Music For Life Acties

  

Music For Life is dit jaar aan zijn allerlaatste editie toe. 

Omdat dit de laatste editie is zal Het Glazen Huis op 3 verschillende locaties staan, van 17 tot 23 december 2011 staat Het Glazen Huis in Leuven, Gent én Antwerpen.

Zoals elk jaar zullen drie presentatoren van Studio Brussel zich een week lang opsluiten in Het Glazen Huis. Gedurende die week proberen ze zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel. Dat goed doel is dit jaar de bestrijding van 'diarree'. Elk jaar sterven er wereldwijd 1,5 miljoen kinderen aan diarree.

Met de slogan 'We do give a shit!' gaan presentatoren Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sam De Bruyn er 100% voor en hopen ze alle records te breken. 
In 2010 werd er maar liefst 5.020.747 euro verzameld dat het Rode Kruis volledig zal besteden aan projecten in Afrika.

Ook dit jaar werden er al heel wat acties geregistreerd. Dit zijn enkele Music For Life acties uit de provincie Antwerpen:

Universiteit Antwerpen For Life!

Datum: vrijdag 16 december 2011 - vrijdag 23 december 2011
Wat: Universiteit Antwerpen organiseert verschillende activiteiten (feestjes, kerstballenverkoop, ontbijt,...) om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Schijt aan de Velo!

Datum: vrijdag 16 december 2011 -18u00
Wat: De oud-leiding van de scouts Sint-Goedele fietst het traject van Het Glazen Huis (Leuven-Gent-Antwerpen) tegen sponsoring.

MFL On Wheels

Datum: zaterdag 17 december 2011
Wat: Het Rode Kruis Vlaanderen en Dienst Internationale Samenwerking organiseren een tentoonstelling over de vorige edities van MFL. Deze tentoonstelling zal telkens doorgaan in de stad waar Het Glazen Huis op dat moment staat.

Space For Life

Datum: zaterdag 17 december 2011
Wat: Laat je eigen ruimteballon met tekening lanceren vanop de kerstmarkt van het Universiteit Ziekenhuis Antwerpen.

Marcelleke For Life

Datum: zaterdag 17 december 2011 - vrijdag 23 december 2011
Wat: In een marcelleke naar Het Glazen Huis, ongeacht het weer. Giften worden onderweg verzameld.

Bierfiets 4 Life

Datum: zaterdag 17 december 2011 - zondag 18 december 2011
Wat: vrienden rijden met een bierfiets van Zoersel naar Antwerpen en verkopen daar bier, shotjes en snacks. Vanuit Antwerpen fietsen ze met hun opbrengst naar het Glazen Huis in Leuven.

Wafeltjes voor Music for Life

Datum: zaterdag 17 december - 14u00 - 18u00
Wat: De stadswinkel/infolijn en stadsdiensten van Stad Antwerpen verkopen wafeltjes voor Music For Life.

Glazen Huis Kalmthout

Datum: vrijdag 16 december 2011 - vrijdag 23 december 2011
Wat: In Het Glazen Huis van Kalmthout worden er gedurende een week verschillende activiteiten georganiseerd. Doel is om €1 per Kalmthoutenaar in te zamelen.

----

Dit is slechts een kleine greep uit een groot aantal acties. Een volledig overzicht vind je terug op de site MFL agenda van Studio Brussel: http://www.stubru.be/mfl-agenda

Steun zelf ook deze actie via het rekeningnummer 000-0006566-67.

----

Het Glazen Huis staat op het Martelarenplein in Leuven op 17, 18 en 19 december. Daarna is het de beurt aan Gent en staat Het Glazen Huis op het Woodrow Wilsonplein tot 21 december. Eindigen doet MFL op de Groenplaats in Antwerpen van 21 tot 23 december.

--- Google+Geef jouw mening

 

Deals

Volg ons op Facebook