studenten

Antwerpse studenten drinken op Beiaardcantus voor goede doel

Meer dan 2500 studenten verzamelden zich donderdagavond op de Groenplaats voor de tweede Antwerpse Beiaardcantus. Zeven studentenclubs sloegen de handen in elkaar om ook van deze editie een groot succes te maken.

© Adiza Saliou© Adiza Saliou

© Adiza Saliou


Extra studiebegeleiding voor leerbedreigde studenten  

Studentenvereniging Mahara en de Universiteit Antwerpen slaan de handen in elkaar om studenten met leerbedreiging beter te begeleiden. 

Video: 
0Students on Stage trapt studentenjaar af

Unifac, de overkoepelende studentenvereniging van de UAntwerpen organiseert elk jaar een groots feest voor alle studenten. Vooral eerstejaarsstudenten maken er kennis met studentenverenigingen en ontmoeten er andere studenten.

Video: 
0meer over:

Studenten blokken opnieuw samen op markante plekken in Antwerpen

Vanaf deze week blokken opnieuw duizenden studenten samen in Antwerpen. GATE15, het platform voor de Antwerpse student, richt onder de noemer STUDY360 twaalf markante pop-upblokplekken in waar 500 Antwerpse studenten terechtkunnen. De groep stad Antwerpen neemt ook andere initiatieven om studenten in alle rust en stilte samen te laten blokken: zo openen de dienstencentra en woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen opnieuw de deuren voor 200 studenten.Studenten ontwikkelen online platform voor projecten burgerbegroting

Het district Antwerpen gaat weer een stapje verder met zijn burgerbegroting. Dankzij een nieuw platform kunnen inwoners van het district hun ideeën en projecten online ingeven en zien welke ideeën al zijn ingediend. Ze kunnen bovendien makkelijk filmpjes of foto’s toevoegen om hun ideeën kracht bij te zetten. Het platform werd ontwikkeld door studenten van de Karel de Grote Hogeschool.Studenten blokken opnieuw samen op markante plekken in Antwerpen

De tijd dat de blokperiode gelijk stond aan weken van eenzame opsluiting op kot is voorbij. Samen studeren en pauzeren is ‘den blok 2.0’. De stad Antwerpen speelt in op deze trend. GATE15, het platform voor de Antwerpse student, richt onder de noemer STUDY360 voor de tweede keer een aantal markante locaties in, waar de Antwerpse universiteits- en hogeschoolstudenten samen kunnen blokken. Studenten kunnen in deze twaalf pop-upblokplekken terecht tussen 17 mei en 30 juni. Er zijn 500 blokplekjes beschikbaar.Kapsalon Diana

Nog geen stemmen

Is het gewoon uit esthetisch oogpunt of is het om het hoofd koel te houden, bij ons bent u aan het juiste adres!

Categorie: 
Wellness
Soort wellness: 
kapsalon
Doelgroep Wellness: 
kinderen
mannen
vrouwen
Straatnaam & Huisnummer: 
Lange Nieuwstraat 119
2000 Antwerpen
Telefoon: 
03/2337199
Openingsdagen: 
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Openingsuren: 
dinsdag tot en met vrijdag van 8.30u tot 18u zaterdag 8u tot 16u
wijk: 
Meir
0
Adres

Lange Nieuwstraat 119
2000 Antwerpen

Contact

Tel: 03/2337199
Kapsalon Diana.be

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZo
meer over:STUDY360

De tijd dat de blokperiode gelijk stond aan weken van eenzame opsluiting op kot is voorbij. Samen studeren en pauzeren is ‘den blok 2.0’. De stad Antwerpen speelt in op deze trend. GATE15, het platform voor de Antwerpse student, heeft een aantal leuke locaties voor de Antwerpse universiteits- en hogeschoolstudenten uitgezocht waar ze samen kunnen blokken. Het zijn stuk voor stuk markante ruimtes, sommige met een prachtig uitzicht over de stad. Studenten kunnen in deze pop-upblokplekken terecht tussen 14 december 2015 en 29 januari 2016.meer over:

Out of the Books brengt toneel voor jongeren met afterparty

Out of the Books loopt van 16 november tot 3 december en hoopt jongeren te overtuigen dat toneel de moeite waard is om bij te wonen.

Out of the Books.pngInhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook