Glow by Wout BruNog geen stemmen
 

Glow is het nieuwe beach restaurant van sterrenchef Wout Bru en is gelegen op het Antwerpse Linkeroever.

Wout Bru zal samen met Sebastian Mazolla en Tomas Scarpetti in de keuken van dit nieuwe restaurant concept staan. Samen zullen ze de gasten van Glow verrassen met fantastische grillades en een unieke sfeer. Alle grillades worden in grote schotels aan tafel geserveerd.

Maar Glow is meer dan een restaurant. Er werd ook een unieke beach bar voorzien waar iedereen, zonder reservatie, welkom is voor een drankje, hapje en een feestje op de sets van top DJ's. En heb je een glaasje teveel op, dan kan je zelfs blijven overnachten een luxueuze design-container.

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
grill
Budget: 
€90.00
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
Glow is dagelijks geopend van 11u30 tot 23u30.
wijk: 
Adres

Kastanjedreef
2050 Antwerpen

Contact

Website

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoSchrijf een review over Glow by Wout Bru

 
Heidi Wellens
Onze ervaring in dit restaurant was allesbehalve positief te noemen. Het eten was goed maar de bediening was ONDERMAATS. Wij kwamen (4 personen) aan om 18u55 en ontvingen pas na 20 minuten een kaart (geen hapjes om het wachten te verzachten). Dat bleek dan nog enkel de apertitief-kaart te zijn. Na nog eens 15 minuten werd onze bestelling opgenomen. Om 19u45 (we zaten er toen al bijna een uur) hadden we nog steeds niet te drinken of te eten gekregen (nadat ik dat even onder de aandacht bracht kwam het drinken en na 2 minuten aan). Pop-up => ja, maar dit verpestte de hele sfeer. Het kon ook niet aan de onderbemanning liggen want er liep veel volk rond. De tafel rondom ons hadden hetzelfde probleem. Groot was ook onze verassing toen bleek dat de (mooie) dames die de bestelling kwamen opnemen géén Nederlands spraken (hun moedertaal was Portugees of Spaans vermoeden we). Als je alles neemt wat ze aanraden en er een fles wijn bij drinkt ben je toch 110 EUR per persoon kwijt en daar verwacht ik naast lekker eten ook een goede service voor. Dat hebben we hier jammer genoeg niet gekregen.

Foto's van Glow by Wout Bru

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook