cultuur

Eten en zweten op Studay

StuDay, het grote kick-off evenement waarmee het nieuwe academiejaar 
v


meer over:

BYTE: weekend vol influencers en animatie

Op zaterdag acht en zondag negen september konden fans een aantal van hun favoriete youtubers ontmoeten in de Expo te Antwerpen. BYTE, kort voor Belgian Youtube Event, organiseerde twee dagen vol games, attracties en animatie. De foto's van het evenement vind je hier.
meer over:

© Simon Van der Goten

© Simon Van der Goten


meer over:

Open Monumentendag viert 30e editie.

Open Monumentendag viert 30e editie.Lees meer over Open Monumentendag viert dertigste editie


meer over:

Open Monumentendag viert dertigste editie

Zondag 9 september vond de 30ste editie van Open Monumentendag plaats. Het bezoekersaantal liep voor deze verjaardagseditie op tot wel 400 000 bezoekers.

© Simon Van der Gotenmeer over:

Kinderen baas bij educatieve experimenteerplek STORMKOP

HETSTEEN, het educatieve ‘vragenhuis’ voor kinderen, verhuist van het oudste gebouw in Antwerpen naar een verlaten scheepswerf op het Eilandje. Op die nieuwe plek nemen ze de naam ‘STORMKOP’ aan en willen ze met een heleboel nieuwe ideeën op de proppen komen.
© Diana Sardaryanmeer over:

© Diana Sardaryan

© Diana Sardaryan


meer over:

TheColorGrey: “Ik wil mijzelf niet limiteren als artiest, want zo limiteer ik ook mijn publiek”

TheColorGrey is het alias van de 23-jarige Antwerpenaar Will Michiels. Hij verovert met zijn Engelstalige rap de harten van duizenden hiphopliefhebbers. Met nummers als ‘Silence Speaks’ en ‘Need To Know’ tourde hij de afgelopen maand door België en Nederland.
Video: 
0meer over:

Urban Talent Showcase zet Borgerhouts talent in de kijker

Elk jaar brengt 'Lokale Helden' artiesten van eigen bodem op het podium. In maar liefst 200 gemeenten worden optredens gegeven. In muziekcentrum Trix in Borgerhout vindt vrijdag een Urban Talent Showcase plaats.

Video: 
0meer over:

Barok Schilder luidt Stadsfestival in

Rubens’ beroemde zelfportret is op 21 april terug thuis na een ingrijpende restauratie. De gastheer van het stadsfestival ‘Antwerpen Barok 2018’ ziet er piekfijn uit en is helemaal klaar voor zijn feestjaar. Ontdek het topstuk tijdens een ontspannen feest met straattheater, lezingen, workshops, lichtspektakel en een uniek fotomoment met de meester himself, in en rond het Rubenshuis. 

© Stefan Lambrechtsmeer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook