studenten

Eten en zweten op Studay

StuDay, het grote kick-off evenement waarmee het nieuwe academiejaar 
v


meer over:

Nek- en schoudermassage voor studenten tijdens de blokperiode

Datum: 
2 juni, 2018 - 13:30 - 25 juni, 2018 - 13:30
Wat is het belangrijkste aandachtspunt bij het blokken? Juist, de pauzes!

Daarom organiseren JOETZ vzw en Well2DAY vzw in juni 2018 gratis sessies voor hogeschool- en universiteitsstudenten.

Pijnlijke schouders van het markeren of een stijve nek door een verkeerde houding? Laat de pijn en stress uit je lichaam masseren.
Plaats: 
Well2DAY-centrum Antwerpen, Amerikalei 110
Gratis: 
Ja
Bijkomende info: 
Vooraf inschrijven verplicht

meer over:

Yoga voor studenten tijdens de blokperiode

Datum: 
1 juni, 2018 - 13:00 - 22 juni, 2018 - 13:25
Wat is het belangrijkste aandachtspunt bij het blokken?
Juist, de pauzes!

Daarom organiseren JOETZ vzw en Well2DAY vzw in juni 2018 gratis sessies voor hogeschool- en universiteitsstudenten.

Laat alle zorgen even los en zet je lichaam en geest terug op scherp.
Plaats: 
Well2DAY-centrum Antwerpen, Amerikalei 110
Gratis: 
Ja
Bijkomende info: 
Vooraf inschrijven verplicht.

Samen studeren op bijzondere plekken in Antwerpen

Elke blokperiode organiseert GATE15, het studentenplatform in Antwerpen, het project STUDY360 waarbij studenten samen kunnen studeren op verschillende pop-uplocaties in Antwerpen. Alle locaties hebben een uniek aspect waardoor ze het blokken aangenamer maken voor de studenten. STUDY360 kent ondertussen haar achtste editie en blijft keer op keer nieuwe studenten en nieuwe locaties aantrekken.Antwerpen nodigt studenten uit om de stad te komen verkennen Gratis treintickets voor ontdekkingstocht in de stad

“Studeren in Antwerpen, da’s studeren in het echte leven.” Met die belofte wil Antwerpen jongeren overtuigen om in de Scheldestad te komen studeren. De stad nodigt laatstejaars uit het secundair onderwijs bovendien uit om zelf Antwerpen als studentenstad te komen ontdekken. Daarvoor zijn er gratis treintickets (H/T) beschikbaar via www.studereninantwerpen.be. Wie zijn ervaringen deelt op Instagram, maakt bovendien kans op een VIP-studentenweekend in Antwerpen.
 Rilatinehandel in het studentenmilieu: een drug zoals een ander?

Normal 0 21 false false false NL ZH-CN


meer over:

Studenten blokken opnieuw samen op bijzondere plekken in Antwerpen

GATE15, het studentenportaal in Antwerpen, organiseert voor het derde jaar op rij STUDY360. Vanaf 11 december kunnen studenten op 20 unieke en atypische pop-uplocaties van Antwerpse organisaties en bedrijven terecht om samen te studeren. De locaties hebben een bijzonder uitzicht over de stad of zijn studieplekjes die op een andere uitzonderlijke manier het studiewerk bevorderen.
 

Grootste STUDY360-editie ooit

Onder het motto ‘samen studeer je beter’ kunnen studenten ook dit jaar weer gaan studeren op iconische plekken in de stad.AYO: Antwerpse studentenvereniging richt zich op Afrikaanse diaspora

AYO is de eerste Antwerpse studentenkring die zich richt op studenten met Afrikaanse roots. AYO wil de doorstroom van die studenten naar het hoger onderwijs vergroten. “Veel Afrikaanse jongeren associëren zichzelf niet met hogere studies en het studentenleven. Wij willen hen tonen: jullie zitten hier wél op de juiste plek.”
meer over:

Studenten blokken opnieuw samen op bijzondere plekken in Antwerpen

GATE15, het studentenportaal in Antwerpen, organiseert ook dit jaar weer STUDY360. Vanaf 15 mei kunnen studenten opnieuw op 17 unieke en atypische pop-uplocaties terecht om samen te studeren.
meer over:

Antwerpse studenten drinken op Beiaardcantus voor goede doel

Meer dan 2500 studenten verzamelden zich donderdagavond op de Groenplaats voor de tweede Antwerpse Beiaardcantus. Zeven studentenclubs sloegen de handen in elkaar om ook van deze editie een groot succes te maken.
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook