music for life

Warmathon Antwerpen volzet

Inschrijven voor de Warmathon in Antwerpen is niet meer mogelijk. Het initiatief van Music for Life in het Stadspark waarbij deelnemers voor het goede doel lopen, is volzet.
 
Maandag 18 december 2017 is de Warmathon van Music for Life van start gegaan. 10.000 lopers liepen de kop er af in Gent en zamelden 100.000 euro in voor het goede doel. Dinsdag was Hasselt aan de beurt. Met 5000 lopers liepen ze trots 53.130 euro bij elkaar.
 
Vandaag wordt de Warmathon in Brussel gelopen.
De Warmste Week van Music for Lifemeer over:

De Warmste Week van Music for Life

De Warmste Week van Music for LifeLees meer over Warmathon Antwerpen volzet


meer over:

Studenten organiseren creatieve workshops voor een goed doel

Kavka opent zaterdag haar deuren voor Charged Up, een workshopdag georganiseerd door drie beloftevolle studenten.

CHARGED UPCHARGED UP

CHARGED UPLees meer over Studenten organiseren creatieve workshops voor een goed doel


Loop de Warmathon

Loop de WarmathonLees meer over Warmathon Antwerpen voor Music for Life


Warmathon Antwerpen voor Music for Life

Op woensdag 23 december 2015 vindt in het Nachtegalenpark en het Middelheimmuseum een loopevenement plaats voor de Warmathon. Wie meeloopt, steunt de goede doelen waarvoor de VRT-actie Music for Life zich tijdens De Warmste Week inzet.
 
De Warmathon is een nieuwe recreatieve loopwedstrijd waarbij lopers zoveel mogelijk rondjes afleggen op hun eigen tempo. Het parcours door het Nachtegalenpark en het Middelheimmuseum is ongeveer drie kilometer lang.
Loop de WarmathonMusic for Life: Zorgbedrijf Antwerpen schenkt gratis maaltijd aan senioren en mantelzorgers met badge


Senioren en mantelzorgers die een Music for Life badge opspelden, krijgen van Zorgbedrijf Antwerpen een tweede maaltijd gratis wanneer ze komen eten in een dienstencentrum. Alle 42 dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen doen mee aan de actie.


Dementie verdient aandacht in onze samenleving. Met tal van seniorendiensten in zijn aanbod weet Zorgbedrijf Antwerpen dat maar al te goed. Daarom ondersteunt het de actie van Music for Life.

Music For Life krijgt een vervolg

Music For Life, de jaarlijkse liefdadigheidsactie van Studio Brussel krijgt wellicht een opvolger. Dat laat netmanager Jan Van Biesen weten aan de media.

De voorbije dagen hebben heel wat mensen een oproep gedaan om Music For Life ook in de toekomst te laten doorgaan. 
Vandaag liet netmanager Jan Van Biesen aan de media weten dat het concept Music For Life, zoals we het nu kennen, stopt. Maar hij laat tussen de regels ook verstaan dat er een ander concept uitgewerkt zal worden.
meer over:

10 Antwerpse Music For Life-organisatoren winnen 1 000 euro

De stad Antwerpen beloofde 1 000 euro aan de 10 Antwerpse Music For Life-organisatoren die hun actie postten op de Facebookpagina Zot van A en het grootste aantal stemmen binnen haalden. De actie ging van start op 6 december en de winnaars zijn vandaag bekend.

10 Music For Life-organisatoren krijgen van de stad 1000 euro bovenop de som die ze zelf inzamelen. Ze moesten daarvoor hun actie bekendmaken op de Facebookpagina Zot van A en zo veel mogelijk stemmen winnen.

De winnaars zijn:

1. Brownie for Life (325 stemmen)meer over:

Music For Life Stubru

Datum: 
21 december, 2011 - 19:00 - 23 december, 2011 - 21:00

Music For Life in Antwerpen

Vanaf  21 december 19u00 nemen Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sam De Bruyn hun intrek in het Glazen Huis in Antwerpen. Het Glazen Huis zal op de Groenplaats staan.

Plaats: 
Groenplaats, Antwerpen

Inhoud syndiceren

Deals

Volg ons op Facebook