw. Onder de winnaars verloot de stad leuke prijzen.meer over:

Open Jeugdraad in Den Bell

Datum: 
1 december, 2010 - 19:00 - 23:00
De stedelijke jeugdraad nodigt jongeren uit op open jeugdraad op 1 december in Den Bell

Voor het zesde jaar op rij geeft de stedelijke jeugdraad jongeren de kans om hun zegje te doen over het (jeugd)beleid van de stad. Woensdag 1 december opent Den Bell zijn deuren voor de Antwerpse jongeren die hun mening, vragen en opmerkingen over het beleid van de stad willen geven.
Plaats: 
Den Bell
Gratis: 
Ja

Bizcamp Antwerpen 2010

Datum: 
11 december, 2010 - 10:00 - 18:00
Bizcamp gaat voor de derde keer door, voor de eerste keer in Antwerpen. Bizcamp is een belangrijk evenement, gegroeid uit het verlangen van creatieve en innovatieve ondernemers om informatie en ervaringen te delen en in een open omgeving van elkaar te leren.

Tijdens Bizcamp, een zogenaamde ‘unconference’ of niet-traditionele conferentie, wisselen creatieve en innovatieve ondernemers ideeën uit rond thema’s zoals bedrijfsfinanciering, het opstarten van een eigen zaak en goede verkoop- en marketingstrategieën.  

Plaats: 
Den Bell Antwerpen
Gratis: 
Ja

meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook