parken

Stedelijke parken gesloten door storm

Alle stedelijke parken worden in de loop van de middag wegens de voorspelde storm gesloten. Ze gaan in principe vrijdagochtend terug open.


De laatste weersvoorspellingen kondigen een storm aan. Het KMI geeft voor Antwerpen een code oranje vanaf 12 uur. Dat betekent hevige rukwinden en dus kans op ontwortelde bomen en schade aan gebouwen. Daarom besliste de stad om de stedelijke parken en enkele begraafplaatsen in de loop van de middag tijdelijk te sluiten.
meer over:

Stedelijke parken en groendomeinen sluiten omwille van slechte weersomstandigheden

De stedelijke parken en groendomeinen worden in de loop van woensdagavond 17 januari preventief gesloten omwille van de voorspelde slechte weersomstandigheden en de sterke rukwinden. De kans op afbrekende takken is te groot zodat de veiligheid van de parkbezoekers niet gegarandeerd is. 
 
Daarmee gaat een toegangsverbod van kracht voor parkbezoekers, sportclubs en concessiehouders.Antwerpse districten winnen vijf prijzen en bijen- en bloemensymbolen op de Groene Lente 2017

?De Vereniging voor Openbaar groen (VVOG) heeft de winnaars bekendgemaakt van de finale van de Groene Lente 2017. Met de Groene Lente wil VVOG openbaar groen promoten door interessante, creatieve en vernieuwende groenprojecten in de kijker te plaatsen. De Antwerpse districten vielen dit jaar 5 keer in de prijzen.Cultuur opsnuiven in Antwerpen

Antwerpen heeft tal van interessante musea, historische gebouwen en monumenten, groene parken,...

Een bezoek aan deze plaatsen is zeker de moeite waard.
Apen.be geeft jou een duidelijk overzicht met nuttige informatie.

Bekijk de lijst van:

meer over:
Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook