park spoor noord

Foodtrucks in hartje Antwerpen

Afgelopen weekend vond in Park Spoor Noord een foodtruckfestival plaats. Tijdens het festival kon je proeven van een dertigtal verschillende gerechten. Foodtruckfestivals zijn een ware rage in België op dit moment. In 2017 trekt organisator HAP naar maar liefst 22 locaties over heel het land.

Video: 
0Antwerp Urban Trail 2017

Op zondag 12 maart 2017 proeven 10.000 sportievelingen tijdens de CittA Antwerp Urban Trail opnieuw van een uniek parcours. Zoals steeds lopen ze langs en door tal van markante en historische Antwerpse gebouwen. De meest opvallende locatie is het gloednieuwe Havenhuis. Nieuwigheid is ook dat het evenement wordt opengesteld voor wandelaars. Inschrijven kan vanaf donderdag 15 december.
 
De CittA Antwerp Urban Trail is in 2017 aan zijn vijfde editie toe. Start en finish liggen zoals de voorbije jaren in Park Spoor Noord.Elfde editie Decathlon Park Spoor Noord Stratenloop

Op zondag 23 oktober 2016 vindt de elfde editie van de Decathlon Park Spoor Noord Stratenloop plaats. Sportievelingen ontdekken al lopend de leukste plekjes in de wijk. De allerjongste lopers kunnen deelnemen aan de Kids Run. Vooraf inschrijven kan nog tot 10 oktober. Ook op de dag zelf is inschrijven nog mogelijk voor de meeste wedstrijden.
 
Beerschot Vrienden Atletiek Club en het district Antwerpen organiseren al voor de elfde keer de stratenloop.meer over:

Antwerp City Drops 2016

Antwerp City Drops op 24 en 25 september 2016: bmx’en & skaten in de stad

Bmx’en op de Groenplaats, skaten op de Jordaenskaai en in Park Spoor Noord, biken op de Grote Markt, dancebattles in de Kammenstraat, marktjes afschuimen – op 24 en 25 september kan dat én nog veel meer op elf verschillende locaties in de stad.100 bedrijfsteams nemen deel aan de eerste Antwerpse Hercules Trophy

Op zaterdag 21 mei komt de eerste editie van de Antwerpse Hercules Trophy naar Park Spoor Noord. Zo’n 100 Antwerpse teams schreven zich in voor dit bedrijfssportevenement en zullen er strijden om de legendarische beker. Bedoeling is dat deelnemende teams twaalf uiteenlopende proeven, net als de twaalf werken van Hercules, tot een goed einde brengen. De nadruk ligt bij dit evenement op sportief plezier.Sporting A opent opnieuw sportpretpark Sportopia in Park Spoor Noord

Op woensdag 20  juli opent sportpretpark Sportopia opnieuw de deuren voor zomers sportplezier. Tot en met zondag 28 augustus kan iedereen in de Parkloods in Park Spoor Noord terecht voor sportieve, verrassende en spectaculaire attracties op een oppervlakte van 5000 vierkante meter. 
Plaatsing Parkbrug in weekend van 11 juni

Op zaterdag 11 juni start de plaatsing van de Parkbrug, een voetgangers- en fietsersbrug die Park Spoor Noord over de Leien heen verbindt met het Eilandje. De brug is 67 meter lang en weegt 170 ton. Ze komt in één geheel aan via het water aan het Kattendijkdok en wordt op één weekend geplaatst. De hinder voor het verkeer wordt zo tot een minimum beperkt. Na de plaatsing duurt het ongeveer één maand voor de brug opent voor het publiek.Ontwerp van de Parkbrug over de Leien

Ontwerp van de Parkbrug over de Leien

Lees meer over Parkbrug in voorjaar van 2016 geplaatst

(c) AG VESPA – Ney + Partners
Parkbrug in voorjaar van 2016 geplaatst

De Parkbrug, dat is de voetgangers-en fietsersbrug die Park Spoor Noord over de Leien heen verbindt met het Eilandje, wordt komend voorjaar geplaatst. De brug wordt 67 meter lang en zal in één weekend geplaatst worden.
 
De Parkbrug, een ontwerp van Ney + Partners, zal aan de kant van het Eilandje op de London Tower rusten en aan de kant van het park op het kopgebouw van de Artesis Plantijn hogeschool.
Ontwerp van de Parkbrug over de LeienSanta Run 2015

Datum: 
12 december, 2015 - 17:00 - 21:00

Maak de atleet in je wakker en loop mee met de geniale Antwerpse Santa Run op 12 december 2015! Een unieke ervaring waarin gezellige sfeer, goede muziek en plezier centraal staan. Met al 8 succesvolle edities achter de rug besloot GVA de kerstmannenloop dit jaar een kleine facelift te geven. 

Plaats: 
2060 Antwerpen
Prijs: 
€27

Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook