scheldecross

Scheldecross met Mathieu van der Poel op zaterdag 15 december

Op zaterdag 15 december 2018 strijken de veldrijders neer in Antwerpen voor de traditionele Scheldecross. Alle toppers van het moment zijn van de partij. Zowel de junioren en de beloften als de elitedames en -heren strijden voor de zege op en rond het bekende Sint-Annastrand op Linkeroever.meer over:

Scheldecross op Linkeroever

Zaterdag 16 december staat de Scheldecross opnieuw gepland in Antwerpen. Alle toppers van het moment zijn van de partij. Zowel de nieuwelingen, de junioren, de beloften, de g-sporters als de elitedames en -heren strijden voor de zege op en rond het Sint-Annastrand op Linkeroever. Een aantal ex-wereldkampioenen geeft de woensdag voordien gratis initiaties aan kinderen.  meer over:

Scheldecross 2016

Zaterdag 17 december 2016 brengt de Scheldecross cyclocross-spektakel naar Antwerpen. Alle toppers van het moment zijn van de partij. Zowel de nieuwelingen, de junioren, de beloften als de elitedames en -heren strijden voor de zege op en rond het bekende Sint-Annastrand op Linkeroever. Nieuw dit jaar is dat ook G-sporters aan de start zullen verschijnen in een eigen categorie.
 
De Scheldecross is al jaren een gevestigde waarde op de veldritkalender.meer over:

Scheldecross 2015

Op zaterdag 19 december 2015 vindt de Scheldecross plaats in Antwerpen. Zowel de nieuwelingen, de junioren, de beloften als de elitedames en -heren strijden voor de zege op een volledig hertekend parcours op en rond het Sint-Annastrand op Linkeroever. Alle toppers van het moment zijn van de partij. Bovendien staat niemand minder dan de Nederlandse ex-wereldkampioen Lars Boom aan de start.
 
De Scheldecross is een gevestigde waarde op de veldritkalender.meer over:

De Scheldecross

Datum: 
8 december, 2012 - 15:20


Zaterdag 8 december strijden de beste veldrijders om de zege in de Scheldecross. 
Sven Nys,  Kevin Pauwels en Niels Albert nemen deel.

Zaterdagmiddag kunnen wielerliefhebbers afzakken naar Linkeroever voor de achtste editie van de Scheldecross. Elk jaar wint deze veldrit aan populariteit. De Scheldecross staat hoog aangeschreven op de internationale UCI-kalender. Alle toppers kunnen hier punten winnen voor het wereldbeker.


Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook