trix

Against The Current - Trix 2018

Datum: 
2 oktober, 2018 - 19:30 - 23:30

De band, afkomstig uit New York, komt in oktober naar Trix in Antwerpen. Against The Current dat vooral bekend is van Youtube voor hun covers en hun frontdame, Chrissy Constanza gaan voor een spetterend optreden zorgen om hun laatste muziek voor te stellen. Hun twee vorige optredens in Trix waren een succes dus waarom zou dat dit jaar niet terug zo zijn?

De ticketverkoop is al begonnen.

Plaats: 
Trix Antwerpen
Prijs: 
€13

Borgerwood - Spoor Oost & Trix 2018

Datum: 
21 juli, 2018 - 14:00 - 23:59

Na drie succesvolle edities van het Antwerpse festival Borgerwood komt er een vierde editie aan. Het programma zal in mei bekendgemaakt worden maar men weet al zeker dat het festival van indie, rock tot elektronische muziek zal gaan. Daarnaast zullen er dit jaar weer secret stages zijn waar er onverwachte acts zullen optreden in omgebouwde containers.

Dit in combinatie met een ruim aanbod van foodtrucks zal van het geheel een succes maken. Voorlopig kan je al early bird tickets bemachtigen die je toegang geven tot het dag-en avondprogramma.

Plaats: 
Spoor Oost & Trix Antwerpen
Prijs: 
€21.5

Aurora - Trix 2018

Datum: 
20 oktober, 2018 - 19:00 - 23:30

De Noorse singer-songwriter, komt eind dit jaar naar de Trix in Antwerpen. Aurora, bekend van hits als 'Runaway' en 'Running with the Wolves', gaat na een doortocht op verschillende festivals, waaronder Pukkelpop, optreden in verschillende grootsteden in Europa. Hier gaat ze rondtouren met nieuw werk waarvan de release later dit jaar wordt verwacht.

De ticketverkoop is al begonnen.

Plaats: 
Trix Antwerpen
Prijs: 
€27

meer over:

Reuzenloop in Borgerhout: over de Sinksenfoor, door Trix en Rataplan

Op zondag 8 mei vindt een nieuwe editie van De Reuzenloop plaats. Deze unieke stratenloop leidt deelnemers door het hart van Borgerhout, over de Sinksenfoor in opbouw, door muziekcentrum Trix en cultuurhuis Rataplan, met start en aankomst op het Terloplein. Daar is op dat moment een groot buurtfeest aan de gang, met muziek, kinderanimatie en lekker eten. De Reuzenloop biedt parcours van 5 en 10 kilometer en een gratis Kidsrun.Tourist Lemc (foto: Julia M. Free)

Tourist Lemc (foto: Julia M. Free) Lees meer over Antwerpse rapper Tourist Lemc in halve finale Humo's Rock Rally


Radio Ultra Modern @ Trix

Datum: 
28 mei, 2011 - 21:00 - 29 mei, 2011 - 03:00

Radio Ultra Modern @ Trix Antwerpen op zaterdag 28 mei 2011.

Radio Ultra Modern verenigt de muziek van toen met de beat van nu. Een avond lang een pompende party met de verfijnde elementen van toen: beats en burlesque, vinylplaten en videoprojecties, charlestonjurken en retro getinte hits uit de charts.

Line-up:

Plaats: 
Noordersingel 28-30, 2140 Antwerpen (Borgerhout)
Prijs: 
€13
Bijkomende info: 
Tickets: www.trixonline.be

meer over:

Queens Of The Stone Age Antwerpen Trix

Datum: 
24 mei, 2011 - 20:00 - 23:30

Queens of The Stone Age komen naar Antwerpen in Trix op dinsdag 24 mei 2011. Queens of The Stone Age, de band van  Josh Homme, brengen hun allereerste plaat opnieuw uit en dat vieren ze op met een reeks concerten in kleinere zalen zoals Trix in Borgerhout.

Plaats: 
Trix Antwerpen (Borgerhout)

Antwerpse rapper Tourist Lemc presenteert eerste album

Op 23 december brengt de Antwerpse rapper Tourist Lemc samen met Eigen Makelij zijn eerste CD ‘Antwerps Testament’ uit in muziekcentrum TRIX. “Mijn muziek gaat niet over vrouwen, drugs, auto’s en veel geld. Het ligt niet in mijn karakter om die stijl van muziek te maken. Muziek moet echt zijn.”

Tourist LemcTourist Lemc

Tourist Lemc Lees meer over Antwerpse rapper Tourist Lemc presenteert eerste album


'Drum 'n bass' is meer dan 'drum 'n bass'

De drum ’n bass scène beleeft gouden tijden. Steven ‘Tito’ Thierens en Tijs ‘Echo Virus’ De Boeck van Stealth Bombers slaagden er in oktober nog in om de Antwerpse Waagnatie vol te krijgen . Wij hadden een gesprek met Tito over het meest succesvolle drum ‘n bass evenement van België.
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook