restaurant SCHELDEZICHTRating: 1 op 5 (1 stem)
 

Mosselen en paling in 't groen zijn de specialiteiten van het huis. Maar ook steak met echte Belgische frietjes zijn met met evenveel passie klaargemaakt door chef Johan en zijn team. 

Gezellig in het restaurant of buiten op het voor- of achterterras, dat ook zicht bied op de omheinde speeltuin en de wondermooie Antwerpse Kathedraal. 

Tom en zijn S-team staan nu al klaar om u culinair in de watten te leggen. 

Categorie: 
Horeca
Soort Horeca: 
Restaurant
Soort keuken: 
belgisch
mosselen
visgerechten
vlees
Budget: 
€35.00
Openingsdagen: 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Openingsuren: 
11:30 - 21:30
Extra info: 
Faciliteiten voor mindervaliden
Parking
Honden toegelaten
Terras
Kindermenu
Kinderspeeltuin
wijk: 
Adres

Beatrijslaan 1-9
2050 Antwerpen

Contact

Tel: 03 219 32 91
Restaurant SCHELDEZICHT

Openingsdagen

       
MaDiWoDoVrZaZoSchrijf een review over restaurant SCHELDEZICHT

 
EVERAERT Noël
24,50 euro voor 5kleine stukjes paling een echte schande, we hebben ons aperitief betaald en zijn opgestapt, hier komen we nooiiiit meer.
Ferket Christina
Als je een visrestaurant opent , denk ik toch te weten hoe je paling in het groen moet maken, die kok daar laat veel te wensen over, ronduit heeeeeeeeeel slechte paling. ging gewoon niet van de graat, was rood van kleur echt heel slecht. als je dit zegt reageren ze van ja een andere kok, is mijn zaak niet, en dan nog zoveel moeten betalen 2 maal 24.50 euro voor slechte paling, schandalig, hier komen wij nooit meer.
Goovaerts Karin
Als mosselen een specialiteit zijn bij jullie heb ik daar grote twijfels over. Gekookte mosselen is het gemakkelijkste gerecht dat je kan klaarmaken en dat lukte bij jullie helemaal niet. De helft van de pot was helemaal niet klaar en de mosselen waren nog toe. Als je ze dan teruggeeft en je krijgt ze voor de tweede keer met nog heel veel mosselen toe en niet klaar kun je naar mijn denken niet spreken over een specialiteit van het huis. Heb voor de tweede keer laten verstaan dat ze niet klaar waren en er is niet meer op gereageerd. Niet alleen de keuken maar ook de eigenaar liet te wensen over en zijn helemaal niet professioneel. Voor ons was dat een grote ontgoocheling en we komen zeker nooit meer terug.

Foto's van restaurant SCHELDEZICHT

Deals

Top 5 restaurants in Antwerpen

5
Kastanjedreef
5
Anneessenstraat 10
5
Guido Gezellestraat 35
5
Vleminckveld 68
5
Lange Slachterijstraat 3-5

Volg ons op Facebook