Cargo Zomerbar

Potgrond.jpg

Potgrond.jpgLees meer over Gratis potgrond voor inwoners district Antwerpen


Gratis potgrond voor inwoners district Antwerpen

Het district Antwerpen wil zijn inwoners prikkelen en inspireren om zelf mee te werken aan een groene buurt. Op zaterdag 16 april, tijdens de tweede Dag van de Potgrond, deelt het district daarom gratis potgrond uit. Die kunnen bewoners gebruiken om een bloembak te vullen en zo is de eerste stap naar meer groen meteen gezet.
Potgrond.jpgSlotfeest in Cargo Zomerbar 2015

Slotfeest in Cargo Zomerbar 2015Lees meer over Slotfeest in Cargo Zomerbar


meer over:

Slotfeest in Cargo Zomerbar

De zomer loopt ondertussen op zijn laatste beentjes en dan weten ze bij Cargo Zomerbar hoe laat het is: de populaire bar in Park Spoor Noord sluit de poorten voor een klein jaartje, maar… dat doen we niet zonder nog één keer te de shelter te laten daveren! Zaterdag 3 oktober om 20u00 nodigt de zomerbar alle Antwerpenaren uit voor een gratis zomers aperitiefje (het frisse Lillet Blanc) om dan het feestje in te zetten met DTM Funk, Nonkel Guy van Halve Neuro en Dj Makasi.
Slotfeest in Cargo Zomerbar 2015meer over:

Little Brewers Winter Garden bij Brouwerij De Koninck

Rauw, authentiek en dat tikkeltje eigenwijs. Dat is hoe de Landlopers, de vagebonden van eventorganisatie Little Brewers Winter Garden hun gloednieuwe pop-up in de fabriekshal van brouwerij De Koninck omschrijven. Nog maar eens pop-up hoor ik u denken? Tof, maar mag het ook iets meer zijn mijnheer? Ja natuurlijk! De heren achter Cargo Zomerbar, Fiskebar, Zaal II (Red Star Line Museum) en Barefood zijn ambitieus. Culinair vernuft en verrassende decorelemenenten zullen de oude opslagterreinen nieuw leven in blazen.De Rode Duivels tegen Bosnië in de Cargo Zomerbar

De Rode Duivels tegen Bosnië in de Cargo ZomerbarLees meer over Volgende matchen van de Rode Duivels in Cargo Zomerbar


Volgende matchen van de Rode Duivels in Cargo Zomerbar

Cargo zomerbar, de bar in Park Spoor Noord, Antwerpen heeft ondertussen al een goede reputatie opgebouwd als voetbaltempel in het Antwerpse en wilt deze tendens volhouden. De kwalificatiewedstrijden voor Euro 2016 van de Rode Duivels op 3 en 6 september en 10 en 13 oktober worden dan ook integraal uitgezonden op een groot LED scherm van 5 bij 3 meter. De Antwerpse fans van de Rode Duivels hoeven dus niets te missen.
De Rode Duivels tegen Bosnië in de Cargo ZomerbarCargo Zomerbar nieuw logo

Cargo Zomerbar nieuw logoLees meer over Cargo zomerbar start op 27 maart 2015


meer over:

Cargo zomerbar start op 27 maart 2015

De lente kriebelt en dan weten ze bij Cargo Zomerbar stilaan hoe laat het is: hoog tijd om de deuren open te gooien. 27 maart volgt de feestelijke aftrap waarbij de ploeg van Nikolaj Kovdal natuurlijk eens stevig trakteert, maar ook al vooruitblikt op de vele nieuwigheden die dit seizoen op Park Spoor Noord worden losgelaten. Zo is de menukaart van Cargo uitgebreid met onder meer eigen artisanaal bereid roomijs, een cocktailbar onder het goedkeurend oog van een zeer ervaren mixologist, streekgebonden biertjes tot occasionele barbecues. Onze zomerbar is er klaar voor.
Cargo Zomerbar nieuw logomeer over:

Slotfeest in Cargo Zomerbar

Het is een fantastisch seizoen geweest! Nu willen we samen  toch nog één keer goed feesten zodat we gesterkt de winter kunnen ingaan. Op 18 oktober 2014 zal de shelter nog een laatste keer daveren! Niemand minder dan Slongs Dievanongs en Dj Sista Flex gaan hier voor zorgen! Ook party dj’s Nonkel Guy (Halve Neuro) en Dj Lone Wolf brengen hun beste feestplaten mee.. En dan trakteren we om 20 uur ook nog een paar rondjes Seefbier. Daarna mag de herfst beginnen.
Cargo zonsondergangInhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook