programma

Ronde van Vlaanderen: Antwerpen in laatste rechte lijn Programma Rondeweekend, koersverhalen, wedstrijd volgwagen

Vandaag zijn Antwerpen en Flanders Classics letterlijk beginnen aftellen naar de Ronde van Vlaanderen. Op de Scheldekaaien werd de startportiek van de Ronde officieel onthuld en werd een klok in gang gezet die aftelt naar de start van de wielerwedstrijd op zondag 1 april. Tegelijk werd het volledige programma van het Rondeweekend bekendgemaakt. Met  #mijnkoers wil Sporting A de vele Antwerpse koersverhalen naar boven halen. Daar wordt een wedstrijd aan gekoppeld waarmee koersliefhebbers een van de drie plaatsen in de volgwagen kunnen winnen.


Antwerpen begint af te tellen naar de Ronde van Vlaanderen Ook programma op zaterdag en lancering #mijnkoers

Op zondag 1 april start de Ronde van Vlaanderen voor de tweede keer in Antwerpen. De stad maakt zich stilaan op voor Vlaanderens Mooiste. Nieuw is dat het ganse weekend in het teken van de koers zal staan: ook op zaterdag is er al heel wat te beleven in het fandorp, met op het einde van de dag een optreden van Gabriel Rios. Ook wordt dit jaar de hashtag #mijnkoers gelanceerd, waarmee alle Antwerpenaars door Sporting A worden uitgenodigd om hun koersverhaal te delen.   Scheldecross op Linkeroever

Zaterdag 16 december staat de Scheldecross opnieuw gepland in Antwerpen. Alle toppers van het moment zijn van de partij. Zowel de nieuwelingen, de junioren, de beloften, de g-sporters als de elitedames en -heren strijden voor de zege op en rond het Sint-Annastrand op Linkeroever. Een aantal ex-wereldkampioenen geeft de woensdag voordien gratis initiaties aan kinderen.  meer over:

10 miles & marathon Antwerpen 2011 - Programma

Programma 10 Miles & Marathon 2011
Open dit weekend mee Park Spoor Noord

Park Spoor Noord - Antwerpen Zaterdag 13 en zondag 14 juni belooft het weer druk te worden in Park Spoor Noord, gelegen tussen Damwijk, Stuivenberg en Seefhoek. Het park is namelijk helemaal af en opent met een gratis feestweekend voor de buurt, de Antwerpenaars en bezoekers die van buiten de stad komen. Onder het motto 'Kom af, want 't is af!' wordt iedereen uitgenodigd.

Park Spoor Noord opening - afficheInhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook