rode duivels

De Rode Duivels tegen Bosnië in de Cargo Zomerbar

De Rode Duivels tegen Bosnië in de Cargo ZomerbarLees meer over Volgende matchen van de Rode Duivels in Cargo Zomerbar


Volgende matchen van de Rode Duivels in Cargo Zomerbar

Cargo zomerbar, de bar in Park Spoor Noord, Antwerpen heeft ondertussen al een goede reputatie opgebouwd als voetbaltempel in het Antwerpse en wilt deze tendens volhouden. De kwalificatiewedstrijden voor Euro 2016 van de Rode Duivels op 3 en 6 september en 10 en 13 oktober worden dan ook integraal uitgezonden op een groot LED scherm van 5 bij 3 meter. De Antwerpse fans van de Rode Duivels hoeven dus niets te missen.
De Rode Duivels tegen Bosnië in de Cargo ZomerbarBelgië - Argentinië in Antwerpen bekijken

Op zaterdag 5 juli 214 speelt België de kwartfinale van het WK voetbal tegen Argentinië. Antwerpenaars kunnen deze match samen volgen op verschillende grote schermen.
 
Sporting A wil graag dat het WK voetbal ook in de stad een echt feest wordt.België vs Algerije WK 2014

België vs Algerije WK 2014Lees meer over Rode Duivels op Groot scherm


WK voetbal op groot scherm

WK voetbal op groot schermLees meer over Rode Duivels op Groot scherm


Rode Duivels op Groot scherm

Datum: 
17 juni, 2014 - 16:00 - 26 juni, 2014 - 23:59
De WK 2014 wedstrijden van België volg je natuurlijk het best live op een reuzegroot scherm. Supporteren voor onze Rode Duivels doe je dan weer best in groep, met een biertje in de hand en met zicht op een groot scherm. En waar is de ambiance het beste? In Antwerpen natuurlijk! The place-to-be is Parking Waagnatie in Antwerpen waar een groot fandorp werd opgebouwd. Hier kan iedereen terecht om gratis de wedstrijden van de Rode Duivels te volgen op een groot scherm. Maar het is meer dan voetbal alleen!
Plaats: 
Parking Waagnatie, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
Gratis: 
Ja
WK voetbal op groot scherm

Rode Duivels WK Sportpaleis

Rode Duivels WK Sportpaleis


Rode Duivels wedstrijden in Sportpaleis

Datum: 
17 juni, 2014 - 18:00 - 26 juni, 2014 - 22:00

Kan je zelf niet naar Brazilië om te supporteren voor onze Rode Duivels? Geen probleem, tijdens het WK 2014 zullen de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm te zien zijn in het Antwerps Sportpaleis.

Het Sportpaleis wordt op 17, 22 en 26 juni omgetoverd tot een echt voetbalstadion zodat je in de juiste sfeer kan genieten van de match.

Plaats: 
Sportpaleis, Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem
Prijs: 
€7.5
Rode Duivels WK Sportpaleis

België – Wales op groot scherm op Theaterplein

Datum: 
15 oktober, 2013 - 19:00 - 23:00
Wie afgelopen vrijdag niet op de Gedempte Zuiderdokken was om de Rode Duivels op groot scherm te zien winnen van Kroatië, krijgt een nieuwe kans om op te gaan in de Belgische voetbalgekte. De match België - Wales wordt op dinsdag 15 oktober 2013 uitgezonden op groot scherm, deze keer op het grotendeels overdekte Theaterplein. Supporters genieten er samen van de match en kunnen daarna de kwalificatie vieren. De toegang tot het Theaterplein is gratis en vooraf registreren is niet nodig.
Plaats: 
Theaterplein

meer over:

Rode Duivels tegen Kroatië op de Gedempte Zuiderdokken

Datum: 
11 oktober, 2013 - 16:00 - 22:00
Op vrijdag 11 oktober 2013 spelen de Rode Duivels een belangrijke wedstrijd in hun kwalificatie voor het WK in Brazilië in 2014. Supporters kunnen de wedstrijd op groot scherm gaan volgen op de Gedempte Zuiderdokken. Het scherm is met zijn 80m² veruit het grootste scherm dat die dag in Vlaanderen zal staan. De organisatie hoopt dan ook de grootste supportersgroep bijeen te krijgen in Antwerpen. Toegang tot de Gedempte Zuiderdokken is gratis en vooraf registreren is niet nodig. Er is plaats voor iedereen.
Gratis: 
Ja

Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook