Ronde van Vlaanderen

Ronde van Vlaanderen op 7 april Antwerpen

Antwerpen telt af naar Ronde van Vlaanderen op 7 april 
Ronde van Vlaanderen: Antwerpen in laatste rechte lijn Programma Rondeweekend, koersverhalen, wedstrijd volgwagen

Vandaag zijn Antwerpen en Flanders Classics letterlijk beginnen aftellen naar de Ronde van Vlaanderen. Op de Scheldekaaien werd de startportiek van de Ronde officieel onthuld en werd een klok in gang gezet die aftelt naar de start van de wielerwedstrijd op zondag 1 april. Tegelijk werd het volledige programma van het Rondeweekend bekendgemaakt. Met  #mijnkoers wil Sporting A de vele Antwerpse koersverhalen naar boven halen. Daar wordt een wedstrijd aan gekoppeld waarmee koersliefhebbers een van de drie plaatsen in de volgwagen kunnen winnen.


Antwerpen begint af te tellen naar de Ronde van Vlaanderen Ook programma op zaterdag en lancering #mijnkoers

Op zondag 1 april start de Ronde van Vlaanderen voor de tweede keer in Antwerpen. De stad maakt zich stilaan op voor Vlaanderens Mooiste. Nieuw is dat het ganse weekend in het teken van de koers zal staan: ook op zaterdag is er al heel wat te beleven in het fandorp, met op het einde van de dag een optreden van Gabriel Rios. Ook wordt dit jaar de hashtag #mijnkoers gelanceerd, waarmee alle Antwerpenaars door Sporting A worden uitgenodigd om hun koersverhaal te delen.   De Ronde van Vlaanderen start op 2 april in Antwerpen

De Ronde van Vlaanderen start op 2 april in AntwerpenLees meer over Ronde van Vlaanderen in Antwerpen


Ronde van Vlaanderen in Antwerpen

De Ronde van Vlaanderen start voor de eerste keer in Antwerpen. Op zondag 2 april 2017 klinkt het startschot voor deze rasechte wielerklassieker aan Het Steen. De stad is ondertussen helemaal in een Ronde van Vlaanderen-kleedje gestoken en de praktische voorbereidende werken zijn volop aan de gang. De stad hoopt komende zondag enkele tienduizenden bezoekers te mogen ontvangen en stelt een aantal veiligheidsmaatregelen voorop om dat op een goede manier te kunnen doen.
 
Op zaterdag 1 april rijden de wielertoeristen hun koers.
De Ronde van Vlaanderen start op 2 april in AntwerpenAntwerpen kijkt uit naar de start van de Ronde van Vlaanderen

Vanaf 2017 vindt de start van de Ronde van Vlaanderen plaats in Antwerpen, en dat voor een periode van minstens 5 jaar. Op zondag 2 april klinkt het startschot voor deze rasechte wielerklassieker aan Het Steen. Antwerpen zal het eerste weekend van april helemaal in het teken van de koers staan met tal van activiteiten, want de stad is klaar om een pak koersliefhebbers te verwelkomen voor de start van ‘Vlaanderens mooiste’.
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook