veldrijden

Scheldecross 2016

Zaterdag 17 december 2016 brengt de Scheldecross cyclocross-spektakel naar Antwerpen. Alle toppers van het moment zijn van de partij. Zowel de nieuwelingen, de junioren, de beloften als de elitedames en -heren strijden voor de zege op en rond het bekende Sint-Annastrand op Linkeroever. Nieuw dit jaar is dat ook G-sporters aan de start zullen verschijnen in een eigen categorie.
 
De Scheldecross is al jaren een gevestigde waarde op de veldritkalender.meer over:

Scheldecross 2015

Op zaterdag 19 december 2015 vindt de Scheldecross plaats in Antwerpen. Zowel de nieuwelingen, de junioren, de beloften als de elitedames en -heren strijden voor de zege op een volledig hertekend parcours op en rond het Sint-Annastrand op Linkeroever. Alle toppers van het moment zijn van de partij. Bovendien staat niemand minder dan de Nederlandse ex-wereldkampioen Lars Boom aan de start.
 
De Scheldecross is een gevestigde waarde op de veldritkalender.meer over:

BK wielrennen 2017 en BK veldrijden 2020 komen naar Antwerpen

Vandaag maakte de raad van bestuur van de Koninklijke Belgische Wielerbond (KBWB) bekend dat zowel het BK wielrennen 2017 als het BK veldrijden 2020 zullen plaatsvinden in Antwerpen. Hiermee bevestigt de Scheldestad dat ze een hart heeft voor de wielersport.
 
Toen begin juli de derde etappe van de Tour de Franse vertrok aan het Steen, werd nog maar eens duidelijk dat Antwerpenaars houden van wielrennen. Maar liefst 300 000 fietsliefhebbers tekenden toen present.KrugerKross op het Krugerplein

Datum: 
22 september, 2013 - 12:00 - 17:00
September is fietsmaand bij Sporting A. Antwerpenaars kunnen komen kijken naar hun wielerhelden of zelf hun stalen ros beklimmen tijdens een van de vele fietsactiviteiten. Ook de districten fietsen allemaal mee tijdens de ‘Blokjes Rond’. Op zondag 22 september 2013 wordt in dat kader het Krugerplein in Borgerhout helemaal omgetoverd tot professioneel veldritparcours voor de recreatieve KrugerKross. Onder het goedkeurend oog van een bekende veldrijder kan elke fietsliefhebber zich inschrijven voor een van de verschillende categorieën.
Plaats: 
Krugerplein Borgerhout
Gratis: 
Ja

Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook