film

Klanten van Antwerpse bibs kunnen jaar lang gratis films streamen

Vandaag werd het pilootproject filmstreaming via de bibliotheek gelanceerd tijdens het MOOOV filmfestival. Gedurende 1 jaar kan elke klant van de Antwerpse bibliotheken gratis en onbeperkt films streamen van het online-‘video on demand’- platform Dalton.be. Het enige wat u nodig hebt, is een account op ‘Mijn Bibliotheek’. Het platform biedt vooral alternatieve en Vlaamse films aan en biedt een aanvulling op de bestaande dvd-collecties in de bibliotheken.
 meer over:

Opnames langspeelfilm Spider in the Web in Antwerpen

Tussen 19 maart en 9 mei 2018 zijn er opnames voor de thriller Spider in the Web, met o.a. Monica Belucci en Ben Kingsley, op heel wat locaties in Antwerpen.

Spider in the Web van onder andere productiehuis Cri De Coeur uit Antwerpen is een hedendaagse spionagethriller die zich afspeelt in het milieu van de Israëlische geheime dienst, de Mossad. Hij is gebaseerd op waargebeurde feiten. De regisseur is Eran Riklis, zelf ook uit Israël afkomstig en bekend van prijswinnende films als The Syrian Bride en Lemon Tree.  meer over:

MONA Film Festival krijgt tweede editie

Vrijdag 9 maart tot zondag 11 maart vindt het MONA Film Festival plaats in het cultureel centrum in Berchem. Het festival wordt georganiseerd door Al.Arte vzw. Dit jaar ligt de artistieke coördinatie in de handen van filmsociologe Btisam Akarkach.


meer over:

Opname "Vele Hemels boven de Zevende" van Jan Matthys in Antwerpen

Opname "Vele Hemels boven de Zevende" van Jan Matthys in Antwerpen

Lees meer over “Vele hemels boven de zevende” wordt opgenomen in Antwerpen

(c) Caviar
meer over:

“Vele hemels boven de zevende” wordt opgenomen in Antwerpen

Op verschillende locaties in Antwerpen vinden de komende weken opnames plaats voor de langspeelfilm “Vele hemels boven de zevende”. De film is gebaseerd op de gelijknamige succesroman van schrijfster Griet Op de Beeck en wordt geregisseerd door Jan Matthys, bekend van enkele gerenommeerde reeksen zoals “De smaak van De Keyser” en “In Vlaamse velden”. 
 
Antwerpen is opnieuw het decor voor een langspeelfilm.
Opname "Vele Hemels boven de Zevende" van Jan Matthys in Antwerpenmeer over:

Wintervonk

Datum: 
28 december, 2016 (Gehele dag) - 31 december, 2016 (Gehele dag)
Wilrijk sluit 2016 af met een gloednieuw festival voor jong en oud. ‘Wintervonk’ staat garant voor vier dagen film, muziek, theater en animatie.
 
Wintervonk vindt plaats van woensdag 28 tot en met zaterdag 31 december 2016. Het epicentrum van het festival bevindt zich op de Bist, waar een gezellig winterdorp met onder meer een grote concerttent wordt opgetrokken.
Plaats: 
de Bist, Wilrijk
Prijs: 
€5

Opnames nieuwe film Jan Verheyen gestart

De opnames van de nieuwste langspeelfilm van Jan Verheyen, ‘Het Tweede Gelaat’, zijn van start gegaan in Antwerpen.
 
Na ‘De Zaak Alzheimer’ (2003) en ‘Dossier K’ (2009) is dit de derde verfilming van een boek van Jef Geeraerts met het inspecteursduo Vincke en Verstuyft in een hoofdrol. Het scenario is gebaseerd op Geeraerts werk ‘Double-face’ uit 1990. Jan Verheyen neemt opnieuw plaats in de regisseursstoel.

Opnames tot 21 november

De opnames in Antwerpen zijn gestart op 6 september en lopen tot 21 november 2016.meer over:

Het Bos gevel

Het Bos gevelLees meer over Het Bos


Het Bos

Nog geen stemmen

Het Bos is een artistiek huis middenin de stad.

Categorie: 
Uitgaan
Soort uitgaan: 
Concertzalen/Music Halls
Het Bos gevel
Straatnaam & Huisnummer: 
ankerrui 5
2000 Antwerpen
Email: 
Openingsdagen: 
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
De Bosbar (vrije werk- en ontmoetingsruimte) is open van woensdag tot zaterdag van 12 tot 00 uur. Zondag van 09u. tot 16 uur. De Concertzaal is meestal open op vrijdag- en zaterdagavond én volgens programma. De Theaterzaal en expositieruimte zijn open volgens programma. Het Bureau is van dinsdag tot en met vrijdag open van 10 tot 18u.
0
wijk: 
Schipperskwartier
Adres

ankerrui 5
2000 Antwerpen

Contact

www.hetbos.be

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoMatthias Schoenaerts blinkt op de rode loper met A Bigger Splash

Vanaf morgen is A Bigger Splash te zien in onze cinemazalen. Het is een thriller met steracteurs als Ralph Fiennes en onze eigenste Matthias Schoenaerts. Op 11 maart ging de film al in première in Kinepolis Antwerpen. Naast onze reporters tekenden ook Schoenaerts en regisseur Luca Guadagino present.
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook