Volgende matchen van de Rode Duivels in Cargo Zomerbar

  
Cargo zomerbar, de bar in Park Spoor Noord, Antwerpen heeft ondertussen al een goede reputatie opgebouwd als voetbaltempel in het Antwerpse en wilt deze tendens volhouden. De kwalificatiewedstrijden voor Euro 2016 van de Rode Duivels op 3 en 6 september en 10 en 13 oktober worden dan ook integraal uitgezonden op een groot LED scherm van 5 bij 3 meter. De Antwerpse fans van de Rode Duivels hoeven dus niets te missen. Nikolaj Kovdal, zaakvoerder van Cargo Zomerbar, legt uit: "Omdat het alweer even geleden is dat de Rode Duivels nog eens aan de bak moesten, willen we de eerste wedstrijd feestelijk inzetten. Op 3 september openen we de deuren al om 19u00 en zullen we 1.000 gratis jup'kes trakteren. Onze chefs bakken voor de gelegenheid ook een very spicy "Red Devil Pizza" en er zijn naast de vaste kaart ook halal hotdogs te verkrijgen. Ook Dj El Bacha hebben we gevraagd voor de nodige opzwepende beats om het voetbalfeest in gang te trekken." 

De zomerbar sluit waarschijnlijk begin oktober.

"We willen de supporters niet teleurstellen en zullen hoe dan ook de wedstrijden van de Rode Duivels op 10 en 13 oktober tegen respectievelijk Andorra en Israël gratis uitzenden. Het kan zijn dat de zomerbar al gesloten is. We kijken samen met de stad Antwerpen nog naar een geschikte datum voor een groots slotfeest. De precieze datum zullen we zeer binnenkort bekendmaken," besluit Kovdal. De organisatoren verwachten zeker 2000 voetballiefhebbers per wedstrijd.
De Rode Duivels tegen Bosnië in de Cargo ZomerbarGeef jouw mening

James
Voor volgende wedstrijd kan je altijd in deze complete kalender kijken om rode duivels op groot scherm te bekijken in Antwerpen. Super handig! https://www.hoplr.com/belgie/antwerpen/antwerpen/event

Foto's van Volgende matchen van de Rode Duivels in Cargo Zomerbar

Deals

Volg ons op Facebook