studeren

Samen studeren op bijzondere plekken in Antwerpen

Elke blokperiode organiseert GATE15, het studentenplatform in Antwerpen, het project STUDY360 waarbij studenten samen kunnen studeren op verschillende pop-uplocaties in Antwerpen. Alle locaties hebben een uniek aspect waardoor ze het blokken aangenamer maken voor de studenten. STUDY360 kent ondertussen haar achtste editie en blijft keer op keer nieuwe studenten en nieuwe locaties aantrekken.Studenten blokken opnieuw samen op bijzondere plekken in Antwerpen

GATE15, het studentenportaal in Antwerpen, organiseert voor het derde jaar op rij STUDY360. Vanaf 11 december kunnen studenten op 20 unieke en atypische pop-uplocaties van Antwerpse organisaties en bedrijven terecht om samen te studeren. De locaties hebben een bijzonder uitzicht over de stad of zijn studieplekjes die op een andere uitzonderlijke manier het studiewerk bevorderen.
 

Grootste STUDY360-editie ooit

Onder het motto ‘samen studeer je beter’ kunnen studenten ook dit jaar weer gaan studeren op iconische plekken in de stad.Studenten blokken opnieuw samen op bijzondere plekken in Antwerpen

GATE15, het studentenportaal in Antwerpen, organiseert ook dit jaar weer STUDY360. Vanaf 15 mei kunnen studenten opnieuw op 17 unieke en atypische pop-uplocaties terecht om samen te studeren.
meer over:

Samen blokken op 13 markante plaatsen

Vanaf maandag 5 december 2016 blokken opnieuw duizenden studenten samen in Antwerpen. GATE15, het platform voor de Antwerpse student, richt onder de noemer STUDY360 13 markante pop-upblokplekken in waar 500 Antwerpse studenten terecht kunnen. Ook de dienstencentra en woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen openen opnieuw de deuren voor 200 studenten.
 
Van 5 december 2016 tot 3 februari 2017 wordt er in Antwerpen weer samen geblokt.De Boeck Uitgeverij

Nog geen stemmen
De Boeck Uitgeverij is een uitgever van voornamelijk studieboeken. De boeken gaan van Kleuteronderwijs tot Universitair onderwijs en tot naslagwerken voor professionals. De Boeck werkt o.a. samen met de educatieve afdeling van Standaard Uitgeverij. 

De uitgeverij is het hart van het bedrijf. Hun kernactiviteit bestaat uit de analyse van de behoeften van de verschillende doelgroepen (Lager onderwijs, Hoger onderwijs,...), de uitwerking van publicaties en promoties van de werken.
Categorie: 
Over de stad
Soort Over de stad: 
Openbare diensten
Type diensten: 
Organisaties
De Boeck Uitgeverij
Straatnaam & Huisnummer: 
Belpairestraat 20 bus 3
2600 Berchem
Telefoon: 
03 200 45 00
Fax: 
03 200 45 99
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Openingsuren: 
Ma - vr: 8:30 - 12:30 13:00 - 17:00 (vr tot 16:00)
0
Adres

Belpairestraat 20 bus 3
2600 Berchem

Contact

Tel: 03 200 45 00
Fax: 03 200 45 99
De Boeck website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoDe Boeck Uitgeverij

De Boeck UitgeverijLees meer over De Boeck Uitgeverij


Nieuwe kijk op faalangst onder studenten

Universiteit Antwerpen (UA) publiceerde onlangs een nieuw werkboek rond faalangst, om tegemoet te komen aan een toenemend aantal studenten die ermee kampen. StampMedia vroeg aan auteur Isabelle Vloeberghs van de Dienst voor Studie- en Studentenbegeleiding wat dit werkboek toevoegt aan de bestaande.

FaalangstFaalangst

Faalangst Lees meer over Nieuwe kijk op faalangst onder studenten


Studenten zonder centen - de impact van armoede op studerende jongeren

Aan het hoger onderwijs hangt een flink prijskaartje. Het is geen sinecure om erin mee te draaien als je krap bij kas zit, ondanks studietoelagen en -beurzen. StampMedia onderzocht de financiële moeilijkheden, de problemen, de oplossingen en de motivatie van minder bemiddelde studenten.

Studenten zonder centenStudenten zonder centen

Studenten zonder centen Lees meer over Studenten zonder centen - de impact van armoede op studerende jongeren


Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook